בעיה

גדי40

New member
שלום טל

אכן העלית כאן בעיה סבוכה ולא קלה ,את צריכה לדעת תמיד שכל החיים גם אמא וגם אבא יאהבו אותך וידאגו לך שאלת הסדרי הראיה נועדה בעיקר לפתור בעיות של אנשים שלא מסתדרים ביניהם בקביעת הסדרי הראיה וגם בשביל הסדר הטוב את כרגע רק שנתיים בסיפור הזה וזה ילווה אותך עוד הרבה שנים יש לי רעיון יצירתי אבל יש הרבה מיקרים של משפחות רבות שיודעות לתמרן ויודעות לשוחח ולדאוג שיהיה טוב על הנשמה לכולם ואת תראי את אביך כראות נפשך ( בתנאי שהמרחק קצר מבית אמך) ואת תלוני אצל מי שנוח לך מתי שתרצי, אבל בתנאי שזה מוסכם ומקובל על הוריך ואז איש אינו חש לבד,איש אינו עצוב לפעמים לאחד ההורים לא קל פתאום לראות את עצמו לבד וזה מה שאמך חשה את צריכה לחזק אותה ואולי תמצאו פתרון שתהיו אצל האב יותר באמצע השבוע ותלונו רק אצל אמך או פתרון יצירתי אחר השאלה היא פה האם יש הסכמות בנידון בין האב לאם אצלי לדוגמא אנחנו נותנים לילדים לקבוע מתי לראות אותי וכמה שהם רוצים וזה נעשה לעיתים תכופות, גם בעניין הלינה יש להם חופש והם לא חשים שאני חסר להם והם רואים אותי כמעט כל יום יש הרבה שיחות איתם ואנחנו משתפים אותם בכמעט הכל ,נכון שזה נדיר אבל זה אפשרי,הכל בידיים שלכם ואתם קובעים את לא חייבת לקבל את עצתי ,כי בסוף רק את קובעת ואלו הם חייך ומה שוב לי לא בטוח טוב לאחר בכל מיקרה שיהיה בהצלחה

טל קארי

New member
הם הסכימו ביניהם

אמי הסכימה שנבוא לאבא שלי כל שני וחמישי, ושבועיים בחופש..לא היתה לה התנגדות.. זו לא החלטה שלי, לא אני מחליטה, ההורים מחליטים.

גדי40

New member
זה לא עובד כך

ברור שההורים מחליטים, אבל הם צריכים להחליט מה שטוב לילדים בלבד!!! ולא מה שטוב לה או טוב לו, לכן אם משהו בהסדרי הראיה לא ניראה לכם, כילדים בוגרים ( שעברו את גיל 13), זכותכם לדרוש מההורים לשנות את הסדרי הראיה וזכותכם גם לומר ולהשפיע על ההסדר החדש בצורה שתהיה טובה לכם לפני ההורים, רצוי לעשות את השיחות האלה הן עם האמא והן עם האבא בנפרד וכדאי להגיע לפשרה שתעזור לכולכם, חשוב שאתן תגדלו עם תחושה טובה בלב כי בסופו של דבר יהיו לכן משקעים לטווח הרחוק אם לא יהיה לכן טוב נפשית היום ( אם בגלל מצוקה של אחד ההורים או מצוקה של אחת הבנות) מקוה שהכל יפתר על הצד הטוב ביותר ראי את דברי כעיצה בלבד, זה נושא רגיש ואני משתדל להזהר בלשוני

טל קארי

New member
תשובה

בעיקרון זה ככה..שההורים מחליטים, אבל לא הפריע לי שום דבר בהחלטה שלהם. זה לא שהם לא היו מתייחסים אליי אם הייתי מבקשת מהמם לשנות זאת.

למעלה