בעיה...;

RealMadrid

New member
בעיה...;

תראו,יש לי ידידה,הכרתי אותה לא מזמן והיא הפכה להיות ידידה טובה שלי. מהרגע הראשון שראיתי אותה-הלב שלי היה שייך אליה,לא יודע מה קרה,זאת הפעם הראשונה שזה קורה לי....עכשיו אני לא יודע אם להגיד לה את זה או לא?מה לעשות?
 

SummerSpirit

New member
אמממ

תברר קודם מה היא מרגישה לגביך כי יכול להיות שזה ירתיע אותה והלך על הידידות שלכם.
 

sh53

New member
האם היא מספרת על עצמה ועל בנים?

האם היא נותנת לך אי אילו רמזים שהיא פנויה? האם לפעמים "בלי כוונה" אולי היא נוגעת בך? כשאתם נפגשים, האם היא יושבת לפעמים קרוב אליך או אולי תמיד מנסה לשמור על מרחק (עדיין - גם אם היא שומרת על מרחק, אולי זה בגלל ביישנות)?
 

RealMadrid

New member
...

היא אישית אמרה לי שהיא עזבה את חבר שלה... היא לא נוגעת בי בלי כוונה,לא נראה...והאמת,היא שומרת על מרחק!
 

sh53

New member
יכולים להיות כמה מצבים

* היא נפרדה מהחבר, עדיין לא עבר מספיק זמן והיא בכלל לא בענין של להכיר. * בלי קשר לפרידה מהאקס, היא לא תהיה מעוניינת לצאת איתך. * אם תנסה להתקרב אליה, יכול להיות שיצא מזה משהו בסוף. איך לעשות את זה? לנסות להתקרב אליה כמה שיותר, לא לומר לה שאתה מנסה להתקרב אליה במטרה להיות החבר שלה, אלא להזמין אותה לטייל ולבלות כי שניכם פנויים ולהראות לה בעצם את הדברים היפים שבך, לתת לה להנות במחיצתך ואולי לאט לאט היא תכיר אותך יותר ואולי תרצה לבד להיות חברה שלך.
 

שחהה

New member
ברור שכן!!כשזה יצא ממך תהיה מאושר..

 
למעלה