"בעיה"

"בעיה"

התחלתי את השבוע ה-21 עם בטן גדולה (יחסית) (שיצאה כבר בהתחלה). את ההריון התחלתי במשקל 45 ק"ג ובמידה 34 במכנסיים (שאף חלקם היו מעט גדולים). היום בשבוע ה-21 יש אמנם בטן, אבל באיזור האגן (והתחת) נשארתי במידה 34 וכל המכנסים שלפני ההריון עולים, אך כמובן אינם נסגרים (אפילו לא בצחוק). בכל החנויות שביקרתי מצאתי מכנסיים שמתאימים להריון החל ממידה 36 שהם אמנם מתאימים לאיזור הבטן ההולכת ותופחת אבל ... גדול בתחת. האם מישהי מכירה חנות שאוכל למצוא מכנסיים להריון במידה 34 ? אני אובדת עצות, נגמרו לי כל הרעיונות היצירתיים לשימוש בבגדים שלפני ההריון ואין לי מה ללבוש (ותאמינו לי אין יותר אלופה ממני בקומבינות בבגדים אבל גם לזה יש גבול). הציללללללו

sexy nine

New member
לא יודעת אם הבנתי ../images/Emo163.gif

אם את הולכת לחנות ורואה משהו במידה 34 עם גומי בחגורה, זה לא מספיק טוב?

../images/Emo142.gif

זה בהחלט היה מספיק טוב אם הייתי מוצאת כאלה. זאת בדיוק הבעיה. באופנה של היום יש מעט מאוד מכנסיים עם גומי ובוודאי שבמידה 34. אשמח לדעת עם נתקלת במקרה או שלא במקרה

sexy nine

New member
וואלה, אין לי מושג

הלוואי והייתי מידה 34... מה עם נו ניים? דווקא המידות שלהם קטנות, לא?

Hila 06 11 2006

New member
אם את מוכנה להקריב מכנס להריון את

יכולה לגזור לו את החלק העליון ולתפור בד כמו במכנסי הריון שקונים בחנויות הריון. כמובן שהתכוונתי לקחת לתופרת, אלא אם את תופרת בד"כ ויש לך את הכישרון והזמן לזה. ואז את הופכת את המכנס הרגיל שלך למכנס הריון. כי לא נראה לי שייש מכנסי הריון במידה 34. את יכולה גם לקנות מידה 36 וללכת לתופרת שתצר לך אותם - אבל תבררי איזו גיזרה ניתן להצר ואיזו לא. חוץ מזה, בשוק יש כל מני מכנסיים (ובעיקר חצאיות) עם גומי למעלה, וזה יכול להיות לך יותר נוח - ופחות השקעה. לי אין את הבעיה הזו... אני התחלתי עם משקל עודף, ומקווה שלא לעלות מעבר למה שדרוש בהריון! כל אחת והבעיות שלה... בכל מקרה, מקווה שתמצאי פתרון - ולא טוב ללכת עם מכנס שלוחץ !!! מצד שני מכנס גדול - נופל... וזה לא נוח!

למעלה