בעיה

בעיה

אולי תוכלו לעזור לי ולתת לי עצה אובייקטיבית לגבי היחסים שלי עם חבר שלי. הכל מושלם בינינו חוץ מדבר אחד, החברותיות היתרה שלו. אנחנו 7 חודשים ביחד ויצא לנו כמה פעמים לריב על זה. הוא טוען שאני חונקת ומגבילה אותו ולא נותנת לו את העצמאות שהוא צריך ורוצה. כל פעם שהוא בא אלי הוא קודם כל יושב עם ההורים שלי חצי שעה- שעה ואז בא אלי, הרגעים האלה שאני יודעת שהוא פה ויש לו אלף דברים לעשות לפני שהוא בא אלי, הם לא נעימים. אני יודעת שזה יפה שיש לו קשר טוב עם ההורים שלי אבל אני רוצה שכשהוא בא שיהיה איתי, שידבר איתי, אני זאת שחברה שלו. כשאני באה אליו הביתה אני מדברת עם ההורים שלו 10 דקות ועולה אליו לחדר, אני כן רוצה לעלות אליו מהר ולראות אותו. לפעמים אני מרגישה שהוא שוכח אותי. וכשאנחנו הולכים ביחד לאורחים,הם אוהבים אותו, הוא מצחיק, הוא מעניין, הוא מדבר הרבה, ואני בצד, אין כמעט יחס ממנו. גם על זה כעסתי עליו והוא לא הבין. גם כעסתי עליו שהוא הולך לישון כמעט כל יום ב4-5 אחר צהריים ומתעורר ב10 או בבוקר של היום הבא. אין לי חבר כל הזמן הזה, אין עם מי לדבר ועם מי לחלוק חוויות, אלו בערך השעות שאני חוזרת מהלימודים (גם הוא). לפני כמה ימים הוא דיבר בטלפון עם הנציגה של יס והיא התקשרה אליו במשך כמה ימים, אני שמעתי ממנו "היא לומדת משפטים והיא אמרה שלהוט אסור לקחת מכם כמות כזאת של כסף..." לומדת משפטים? אוקיי... אז התקשרתי אליו יותר מאוחר, ביקשתי שיפסיק לדבר איתה ולנסות להוציא בשביל המשפחה שלי חבילה מצויינת. התגובה הייתה בערך "את לא סומכת עלי, זה חונק אותי, הפעם זה ממש מעצבן אותי", אני כבר לא יודעת מה להגיד. קצת קינאתי, הוא צריך להיות מוחמא מזה לדעתי. הבאתי פה בעיקר דוגמאות ללמה הוא מרגיש חנוק, כמובן שגם הוא ביקש ממני דברים בעבר והתעצבן גם עלי, ואני מבקשת מכם שתתנו לי את העצה אם אני בסדר או לא, אולי אני מגזימה וצריכה להרפות קצת ויש הצדק לזה שהוא מרגיש שאני כאילו כמו רס"ר בצבא.

תשמעי...

את נודניקית!!!! את מגזימה!!! את שתלטנית!!! אבל אם הוא שבעה חודשים איתך - הוא כנראה אוהב את זה. בעיני הוא מזוכיסט, אבל אני לא מחליט. אני לא הייתי יכול לשאת את הצורה שבה את מתנהגת. היית קורע את הרצועה מיד!!! :-S

אוקיי...

אז זה נורמלי שכל פעם שהוא בא אלי הביתה וקודם יושב עם ההורים שלי חצי שעה ואז בא אלי?

גארוטה

New member
בוודאי

את צריכה להעריך אותו על כך שהוא מכבד אותם ויושב לשוחח איתם, ככה הם לומדים להכיר אותו והוא אותם ונוצרת מערכת יחסים יפה ונעימה. בכלל, את חייבת ללמוד לשחרר, לכבד אותו על מה שהוא ולא לנסות להפוך אותו למי שהוא לא כי זה לעולם לא יקרה.

seeyou

New member
אני חושבשהוא צודק../images/Emo152.gif

את רוצה-וזה טבעי להיות במרכז עולמו-אבל במציאות לא קורה . הזוגיות שלכם,לערכתי מתבסס על בסיס צר של תקשורת איך היה לך עם הבחורים אחרים שיצאת לפניו? יוסי נ.ב על מנת להצליח למשוך תשומת לב של אחר-שאת מעונינת בו אך הוא לא כול כך מעונין בך את צריכה(לדעתי) קודם להתרכז בו באכפתיות אמיתית (לתת לו במה)

