בעיה...

The rising dawn

New member
בעיה...

כבר הזכרתי אותה קודם בהקשר לבעיה של OXFO אבל אני מזכיר אותה שוב בתקווה שאולי תעזרו לי... יש לי ידידה לסבית מוצהרת, שפעם ביקשה ממני לבוא איתה למפגש של האגודה בת"א במוצ"ש (זה היה בתקופה של לפני החופש הגדול). לא סיפרתי לה שאני נמשך לבנים (רק 2 ידידות שלי יודעות).ניצלתי את ההזדמנות ובאתי איתה.. בעיקרון לא היה מסעיר במיוחד סתם ישבנו בצד ואחר כמה חבר'ה משם הזמינו אותנו לבוא איתם לבית קפה (קפקא נדמה לי). הסכמנו והיה סבבה ואיזה אחד שם ניסה להתחיל איתי אני חושב...(אבל זה כבר סיפור אחר). בקיצור מאז היא לא ממש ניסתה ליזום שנלך לשם שוב (היא לא הלכה שוב בעצמה), אפילו שקצת רמזתי לה... העניין הוא שאני רוצה לספר לה שאני נמשך לבנים כדי שנוכל ללכת ביחד למפגשים של האגודה ומסיבות (אין עוד מישהו שאני חושב שיבוא איתי...גם לא הידידות שסיפרתי להן), אבל בזמן האחרון היא כל הזמן קוראת לי אוחצ'י ודברים כאלה מול אנשים אחרים שאני לא מכיר, או להיפך, שהם חברים שלי שלא ממש בא לי שידעו עליי. היא גם מספרת להם שאני הומו (היא חושבת שזה בצחוק אבל אני מפחד שאנשים ייקחו את זה ברצינות!). אם אתם תוהים איך היא עושה דבר כזה אם היא בעצמה לסבית- אז תדעו שהיא ממש מוחצנת ומאוד לא בארון, וחושבת שזה בצחוק.. רק שאני לא (למרות שאני מנסה). אני לא הכי יכול לומר לה להפסיק כי אין לי כוח להתחיל להתעמת איתה בקשר למיניות שלי...אז אולי אם אני אספר לה היא תפםיק?? אני ממש לא יודע... אני מפחד שהיא תיקח את הבשורה בהתלהבות יתר ותתחיל להמשיך עם מה שהיא עושה (רק שהפעם זאת עובדה בשבילה שאני נמשך לבנים- אז בעצם היא תהיה רצינית). אני ממש רוצה להתחיל ללכת לכל מיני מקומות של גייז איתה ולספר לה, אבל אני לא יודע אם כדאי לי לקחת את הסיכון שהיא לא תשתוק... גם היה מצב ביום כיפור שהיינו רק שנינו ויכולתי לספר לה אבל זה לא יצא לי מהפה כי לא ידעתי מה לעשות...אז אני לא יודע מה לעשות, לספר או לא לספר... ואם כן איך?? אני מאוד אשמח אם תכתבו ותייעצו....במסרים או בהודעות... אם בא לכם...

resputin

New member
אני גם בדעה של תספר לה, אבל קודם...

