בעיה....

LITTLE ROSE

New member
בעיה....

שלום , אתם בטח לא מכירים אותי כי אני לא כותבת פה אבל אני חייבת להגיד שזה פורום מקסים. אז ככה לבעיה , יש לי ידיד הכי טוב (שאני יכולה לסמוך אחיו לספר לו דברים וכו')הידיד הזה אהב אותי וכמה פעמים הציע לי חברות (ואני סירבתי כי אהבתי אותו בתור ידיד) . עכשיו לידיד הזה יש חברה נקרא לה א. אז היום אני וידיד שלי ועוד כמה חברה יצאנו לטייל (יצאנו כי לא יצאנו כבר מלה זמן ובדרך כלל אנחנו יוצאים כמעט כל יום), ידיד שלי בא לידידה שלי ואומר שאנחנו באים ל א ולחבורה שלה אז אני כמובן התנגדתי כי ממש רציתי לצאת לטייל אם החברה שלי ולא אם זרים . בכל זאת הם התעקשו ללכת לשם , אז אני וחברה שלי הלכנו מהם . בסוף הוא מתקשר (הידיד שלי ) ואומר שהם תיכף באים , הם רק אוספים את א ואת חברה שלה .טוב חכינו והם לא באו אז הלכנו . מתי שכבר הגעתי ליד הבית הוא מתקשר ושואל איפה אני ? אז אמרתי שאני רחוק ושאני לא מתקוונת ללכת אליהם ושיבוא בעצמם אם הם רוצים . קיצר הוא התעצבן ואמר שאני כלבה מז***** , וניתק . אני הייתי בשוק כודם כל הוא היה ידיד הכי טוב שלי ושנית הוא אף פעם לא קלל אותי כך . בקיצר ממש ממש נעלבתי (ואני לא רוצה לראות אותו עוד)
. אז אנשים תעזרו לי מה אני צריכה לעשות? הידיד שלי ממש חשוב לי אבל הוא ניהיה ממש מגעיל אליי . נ.ב אני לא רוצה ללכת לדבר איתו(כי ממש נעלבתי)

enjoi butterfly

New member
שלוםםם ועם תרצי תישארי בשמחה..

אני יגיד לך מה אני חושב כי גם לי קרוה כאלה מקרים.. ואני יגיד לך מימה שאני חושב ומימה שהבנתי עד עכשיו.. הבעיה האמיתי פה זה שלא חכית להם שיבוא.. או שלא הודעת להם שאת הולכת..ונכון שזה ממש לא בסדר שהוא קילל אותך אני מודה...אבל זה ממש מעצבן ונכון שלא מגיע לך ככלות בכול מקרה..אבל גם את עשית מעשה שהוא לא בסדר.. אז מה שיש לך פה לעשות זה להודות שאת לא אהיתי בסדר.. ועם הוא ירגיש שגם הוא לא היה בסדר הוא יגיד ועם הוא לא חושב ככה ולא מוכן לקבל את הסליחה שלך שפה אני חושב שזה נכון..כי לא משנה מה את חושבת על חברה שלו ועל כול המצב את לא צריכה ללכת בלי להגיד אחריי שאמת שתיהיה שם....ועם הוא לא יבקשה סליחה ואת לא יכולה בלי שהוא יבקש את הסליחה אז על תיסלחי בהצלחה!!!!!...מקווה שעזרתי קצת.. ואני מקווה שתישארי בפורום הכי טוב בתפוז.:) (וגם יש מיפגש בקרוב..)

LITTLE ROSE

New member
הבעיה היא......

הוא ידע שידידה שלי צריכה ללכת בקרוב , אז חכינו להם חצי שעה שלמה (למרות שהם היו אמורים לחזור מאוד מהר)

sh53

New member
אני חושבת שאפשר לתקן את מה שנוצר

אני מבינה שבד"כ אתם מסתדרים מצויין יחד וכמו שאמרת הוא כמו אח בשבילך. יכול להיות שהוא ציפה והיה בטוח שאת תחכי לו, כי הרי יש מערכת יחסים נפלאה ביניכם אז איך לא תחכי לא, ולכן הוא כעס עלייך (לא מצדיקה את הקללות, אפילו שכועסים לא צריך לקלל). אני מציעה לך להרים אליו טלפון ולומר לו שהחברות ביניכם יקרה לך ואת רוצה שתשארו ידידים נפלאים כמו שהייתם קודם. בפעם הבאה היי סבלנית איתו, אני בטוחה שיש דברים שהוא עושה למענך, אז זה צריך להיות הדדי ויש דברים שאת צריכה לעשות למענו (כמו לחכות לו בפעם הזאת). בהצלחה ונשמח לראות אותך כחברה קבועה איתנו כאן בפורום

לא קרה לי אף פעם ..

שמעי אולי הוא רצה לצאת גבר מול החברה שלו אז הוא השפיל אותך .... לדעתי אל תדברי איתו כמה זמן ותראי לו שנעלבת אבל אל תבואי אליו עם משחקי כבוד אלא תבואי כזה ותאמרי לו שנעלבת וזהו .(תעשי לו פרצוץ מאוכזב) אם יהיה לו אכפת הוא יעשה משהו עם זה ואם לא ... תבחני שוב את היחסים עם הידיד הזה אולי הוא לא כל כך "אח" כמו שרצית שהוא יהיה .

natalyrst

New member
הוא לא נחמד...

גם אם הוא צודק, גם אם הוא נפגע, ההתנהגות הגסה שלו ממש לא מוצדקת. ידיד אמיתי לא מתנהג ככה, לא ממהר לקלל (ויש קללות ויש קללות!). ידיד אמיתי הוא מישהו שאכפת לו מהאנשים שהוא אוהב, ואם היה לו אכפת, הוא לא היה מתנהג ככה. אם הוא באמת יקר לך, אז אני מצטרפת לעצה של שושי, דברי איתו. אבל אם את מרגישה שאת יכולה לוותר עליו, אני מציעה לוותר. כי אם הוא ככה מתנהג בגלל שטות כזו, בפעם הבאה שתרגיזי אותו הוא יחליט להתנהג עוד מגעיל יותר

למעלה