בעיה

בעיה

שלום לכווווולם. יש לי בעיה שאני מנסה להתמודד איתה כבר המון שנים. אני בעלת מקצוע חופשי ומאוד מוצלחת בתחומי. מסיבה שאיני מבינה, אני חווה "עוני", על אף הצלחתי. אני עומדת להקים משפחה ולא כל כך ברור לי כרגע איך זה יתאפשר כלכלית. אני מנחשת שמדובר בהלקאה עצמית שלי על טעויות ובאמונה שלא מגיע לי להרוויח. איך מתגברים על הבעיה ?

shukiss

New member
בתגובה..

שלום לך, ואני מתנצלת מראש על הבוטות: אם אכן את מוצלחת בתחומך - וחווה עוני - ישנה לכך סיבה אחת בעיני. בעיית תמחור. אם נניח שאת אמנית, ואת מציירת ומוכרת את תמונתייך - זמן העבודה שלך בין יום ליומיים לתמונה ואת מוכרת את תמונתך ב - 100 ש"ח. את בבעיה. בנוסף יש אלמנטים של הוצאות שכ"ד ארנונה וחשבונות שונים. אם את חושבת שמדובר בהלקאה עצמית, האם יש לך סיבה לחשוב כך? ובנוסף סתם מתוך סקרנות במה את מתעסקת?

מצד אחד מוצלחת מצד אחד חווה עוני

גברת יקרה יש קונפליקט בתוכן. "איזהו עשיר השמח בחלקו". התוכן נראה מפוברק ומסתובב ברשת...(משעמם לך?) עזר כנגדו

הצלחה ועוני

האם את יודעת מה הסיבה לכך שאת חווה עוני כהגדרתך. האם עוני של ממש או שאת מרגישה שאינך מקבלת דייך עבור עבודתך ? את מוזמנת לפרט שנוכל קצת יותר לסייע ולתמוך.

גם יפה גם אינ..............

אני לא ממש מצליחה להבין עם יש מספיק עבודה? או את עובדת יותר מידי בהתנדבות? או גובה מעט מאוד כסף? או פשוט בחיים שלך ההוצאות עולות הרבה על ההכנסות פרטי יותר ואולי כך נוכל יותר להתמקד

למעלה