בעיה

אייל eyal

New member
בעיה

יש לי בעיה
כבר היו לי כמה וכמה חברות בחיי הקצרים והקשרים שלי עם איתן מתחלקים לשתיי קבוצות: 1. הקשרים שבהם לחברה יש בטחון, כלומר היא מזמינה אותי אליה הביתה, בבית ספר היא זו שבאה אליי ומנשקת אותי ולא ההיפך........ הקשרים האלה מחזיקים הרבה ואפילו הרבה מאוד זמן 2. הקשרים שבהם לחברות אין יותר מדי ביטחון עצמי ובגלל שאין להן את האומץ לעשות משהו ולי אין את האומץ ואני גם לא ממש יודע מה לעשות, הקשרים האלה מחזיקים משהו כמו שבוע... הילדה שאני אוהב עכשיו (וכנראה שגם היא אוהבת אותי
) היא כנראה שייכת לקבוצה השניה, ואני יודע שאם יהיה בינינו משהו הוא ייגמר מהר מאוד, אז בבקשה תגידו לי מה לעשות... תודה

nobodys girl

New member
אומרים...

שצריך לחצות את הגשר רק כשמגיעים אליו, לא? אז חכה... אם תהיו ביחד, אז יופי! אם אתה מודע לזה שאתה לא יוזם, ומודע לזה שהיא לא תיזום, תדברו על זה... תחליטו על לעשות דברים ביחד... לא תמיד חייב להיות צד יוזם וגם.. אומרים עוד דבר.. תמיד יש פעם ראשונה.. ואם היא חשובה לך ואתה לא רוצה לפספס איתה קשר רציני, תתחיל, תזמין לסרט, תלך להגיד לה שלום בבוקר... זה לא קשה ברגע שמחליטים שרוצים להיות חברותיים... : )

Benja GiRl

New member
אייל

גם אני מהבנות מהקבוצה השנייה, ולפי מה שאני יודעת רוב הבנות כאלו... לפי דעתי אתה צריך לתפוס ביטחון והכי קל זה לעשות את זה מהרגע הראשון שאתם חברים... יעני כגבר בקור הראשון לבוא ולךנשק אותה ובשבוע הראשון לצאת... כל זה.. תראה לה שהיא בחורה ששוה מאמץ, ושאתה מוכן להשתנות למענה... זה הכי רומנטי כויפי :) ברגע שתתקדמו, והיא תראה שהכל הולך מצויין, גם היא תתפוס ביטחון...

למעלה