בעיה

איל85

New member
לסגור השאלה

שלום שמח שאת גולשת לנושא תזונה בריאה, מראה כי זה בנפשך, לפחות כרגע. לגבי הפער בינך לבן זוגך והשיחה בינכם, מבקש רק להאיר לך את המצב. אין כאן לא טובה, לא מוצלחת בשיחות, נכון שיש אנשים שהם וורבליים יותר, אך זוגיות מעצם היותה צוות, לומדים אחד את השני ומעבירים מידע ומסרים כך שהשני מבין. לעצם המשברון, במידה וזה עדיין מפריע לך, (אם לא, שחררי), שבי איתו בשקט, בכייף, שדרי לו שאת אוהבת אותו, סומכת עליו, ואחרי שיקבל מסר חיובי, נסי, במילים ובצורה שלך: תגיד, עכשיו אחרי שהתחלתי לרדת במשקל כמו שרציתי, מה באמת הפריע לך בקניית האוכל? - חכי, תני לו זמן לענות. כאן סביר להניח שתקבלי תשובה כנה. בהצלחה איל

kmiki

New member
מדהים איך את קוראת מה שבא לך

ואני מצטטת "התזונאית ד"ר טל אומרת ש"דיאטת אטקינס מתאימה לאנשים שמנים מאוד, ולסובלים מסוכרת. היא פופולרית כי מגיעים בה לתוצאות, אבל בכל מקרה דיאטה כזו מתאימה רק לשם ירידה במשקל, לתקופה קצרה, ולא כאורח חיים". היא מוסיפה ש"מחקרים שבדקו דיאטה מופחתת פחמימות מול דיאטה מאוזנת, בטווח הארוך, מצאו שהתוצאות מאוד דומות". כלומר, את בתור אכלנית כפייתית (ציטוט שלך) תרדי במשקל, אבל מהר מאד תחזרי למשקל הקודם שלך, כי אי אפשר באמת כל החיים לחיות ככה. מעבר לכך, אין פה שום סתירה למה שאמרתי לך לגבי כולסטרול וצלוליטיס, ואני מצטטת שוב מהמאמר שאת שלחת אותי לקרוא "כמו בארה"ב, גם בישראל ישנם תזונאים רבים המסתייגים מאימוץ החלבונים כרכיב עיקרי בתזונה, ומזהירים שדיאטת החלבונים העשירה בשומן לא רק מובילה להתפתחות מחלות לב וכלי דם, אלא גם שעודף חלבון עלול לגרום להיווצרות אבנים בכליות, לגרום לעומס על הכליות ולפגיעה בהן, לעודד היווצרות קרישי דם ולהוריד את רמת הסרוטונין במוח, מה שגורם לחוסר מנוחה, לעצבנות ולתשוקה למתוק". ולסיום סיומת, החלק הכי אהוב עליי במאמר, בבקשה קראי אותו שוב ותביני הכל רק כעת התחילו מוסדות המחקר הלאומיים בארה"ב ואוניברסיטאות מובילות להקצות מימון למחקרים שיבדקו אם טענתו של אטקינס בדבר חוסר הנזק שבשומן אמנם נכונות. אחד המחקרים המרכזיים, ובוודאי היקר שבהם, ימומן על ידי ורוניקה אטקינס, שהחליטה להקציב למחקר שיאושש את טענות בעלה 10% מהסכום שקיבלה עבור מכירת מפעל "אטקינס נוטרישנאלס". באוקטובר האחרון היא מכרה אותו ב-500 מיליון דולר" כלומר מי שמנסה להחיות את הדיאטה הזו, או כמו שאת אמרת שאחרי מותו היא מקבלת עדנה מחדש, זו אשתו, שתרוויח מזה כסף!!! מדהים. עדיין בא לך סטייק וגבינה שמנה לארוחת ערב? אני הולכת להכין סלט

למעלה