בעיה...

IndianBoy

New member
בעיה...

יש לי בקרוב בגרות בע"פ באנגלית - 4 יח'... מאחר שאני לא מרבה להקשיב בשיעור..אין לי ממש מושג איך זה הולך.. הבנתי שיש את ה CUE CARDS האלה..מישהו יכול להגיד לי כמה כאלה בסה"כ יש?ועל כמה מתוכם אני שואל שאלות?... ואם אפשר, מישהו יכול לתת לי לינק או משהו לאיזה רשימה שכתוב את כל ה CUE CARDS ביחד, כדי שאני יוכל להתכונן לזה קצת??.. ועוד משהו..יש קטע גם שהבוחן שואל שאלות כלליות וצריך לענות לו נכון?..מה בערך הוא שואל?.. תודה מראש...

garion20

New member
אוקי אז זה הולך בערך ככה

לפני שנה (כן כן תנו לי לחיות באשליות) זה הלך בערך ככה אני לא יודע תבדוק אולי שינו את זה יש לך 10 cue cards שהיו אמורים להגיד לך מה יש בהם מראש!!!! כלומר לך למורה עצלן למד דרכיה וקח את ה cue cards (או זה או לחרשנית הכתתית) על כל אחד מהארועים האלה אתה צריך להמציא 5 שאלות wh ועוד 5 שאלות yes/no) בסוף שואלים אותך רק על 3 מהם אם אני לא טועה אבל אתה צריך לדעת את כולם כי אתה לא יודע מה ישאלו אותך ובשאלות הכלליות ישאלו אותך דברים כמו מה תעשה בצבא (what will u do in the army) האם אתה מתגייס - r u joining the army? דברים כאלה או על התחביבים שלך what hobbies do u have what kind of music do u like הצעה: אל תכנס לנושאים שאתה לא יודע להגיד בהם מילים ידיד שלי אוהב מטוסים והוא נתקע כי הבוחנת שאלה אותו על חלקים במטוס שהוא ידע בעברית אבל באנגלית ... נאדה!!! בקיצור בהצלחה לכל מי שיש לו בגרות באנגלית מי שמקבל ממני עזרה אני לא מקבל אצלו ציון של פחות ממאה אלה אם כן אתם רוצים את המאיים שלכם מואכלים לכלבכך החביב בתוספת של קטצ'ופ (אלה אם הוא מעדיף מיונז ואז נראה מה אפשר לעשות)

למעלה