בעיה

זאב אש

New member
בעיה

משהו מוזר קרה לי לפני שבוע היתי בבסיס שלי והעירו אותי לשמירה ובזמן שלבשתי את האפוד שלי שמתי מישהו מכחכח בגרון שלו וקורא בשם שלי וזה לא היה השומר השני העניין הוא זה שזה קרה לי כבר בעבר אבל אז שמתי אנשים אחרים קוראים בשם שלי(אנשים שאני מכיר והתברר שהם באמת דיברו אלי באותו זמן וגם שמתי שברי שיחה שלהם אלי) אז מישהו אולי נתקל בתופעה הזאתי או מכיר משהו אליה הא ועוד משהו זה קורה לי רק שאני נמצא בשלב שהמוח קצת רדום בתודה מראש זאב אש

ToryMaster

New member
המ

אני חושבת שהוא התכוון שהוא שומע אנשים שקוראים לו, אבל אפחד שהוא יכול לראות לא קורא לו.

The Dark Wizard

New member
היה לי את זה לפני כמה ימים

אל תפחד או שזה המוח שלך שפשוט הותיא את הקטע הזה מסיבה כלשהי או זאת איזשהי רוח או שד אל תפחד ממש

InvisibleBeast

New member
אתה בטח מתקשר...

יש סבירות גבוהה שאתה תיקשרת באותו הזמן וקלטת מסרים באופן ספונטני. תקשור בדרך כלל היא יכולת חסומה אצל אנשים והיא נחסמת עוד יותר עם הגיל(בגלל גבולות חברתיים וסקפטיזם) אבל לפעמים יש התעוררויות, יש אנשים שמגלים את הכלי הזה ומשתמשים בו ויש כאלה שפשוט נותנים לתופעה לעבור. אני אישית הייתי מנסה לתקשר, בשביל לקבל עוד מידע תחפש באינטרנט או שתכנס לאחת מחנויות הספרים ותראה במדור "העידן החדש" ספרים על תקשור.

RainBird

New member
זה קרה לי בתדירות מעצבנת בתור ילד. ואז ביקשתי שזה יפסיק וזה הפסיק. זה כנראה התת מודע שלך מנסה לומר לך שהוא שם.

ToryMaster

New member
המ

אז מה, פשוט אמרת לו "יו, Dude in there, אתה מציק לי ומפריע לי להתרכז בעולם שסביבי, אתה מוכן לשתוק רגע?" |טמטמת של אמצע הלילה|

RainBird

New member
../images/Emo45.gif ככה עושים את זה. אצלי זה היה לרוב קול של אישה.

ToryMaster

New member
יפה לך ../images/Emo9.gif

אני חיה בשלום עם גברת תת מודע

seagate

New member
קורה לי לעיתים רחוקות משהו דומה...

כשאני במקום שקט, לעיתי רחוקות אני שומע כמו מין קול בתוך הראש שלי הקול הזה נשמע קצת דומה לקול של אמא שלי, אבל הוא מתחיל בלחישה ומתגבר, והוא נשמע מאשים וכועס, עד שזה נעשה ממש מטריד ואני משתיק אותו... למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

EvilFlame

New member
תיקשרתה או שתיקשרו אליך

עם זה כזה דבר זה לא אומר שהשתגעתה או משהו זה לא אומר שדמיינתה כניראה הייתה במצב של ריכוס וקלטתה הודעות מישות גבוהה האמת שאני זוכר שבתקופת בית ראשון (בית המקדש) אני לא זוכר בדיוק מי היה הבנאדם אבל הוא בלילה התחיל לשמוע אנשים שהוא מכיר קוראים לו בהתחלה עם אני לא טועה הוא שמע את הכהן המורה שלו ואז את האבא שלו על פי הסיפור הזה אלהים הוא זה שדיבר איתו... זה היה אחד הנביאים מן הסתם. בכל מיקרה כך או כך מזל טוב... מקווה שהכוחות האלה יועילו לך אבל כמובן שזה יכול להיות גם שד! שלא תחשוב גם לשדים יש כוחות רבים. ומספיק כדי לשטות בך

RainBird

New member
*תיקשרת- השתגעת- קלטת. אתה מוכן להשתמש בסימני פיסוק בבקשה? אני רוצה להבין מה אתה אומר מעבר לאוסף מילים חסרות קישור או משמעות. וכשאתה מספר סיפור אתה יכול להביא מראה מקום. ארדן.

למעלה