בעיה

m a y a n a

New member
למה שלי?

לדעתי הניתוח שלך שגוי. אבל אשמח אם תתקן אותי. זה לא האוכל "שלי" - לא קניתי איזה תוספי תזונה יקרים שרק אני צורכת או שעשיתי איזה ניתוח פלסטי שלי - סה"כ.. קניתי אוכל לבית. קניתי סטייקים.. גבינות ודגים - אוכל טעים - שעד עכשיו גם הוא אכל ממנו (נכון שאני אכלתי יותר, אבל תמיד הייתי האכלנית הכפייתית מבין שנינו) אז מה פתאום זה השתנה??? למה פתאום הוא רוצה כ"כ לעמוד על מה "שלו"?

I C E M A N 7

New member
נראה לי שהיא התכוונה לומר

שאת כפית עליו את השינוי בתפריט בלי לשאול אותו בכלל. את החלטת בשבילו מה הוא יאכל וזה אקט כוחני מצידך. הוא כקונטרה "משיב אש" בצורה של התחשבנות כספית. לדעתי נוונדרוומן צודקת - אין פה דרמה, אין משבר בזוגיות והאקט הזה שלו הוא לא סימפטום לשום דבר. כולה תקרית גבול. מריוס ציטט את הנדריקס אז אני אצטט זמר אחר (
), ג'וני שועלי, "אל תחפשי משמעויות בשמיים".

את בטוחה שסטקים וגבינות שמנות זה דיאטה?

כי אני חושבת שאחרי הדיאטה הזאת את תזדקקי דחוף לדיאטה להפחתת כולסטרול.

yogevit

New member
תשמעי,את חיייבת לגלות לנו איזו דיאטה זו

2 סטקים בארוחה,גבינות שמנות מדליק

m a y a n a

New member
חח.. בטח שיש דבר כזה - נכון מריוס, אטקינס

אני בשבוע הראשון שלי עדין.. ועד עכשיו (6 ימים) ירדתי 2.6 ק"ג. ואני די נהנת ממנה. גם אני התייחסתי אליה נורא בסקפטיות בהתחלה.. "רגע.. להתחיל את היום עם חביתה מוטגנת עם נקניק ופטריות - זה מה שצריך לפי הדיאטה?" ובערב: "רגע.. אתם בטוחים שסלמון עם גבינת שמנת זה הדבר הנכון בשבילי?" אבל בינתיים זה עובד ואחלה. ב-8 חודשים האחרונים העלתי 10 קילו (ולא שהייתי רזה-כוסית לפני זה).. הייתי ממוצעת עד שמנמנה. עכשיו אפילו לא בקטגוריה של "שמנמנה" יותר.. אלא הרבה מעבר. דיאטה מאוזנת לא מצליחה לי.. כי הסיבה שהעלתי כ"כ הרבה בכ"כ קצת זמן זה כי נכנסתי למקום עבודה חדש שאני די סובלת בו.. ואני צריכה הרבה כוחות נפשיים כדי להתמודד איתו.. ולאכול מאוזן גם דורש כוחות.. אז זה לא מסתדר (האמת שבערך כל יום בבוקר במהלך אותם 8 חודשים הייתי אומרת - "היום אני אוכל בריא" ואז עם התקדמות היום זה היה נהפך ל"היום אוכל רגיל" ואז ל"היום אני אתפרע על המקרר בסוף היום כי היה לי יום קשה ומגעיל בעבודה).

