בעיה

בעיה

שלום לכווווולם. יש לי בעיה שאני מנסה להתמודד איתה כבר המון שנים. אני בעלת מקצוע חופשי ומאוד מוצלחת בתחומי. מסיבה שאיני מבינה, אני חווה "עוני", על אף הצלחתי. אני עומדת להקים משפחה ולא כל כך ברור לי כרגע איך זה יתאפשר כלכלית. אני מנחשת שמדובר בהלקאה עצמית שלי על טעויות ובאמונה שלא מגיע לי להרוויח. איך מתגברים על הבעיה ?

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן../images/Emo45.gifגם יפה גם אינטיליגנט שפע

הוא שם 'הבעיה' או יותר נכון, חוסר שפע. שפע הוא מצב של תודעה יותר מאשר כל דבר אחר. אך הוא בהחלט כרוך בהערכה עצמית ובאמונה ש'מגיע לי'. ואף על פי שאחת הדרכים שלי לעזור בפתירת ה'בעיה' היא בהכנת גריד לשפע, בכל אופן אני מביאה כאן את מה שנקרא:"שבעה כללים לחיות בשפע": 1. שחררו את המציאות הניחו לכל האשליות, לצנוח, הניחו לכל החלומות, לאשלייה של בריאתכם. כי כאשר אתם מאמינים שזוהי האמת, אתם מחזקים אותה. 2. שחררו את המטריה של המוגבלות שחררו את ההתנגדויות, את המגיע–לא מגיע. שחררו את התלותיות, הניחו להן להישמט 3. שחררו את המשמעות המשמעות שיש לכסף ולהצלחה בעיניכם. כסף והצלחה הם תנודות. כמו האור. הן נמצאות בכל מקום ובשום מקום. תוכלו לקבל אותן מתי שתרצו. קחו אותם בקלות. 4. חושו את הרצון לשפע. להיות משופעים. היו נחושים בדעתכם לרצות שפע. דעו שזוהי זכותכם הטבעית 5. החליטו מה אתם רוצים. הרשו לעצמכם את מה שאתם רוצים. ודעו שכל מה שאתם רוצים הוא אשליה של אור, של אהבה ושל קלילות. אשליה של אל אלה וכל אשר ישנו. הניחו לזה להיות. דרשו זאת. עלו על הר גבוה בדמיונכם וצעקו זאת אשר אתם מבקשים ושמעו את האנשים מאשרים ומאפשרים לכם זאת. הרשו לעצמכם להיות משופעים. בקשו עזרה. ספרו לעצמכם את האמת על מה שאתם רוצים באמת!!! 6. דעו שזה שלכם. חושו בזאת בחושיכם. קבלו זאת. 7. חושו את האהבה, את האור, הרגישו אותם מבעבעים בתוכם ואת הצחוק מבעבע בתוככם. חדלו להעניש את עצמכם. אינכם לבדכם בעולם. בהענישכם את עצמכם, אתם מענישים את זולתכם. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
אני מבינה את הסקפטיות../images/Emo35.gifגם יפה../images/Emo10.gif

כאשר יש אי אימון בודאי שאי אפשר לשנות דברים. דרוש מצב של נכונות לשנות את התודעה ואז הדברים א-כ-ן משתנים. הם השתנו עבורי וגם עבור אנשים אחרים שאני מכירה. גם הגרידים תורמים לשינוי. L&L TALYA

עצה קטנה

קודם כל אני ממליצה לך לעשות סיבוב בבית שלך ולבדוק את התמונות בבית... האם הן מבטאות שפע? האם הן מבטאות שמחה והצלחה?? תשחררי את כל התמונות שלא מייצגות את שאת שואפת לעצמך ובמקומן תלי תמונות של שפע. לדוגמא בפינת האוכל תמונה של שפע פירות וירקות.... וכיוצא בזה.... ודבר שני, מקווה שלא תעלבי... יש משפט שאומר "אין הברכה שורה אלא על הסמוי..." ויש משהו בניק שבחרת לעצמך שמבטא בדיוק את ההפך... תתבונני בחיים על מקומה של הצניעות בחייך, כיצד היא באה לידי ביטוי, יתכן שאת מספרת על הצלחות מהר מידי ומפזרת את ההצלחה שלך לכל עבר... בהצלחה קרן

למעלה