בלי קשר לזה שהיא הולכת ומספרת לאנשים בצחוק או לא, כי זה נוח שיש מישהו\מישהי לדבר איתו\איתה וללכת למפגשים וכו' <אפרופו קפקא, הוא בשלבי סגירה אם לא נסגר כבר>, אך הייתי מציע קודם שתשוחח איתה על המקרים ^^; בלי קשר להאם תספר לה או לא, אתה צריך לתפוס אותה לשיחה. אולי היא לא יודעת שזה מציק לך, אולי היא עושה את זה מתום לב.. אם לא, זה סתם רוע. בין אם זה בהומור ואין דברים בגו, או שיש, זה לא מתפקידה -בטח שלא בתור אחת המתיימרת להיות חברה שלך- לומר דברים כאלה מול אנשים, או מאחורי הגב שלך. זה שהיא מוחצנת ומחוץ לארון לא קשור לזה, יש את האוחצ'ות הכיייי מוחצנים, שיודעים לסתום ת'פה יופי כשהם יודעים שמישהו נמצא בארון, זה מעיין כבוד הדדי -בין אדם לחברו, הלב"ט לשותפו\שותפתו לאוריינטציה הלא סטרייטית, קרא לזה איך שתרצה. אם היא תסרב להפסיק, היא לא חברה ממש -גם לספר לה שזה באמת נכון די הופך ללא רלוונטי, מה גם הייתי מאותו רגע והלאה מצמצם מאוד את רמת האכפתיות שלי כלפיה.. אבל זה אני. איך לספר? כמו כל דבר. לומר לה שהדבר הזה שהיא מספרת <אחרי שהיא הבטיחה שהיא לא תתרוצץ ותספר אותו יותר לאי אילו אנשים, כמובן>... שהוא די נכון. לא לעשות מזה נאום חוצץ לבבות וגם לא "תעבירי לי את המלח, הא, אני הומו". רגיל כזה, שיחה בין שני אנשים.. אין מה להלחץ.

St Frangelico

New member
היה כתוב בזמן הוורוד

שהוא נסגר כבר והיה גם כתוב תשבוחת על הנירוונה!...צריך לראות מה השתנה שם..חח

St Frangelico

New member
רגע זה בכלל מנרווה

נרוונה זה הלקה אם הדפוק הזה שמת ( מחכה למטח אבנים)

resputin

New member
קורט קוביין, והתאבד.

ולמקרה שאנשים יחשבו על להתחיל את אותו שרשור שמחקתי לפני כמה חודשים, כאן נסגר הדיון על קורט קוביין, האם התאבד או נרצח, או נחטף ע"י חייזרים- אני לא במצב למחלמות התשה.

The rising dawn

New member
אז אם אני מבקש ממנה להפסיק

כדאי לספר לה מיד אחר כך..? או לחכות כמה ימים... כי נראה לי שאם אני אעלה את הנושא ה יגרור עוד ויכוח על המיניות שלח... ואין לי ממש כוח להכחיש

resputin

New member
אתה יכול לחכות דקות, שעות, ימים ואף

שבועות- זה תלוי בך. ויכוח על המיניות שלך? על מה יש להתווכח? אתה מה שאתה, וזהו זה. או שהיא מסוג האנשים המתנצחים של "לא, אני יודעת שאתה ______! ולא משנה מה שתגיד לי!" -אם כן, גוועאלד.
. ~בהצלחה~

Chandler Rulz

New member
ובנוסף לכל מה שכתבו כבר...

אם אתה כ"F רוצה ללכת לאגודה, לך לבד
אתה לא ילד קטן (אני משער) ואתה יכול ללכת לבד...

The rising dawn

New member
אני ממש לא יכול ללכת לבד!

אין לי אומץ לבוא לבד (אפילו לה אין- והיא כבר ממזמן מחוץ לארון), וחוץ מזה פעם שעברה הזדהיתי כ"סטרייט" ועכשיו זה משהו אחר לגמרי... אני פשוט לא מסוגל לבוא לבד.

OXFO

New member
שמע... ../images/Emo13.gif

אני מסכים resputin... כל מילה שהוא אומר זהב... נשמע כאילו היא פשוט אחת עם פה גדול... תפוס אותה לשיחה ותגיד לה שהדברים האלה מציקים לך... אחרי ספר לה... אני מניח שהיא די תשמח לשמוע על זה, כי אנשים מרגישים יותר קרוב עם אנשים בעלי סטיה דומה. קיצר, לך על זה. :)

St Frangelico

New member
אני אישה של מילון אחד

אני יבגוד בשושנה שלי,אווו שושנה שושנהההההההה להלהלהלה

למעלה