בעיה
קודם כל, מי שלא מתכוון לעזור או לשים לב להודעה הזאת - אני מבקש לוותר מראש על הקריאה.
אוקיי, בעייתי היא כזאת. איני יודע אם אני צריך עזרה נפשית בנושא או לא. אבל ההרגשה שלי שזאת בעיה של חוסר מודעות פנימית. בזמן האחרון (3 שבועות) אני יושב בדיכאון עמוק, בבית לא מצליח לתפקד יותר כי אין לי כח לתפקד ולעשות שום דבר - מחשבות על התאבדות רצות להם ללא סופות אך ני לא לוקח אותם אף פעם ברצינות.. איני יודע מה אני באמת אוהב, אני מרגיש שכל חוסר השיפוט שלי נעלם. לדוגמא - אבי שעבר ניתוח מעקפים, בדיכאון עמוק. ולא ממש מזיז לי. אימי כל הזמן מבקת ממני עזרה אך אני מרגיש שבשביל לעזור לה אני חייב קודם כל לעזור לעצמי. כל הביטחון העצמי שלי התערער, כל המצב נפשי שלי לא מאוזן ואני פשוט מנסה לדבוק במה שאני אוהב - הבעיה שאני כבר לא יודע מה אני אוהב. ככה שאני נמצא במין פלונטר מטורף שבו אני תקוע. קראתי כל מיני ספרי פסיכולוגיה כמו 303 טע"מ (טיפול עצמי מהיר) של מרילו יוז. ואני מרגיש שאני עוד לא יכול ליישם אותם בלי לדעת מה אני אוהב ומה אני רוצה. אני במצב הנוכחי הרבה הרבה זמן ככה שכל עזרה כל שהיא תתקבל בברכה.
קודם כל, מי שלא מתכוון לעזור או לשים לב להודעה הזאת - אני מבקש לוותר מראש על הקריאה.