בעיה

Unflushable

New member
בעיה

חבר שלי מאוהב בי, ובגלל שהוא לא רוצה להרוס את החברות שלנו, הוא הכריז על תקופת צינון. מה לעשות?

resputin

New member
אני חושב שזה די אצילי מצידו.

השאלה הגדולה היא, כמה זמן בערך תקח תקופת ההצטננות הזו? יש אנשים שתוך שבוע הם מחליפים מושא הערצה כשהם רואים שזה "לא זה", ויש כאלו שיכולים לדגור חודשים על אותו האדם.. למרות שזה מקרה סגור, והם יודעים את זה. מתוך ההכרות שלך איתו תוכל לשער, או לשאול אותו כמה זמן זה לדעתו יקח לו, ואם תוכלו לדעתו ליצור איזה סוג של תקשורת שלכם שעדיין תצנן אותו, אבל לא תהרוג את החברות. מה גם, אם הייתי אתה, הייתי מבהיר לו שכשנפגשים כולם והולכים לאנשהו, או דברים בסגנון- שאני לא רוצה לשמוע שהוא לא מגיע בגללי, או תירוצים אחרים כשזה שקוף שאני היא הסיבה. רוצה להצטנן ושלא ניפגש בפרטי זמן מסויים בשביל החברות שלנו? סבבה, אבל שלא ישב בבית גלמוד או\ו לא יגיע על חשבוני. מקווה שזה יעבור לו מהר..

Unflushable

New member
הוא לא הודה בזה

הוא רק רומז ואומר שאני כבר צריך לדעת. אני חושב שהוא כבר כמה זמן ככה, וכשהוא גילה שאני גם אז הוא לא ידע מה לעשות עם זה

TwelveEyes

New member
כלום.

הוא ילד גדול, וגם אתה. אם הוא חושב שתקופת צינון זה מה שיעזור לו, תתמוך בו כחבר ותכבד את רצונו. הבעיה היא שעם כל הרצון הטוב, דווקא תקופת הצינון הזו עלולה להרוס את החברות שלכם הרבה יותר מלקיחת מערכת היחסים ביניכם צעד אחד קדימה, אז שים עין על העניין, רק כדי לוודא שהחלב לא בורח מהסיר, אה?

למעלה