שמע ידידי...
אם התקציב שלך הוא 2000 ש"ח, אז רד מהר מג'אקו. אני יסביר: קודם כל, כמו שכבר אמרו לא תמצא ג'אקו (מה שנקרא קונגו) במחיר כזה אלא אם כן הוא פרא. סמוך עליי, אתה לא רוצה ג'אקו פראי כחיית מחמד. יש לי ג'אקו פראי כבר יותר מארבע שנים והוא עדין כמעט ולא נותן שיתקרבו אליו. בעיקרון, ג'אקו תימנה זה אפשרות מצויינת שכן מדובר בג'אקו לכל דבר. אבל... גם אם תמצא כזה ב2000 ש"ח (וזה לא יהיה קל למצוא תימנה בכלל) אתה צריך לקנות לו כלוב. זכור שרוב היום התוכי יהיה או בתוך או באזור הכלוב. זה הבית שלו על כל המשתמע מכך. כלוב מתאים יעלה
לפחות 500 ש"ח ואני מדבר על כלוב במידות מינימליות ומשומש. כלוב
טוב יעלה לך בין 1200-2000 ש"ח. אז שוב גלשנו מהתקציב ובהרבה. לכל זה תוסיף בדיקות וטרינריות שעולות כמה מאות שקלים. הרי אתה לא רוצה להוציא אלפי שקלים על תוכי ולגלות למחרת שהוא מת כי קנית אותו חולה (וכן זה קורה, רק השבוע שמעתי על מישהו שקנה ג'אקו ולמחרת(!!!) בבוקר מצא אותו על רצפת הכלוב. אז על מה אני כן ממליץ?! לך על קוואקר. מחיר - בערך 500 ש"ח. תוכל למצוא לו כלוב טוב וחדש בין 450-700 ש"ח. תוכי בעל אופי מעולה!!! יכולת דיבור מצויינת!!! דורש הרבה פחות מג'אקו. בהצלחה, רן. * אגב כל המחירים הם
בערך ובכוונה נותים מעט למעלה. חלק מהדברים ניתן לקנות ביותר זול אם יש סבלנות ויודעים איפה לחפש
.