chenby

New member
מנסיון

אני הורדתי 10 קילו מבלי לעשות דיאטה - לקחתי תוספי תזונה וכל הזמן במשך חודש אבל כל הזמן, בכל מקום,מול המראה, בחדר במקלחת, בעבודה, בכל מקום, אמרתי לעצמי - איזה כוסית איזה כוסית. בחודשיים האחרונים עליתי איזה שניים, וכל פעם עליתי הורדתי עליתי הורדתי.. בשבועיים האחרונים התחלתי לברך על כל מה שאני אוכלת ושותה - וירדו השניים ובינתיים לא עליתי אפילו ירדתי עוד. אני מאמינה - מנסיון אישי, כשאנחנו לומדים להוציא את נושא האוכל מהמיינד, כלומר רק כשהגוף רעב הוא מודיע לנו ואז אני אוכלת, אין שום צורך בדיאטה. השמנה נובעת בעיקר ממגננות (ויש לי את הנטייה אז אני יודעת על מה אני מדברת וכל שנות ה20 שלי הייתי מלאה. ) אני רואה את בן דוד שלי - שהשמין לדעתי איזה 15 קילו בחצי שנה האחרונה- הוא רק נכנס הביתה- הולך דבר ראשון למטבח, אחותי לפני שטסה להודו והשתחררה קצת, כל משפט שני שלה היה - יו אני רעבה, יו אני רעבה..חזרה מהודו - ויש לה התעסקויות אחרות, וחוותה קצת דברים אחרים, והיא רזתה מלא. אנחנו אוכלים במחשבה, ואוכלים בעיניים ואוכלים במציאות ואוכלים את הלב. בעוד שאוכל זה דבר נפלא וכיף ונחוץ, והתפקיד שלו זה להזין אותנו, וכן גם שנהנה ממנו כמובן. ככה בדיאטות - כל הזמן יש התעסקות באוכל . מה אני אוכל , מה מותר לי, מה אסור לי, מה אני רוצה ולא יכולה - וכל מיני מחשבות שגורמות לנו או עונג, או סבל, אבל זו רק התעסקות באוכל. מבטיחה לך שכשלא תתעסקי עם אוכל, תרדי הרבה יותר מהר. פתאום הנושא הזה לא כזה רלוונטי כי יש לנו דברים חשובים וטובים יותר להתעסק בהם, ופתאום בלי ששמנו לב - ירדנו 2 3 קילו. זה נשמע לא אמיתי - אני אישית חוויתי את זה על בשרי. שהיום קטן יותר.

I C E M A N 7

New member
אפשר שאלה?

זה לא קשור לבעיה שלך, אבל אולי תעזרי לידידה. (אני לא שולח לפרטי כי אולי זה מעניין עוד מישהו): מה לגבי שתיה? היא פריקית של קפה וקולה, הולך?

m a y a n a

New member
מותר דיאט אבל עדיף מים

בדיאט יש את הממתיקים שאטקינס מאשר אותם. (למשל אסור ממתיקים שנגמרים ב"וז" כמו סוכרוז, לקטוז.. ומותרים אחרים ספציפים) דווקא קולה מותרת. אבל הבעיה הקולה שהיא מרווה (פחות או יותר) וחלק מהדיאטה היא - שהיא מצמיאה - וגורמת לנו לשתות הרבה - ואז המים מסייעים ל_FMS - תהליך הנעת שומנים - שזה בעצם אומר שהגוף שורף את השומנים שלנו ואז מפריש אותם אט אט דרך השתן. קפיש?

I C E M A N 7

New member
תשמעי

ה-FMS הזה נשמע וואחד בולשיט... אבל עם תוצאות לא מתווכחים :) נראה מה יקרה. תודה

I C E M A N 7

New member
גם הגדלת חזה עושה זאת

ואתה בטח לא נגד
אטקינס כולה החליק ברחוב וחטף מכה בראש (רוצה לראות אותה רזה, מה'כפת לך?
)

ההבדל הוא שהגדלת

חזה עובדת - במקרה של דיאטת אטקינס עדיין צריך לשבור קיר ולהזמין מנוף כבאים כדי לפנות את המסכנה מהקומה החמישית לאיכילוב.

kmiki

New member
אחר כך תגיעי לפורום בעלי כולסטרול עד השמים |ל

אני חושבת שאת ממש באיחור. זו היתה דיאטה מאד "אופנתית" לפני כמה שנים, רק שהיום כבר יודעים שהנזק שהיא עושה יותר גדול מכמות המשקל שתרדי. את אמנם תרדי במשקל, אבל את צורכת שומנים נוספים, וכולסטרול נוראי, וגם אם תשקלי פחות, הצלוליטיס שלך יהיה נוראי. ואם אני מבינה נכון, את לפני לידות, אז בכלל תהיה לך חגיגה. מותק, מאכלנית כפייתית אחת לשניה, לכי למכון, תמצאי חוג עם מדריך הורס, יעזור לך פי 100.

למעלה