בעיה

בעיה

כשאני צופה בבלוג בשידורי המבוגרים בכל פעם שאני רוצה להחליף שידור אני מקבלת מחדש את ההודעה שזה שידור למבוגרים וזה קורה מאז שהתקינו לי את החלונות מחדש. מישהו יכול לעזור?

sutul

New member
לי זה לא קרה

מה שכן הוא לא נותן לי לצ'וטט הוא פותח את החלון כרגיל עם המצלמה ואז הוא נתקע על חלון מעבר שכתוב עליו i2i המצלמה עובדת אבל אני לא רואה מה שכותבים, לא יכול לכתוב בצמי וגם לא רואה רשימת משתמשים

יעלי291

New member
גם לי זה קרה כפי שהבנת מההודעה

שלי. זאת כנראה בעיה בתפוז. כי לא רק לנו זה קורה. אין מה לעשות לדעתי. רק לחכות שהם יעבדו על זה לא?

מה זה מפריע לכם????

זה כביכול טוען את הדף מחדש מה זה מפריע לכם? במילא אתם עוברים חדר...

sutul

New member
להנהלה

מה לאשר!?!?!?? ראיתם את התמונה שהשארתי פה.... ממני מבקשים לאשר רק פעם אחת אבל להיכנס לבלוגים לא נותנים לי בכלל

אבל זה נורא מציק

אני מאשרת את הצפיה כשאני נכנסת לבלוג טיוי. הבעיה שכל הצ'אט נטען לי מחדש וזה ממש מציק והורס את חווית הגלישה. למה אני צריכה לאשר שוב ושוב?

sutul

New member
מה זאת אומרת מה זה מפריע לי?

אתה לא יכול לעשות כלום...לא להתכתב ולא לקרוא הודעות של אחרים רק לראות את השידור אז מה זה שווה???

danielee

New member
קצת סדר

סוטול, צירפת את בעייתך לבעיה של מישהו אחר והתגובות לבעיה כאן היו מופנות אליה.. ועכשיו בקשר לבעייתך..נסה למחוק את התיקיה: Program Files\i2i Internet Solutions ובהפעלת הצאט מחדש תאשר שוב את ההתקנה של קבצי הצאט.. ובדוק אם הבעיה ממשיכה.. בהצלחה!

יעלי291

New member
אבל הוא צודק!!

כל פעם מחדש שמאשרים נעלמים האנשים שהתכתבת איתם וגם החלון שבו אתה צופה באנשים נהיה קטן יותר. זה לא נוח!

יעלי291

New member
בבקשה. נו?אז אין פתרון?? לא מבינה

איך זה פתאום התחיל - התופעה הזו - ואי אפשר להפסיק את זה??

למעלה