בעיה

פיאודל

New member
בעיה

אני חושב שאני אליל קדמון... איך אפשר לדעת?! יש ערכה ביתית או משהו כזה?

בוודאי שיש...

ניתן להשיג אותן במקום סגור כזה,נחמד...אם קירות מרופדים וריח של פרוזאק באויר...

Jerald_Admonds

New member
אני חושב שהוא מתכוון

למקרה בו נשמה של ישות כלשהי נישברת או מסיבה מסויימת אחרת נולדת בגוף פיזי.. זה דיי נדיר אבל לא יותר מידי אם אתה רוצה לדעת בקשר אליך אחי הייתי במקומך בודק את זה לבדךעל ידי מדיטה והתייעצות עם האני העליון או במידה שאתה לא רגיל לדברים כאלו.. לך למדיום טוב שהמליצו לך עליו בגלל שהוא טוב לא בגלל שהוא פרסם שהוא טוב

CAT4

New member
זה לא נדיר זה מאוד נפוץ

כל ישות גובה אשר רוצה להיות ברת מזל ולזקות בדבר הכי טוב שיש בעולם "היכולת לחשיבה עצמאית" מגיעה לשחק בעולם שבו אנו חיים בני האדם. ככה שהדבר הוא מאוד נפוץ. Y.G.A th CAT

CAT4

New member
../images/Emo52.gifלמה מה קרה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אם מישהוא נולד אל העולם הזה כשהוא יודע שהוא היה פעם מהיה אחרי מותו ישות גדולה ממה שהוא היום זה סימן טוב ורע. אבל עדין הוא לא מטורף והוא לא לוקה בשיגעון גדלות. ככה שהוא לא צריך שום טיפול. ואם הוא יודע שהוא יכול לעשות יותר בעולם הזה אז הוא זקור למדריך למסע הילמודים שלו לא לטיפול. ככה שאנשים כאלה זקוקים להדרכה רוחנית אולי טיפול בטוח שלא. Y.G.A the CAT המדריך לא חייב להיות אדם בשר ודם.

ואתה יותר מכולנו...

במקום הנחמד הזה שדיברתי עליו מקודם...המרופד,אולי זה יפיג לך את השיעמום הקשה שאתה חי בו...

זוהי

New member
לא שמעתי ממש עדויות של

אנשים על דברים כאלה בכלל , נשמע לי קצת מופרך.....ואט אבר למה אתה חושב שזה מה שעובר עליך?..... ו...אהמ....אין (לא שידוע לי) ערכות ביתיות לכאלה דברים זה לא בישול (לא צינית ולא צוחקת עליך...רילי) Sזוהי - כפר נופש לנצח! והמבין....S

אליחי

New member
בשביל לדעת על גילגולים קודמים...

אתה יכול להיעזר בקלפי פניקס

למעלה