בעיה..

טירון3

New member
בעיה..

יש לי בעיה שאני צריך שתעזרו לי בה התגייסתי לחוות השומר לפני 65 יום אני בגיל 19 וחצי,היה לי פטור מהשירות על אי התאמה בגלל תיקים וכו' שלחתי ערעור וקיבלתי תאריך גיוס.עכשיו במהלך הטירונות הייתי נפקד 3 פעמים פעם ראשונה פחות מ24 שעות פעם שנייה מעל 24 וקיבלתי תנאי 7 יום מחבוש למשך חודשיים ובנפקדות השלישית האריכו לי את תקופת התנאי לחצי השנה עכשיו בשבוע השביעי לטירונות ביום שבת לא הרגשתי טוב בכלל היה לי חום והקאתי בבסיס פניתי למפקדת שלי ואמרתי לה שאני חייב באופן דחוף לראות רופא ועוד זה היה אחרי שבוע שטח שיכול להיות שנדבקתי באיזה וירוס או חיידק והיא אמרה שלפי החוק רק תוך 24 שעות מהרגע שביקשתי אני יראה ולביינתים אני ינוח בו בזמן שלא קיבלתי שום תרופה או משהו כזה בלית ברירה התקשרתי לדוד שלי שיבוא לקחת אותי הבית והוא בא ולקח אותי ויצאתי מהבסיס ללא אישור איך שהגעתי הלכתי לבית חולים ושם אובחן אצלי מחלת הנשיקה וקיבלתי 4 ימי גימל אחרי זה היה לי סיבוכים וגם דלקת במעיים בקיצור מה9 ליוני עד היום אני בגימלים לא מסופח לר"מ 2 אבל עדיין כל 4 3 ימים הולך ומקבל או מביקור רופא או מבית חולים עכשיו אני בגימלים עד יום ראשון ואני מתכנן לחזור השאלה היא מה יכולים לעשות לי ישפטו אותי רק על כמה שעות של נפקדות ויחשיבו לי את הגימליםם ?
אה וגם רציתי לדעת אם יש לי קה"ס 40 ואני חושב שאני לא מתאים לחוות השומר לכל החבר'ה הבעייתים יכולים להעביר אותי לטירונות כלל צהלית זה אפשרי ?

תודה רבה לכל העוזרים

אושי231

New member
היי

קודם כל רפואה שלמה!!
אני מניחה שכשתחזור ליחידה אתה תישפט על כך שלמעשה ברחת. למרות שהמצב הרפואי שלך היה לא טוב, יכולים לשפוט אותך על כך שהמפקדת אמרה לך שתישאר ולא נשארת. במשפט תדאג להציג את כל הגימלים שלך ולהזכיר שיש לך מחלת הנשיקה.

אני ממליצה שתמשיך את הטיפול דרך היחידה- כלומר, להיפגש עם רופא היחידה, להביא לו את כל המסמכים מקצין העיר ומבית החולים ולקבל הפניות לבדיקות נוספות וכל מה שצריך.

לגבי מעבר לכל"צ- על מנת לעבור לכל"צ אתה צריך להיפגש עם קצין מיון וקב"ן שיורידו את הקה"ס. פנה לקב"ן בבסיס שלך ושוחח איתו על כך.

שיהיה בהצלחה ואנחנו כמובן נשמח לקרוא עדכון בפורום!

ori239

New member
אכן

ותקופת ההיעדרות משירות שלא ברשות תהיה עד השעה בה קיבלת הגימלים,
כלומר היעדרות משירות שלא ברשות עד 24 שעות.

אושי231

New member
כמו שרשמתי- תפנה לקב"ן בבסיס שלך

תוך כדי שיתוף המפקדת, ואם הם יראו לנכון, הם יפנו אותך לפגישה עם קצין מיון.

למעלה