אני מאוד מראה אכפתיות

טוב כנראה שלא הצגתי את התמונה כמו שצריך. הוא מעוניין בי, אני מעוניינת בו, אבל לפעמים אני מביעה כעס ובמקום לקחת את זה למקום שירגיע אותי, הוא נכנס למין אופוריה כזאת וכועס עלי שאני כועסת עליו. מה שהצגתי בפניכם כאן אלו כעסים על מצבים שהפריעו לי, על כל אחד מהם קיבלתי תגובה מוגזמת במקום לנסות להבין אותי. אף קשר לא מושלם ותמיד יש כעסים, אבל צריך להביא אותם למקום טוב של הבנה ולא של כניסה למצב של דכדוך זמני. לי הפריע שהוא נמצא עם כולם חוץ ממני, זה מעליב. זה מעליב שאין עם מי לדבר כשאני חוזרת מהלימודים. התקשורת טובה, אנחנו מדברים על הכל, גם על מה שמפריע. עם בחורים אחרים בעבר היו לי קשרים שונים לגמרי, נפרדתי מהם בגלל שלא אהבתי או שהבחור לא התאים לי (מעשן, שותה, צועק).

אופוריה

הוא מצב של שיכרון חושים והתעלות (כלומר- באופן חיובי) ולא כפי שהשתמשת במושג.

נומלה

New member
אתם במקומות מאוד שונים

את רוצה שהוא יהיה בתפקיד אבא (שירגיע אותך כשאת כועסת? זה תפקיד של אבא) הוא מרגיש הרבה יותר בטוח בקשר ביניכם נראה לי.

לפעמים הוא לא צריך להראות שהוא מבין?

גם אם הוא חושב שהוא צודק, שיגיד לי בצורה נינוחה למה הוא צודק וככה הכל יעבור בלי לעשות סיפור גדול. אני יודעת שהוא מרגיש בטוח בקשר, אולי יותר ממני, אבל גם אני מרגישה ביטחון עד המצבים האלה שכשאנחנו נמצאים עם אנשים הוא לוקח את כל הבמה לעצמו ושוכח מי לידו, אי אפשר להשחיל מילה. הוא נכנס לדיבור על מה שקורה לו בחיים ושוכח שהוא בא לחברה שלו. אני ביקשתי ממנו קצת להיות מתון יותר ולדעתו אני מגבילה אותו

נומלה

New member
אני אומר רק דבר אחד

יש לך הרבה ציפיות שיתנהג ככה או אחרת. אולי כדאי להבין שזה מה שהוא וככה הוא מתנהג וזה מה יש. מתאים לך? תקחי. לא מתאים לך? תלכי. לכל גבר (ואשה) יש התנהגויות שימצאו חן בעינייך והתנהגויות שיעצבנו אותך. חבל לפרוט לפרטים את כל מה שמעצבן אותך. תבחני את המכלול. בסך הכל הטוב עולה על הרע? תשארי איתו. הרע עולה על הטוב? אל תשארי. הרי בכלל לא חשוב מה אנחנו נאמר. הוא יתנהג כפי שהוא יתנהג ולך יפריעו דברים שאולי אחרת היתה מקבלת בברכה. חפשי את הטוב בו ואם הטוב מספיק תנסי לחיות עם ההתנהגויות שלא ממש מוצאות חן בעינייך. הגבר המושלם עוד לא נולד.

אולי אין התאמה ביניכם...

זה לא צריך להגיע למצב שחצי מההתנהגויות שלו, כמו שזה נשמע, עושות לך רע.

seeyou

New member
"הוא מעוניין בי, אני מעוניינת"../images/Emo4.gif

אני מניח שגם אני "כנראה שלא הצגתי את התמונה כמו שצריך" יצא לך להביט על תמונות של נשים אפילו בחוברט כמו "את"? ולהבין מה הן משדרות? גם ביחסים רגילים יש תחבולות איך "למכור" את המוצר
אני בדעה שאת צריכה להתעניין בנושאים שמעניין אותו על מנת לזכות לבסיס רחב יותר של תקשורת

אנחנו מתעניינים בהמון נושאים דומים

זה לא העניין של חוסר תקשורת או שאני משעממת אותו, זה יותר בכיוון של- יש לפעמים אנשים שמעניינים אותו יותר ממני והוא עושה את זה בצורה חסרת גבולות. לי זה מפריע, זה מעליב אותי, ואני אמרתי לו את זה כמה פעמים, אבל אין שום הבנה מצידו ואפילו לא נסיון לשנות קצת... מבחינתו אסור לי להגביל אותו ככה

למעלה