בעיה

בעיה

אני נכנס למשחק דרך שולחן העבודה אני בדף ה LOG IN כותב את שם המשתמש של ואז את הסיסמא ולוחץ על LOG IN אחרי שניה מופיע לי הודעה: " כניסה לא נוחה? תנסה להכנס דרך האתר" וככה אני לוחץ מלא פעמים ומופיע אותה הודעה....הלכתי לאתר אפילו שם אני לא יכול להכנס למשתמש שלי...נכון מתחת ל ריבוע הצהוב/כתום שכתוב עלין START GAME בגדול? ומתחת לזה יש 2 מלבנים אחד לכתיבת השם משתמש ואחד לסיסמה ...אז אין לי אותם יותר אין את הריבועים האלה אלא רק רקע כתום על זה בלי שום דבר. מישהו יכול להסבירלי מה קורה פה?

GינGית

New member
גם לי יש בדיוק את אותה הבעיה ../images/Emo10.gif

כנראה זה בעיה כללית במשחק

Gods Revenge

New member
כניסה לא דרך האינטרנט

טוב אני בטוח שהרוב כבר מכירים את זה, אבל אני מרגיש צורך לחזור על זה כי זה גאוני! יש דרך להיכנס למשחק לא דרך האתר, כל מה שצריך לעשות זה לתת לי את המשתמש שלכם ואז... סתם! אתם ניכנסים לתיקיה של המשחק ולוחצים על הקובץ GameLauncher במקום על maplestory (מה שאתם לוחצים בדרך כלל) GameLauncher מביא אתכם למסך פתיחה הישן לפני שהיה כניסה דרך האתר =]

אלי ומיקי, זה קורה לפעמים

אם אתם מגיעים לאתר ו-2 המלבנים נעלמו כך שאי אפשר למלא בהם את הפרטים, פשוט תלחצו על START GAME שמעליהם, וזה יוביל אותכם לדף ההתחברות הראשי של האתר, אחרי שתתחברו משם יעלה לכם המשחק. עוד דבר, יש דרך נוספת לעקוף את האתר אם אתם לא מצליחים להתחבר ממנו, תיכנסו לתיקיית המשחק שיש לכם במחשב, בתוך התקייה הזו יש קובץ שנקרא GameLauncher תלחצו עליו ואז תופיע לכם הודעה כזו
תבחרו באופציה START GAME, זה יוביל אותכם לדף הכניסה הישן של המשחק. בהצלחה

אתם לךא מבינים ><

אני תמיד עושה דרך GAMELUNCHER בעיה היא ששם כל הזמן ההודעה "כניסה לא נוחה? תנסה דרך האתר" אז הפעם ניסיתי דרך האתר נכנסתי לאתר אני לא רואה את המלבנים האלה אז לחצתי ישר על START GAME זה הוביל אותי לדף התחברות לאתר....רשמתי את הפרטים לחצי על SING IN וזה נשאר באותו דף ..הסיסמא נכונה והכל נכון.... זה קרה לפני שבוע בערך לא יכולתי להכנס יום שלם למשחק אני מקווה שזה לא יקרה שוב היום

רגע

אתה נכנס לאתר, ממלא את הפרטים, לוחץ על SIGN IN, ומה קורה, הוא פשוט לא זז
לא קופצת אף הודעה
הוא סתם נשאר שם תקוע
אתה מנסה דרך EXPLORER או FIREFOX

GינGית

New member
זה לא תקוע, זה חוזר לאותו מצב כאילו הסיסמה

לא נכונה

../images/Emo45.gif אתה צודק, חברים הבעיה לא אצלכם

אלא במשחק עצמו, אני ניסיתי להתחבר עכשיו כדי לראות מה קורה וגם אני מקבלת הודעה שהמשחק כרגע במצב אופליין, כדאי פשוט לחכות ולבדוק באתר לעידכונים, ייתכן שיש להם איזה בעיה...

GינGית

New member
../images/Emo45.gif יש הרבה בעיות לא הצלחתי להחזיק חנות

כל הזמן יצא לי מהמייפל

הבנתי

נקסון בדיוק עכשיון פרסמה משהו...לגבי האוונט של הCAME AND PIE הם סגרו את המשחק בכדי להחזיר את הCHANNELS שכרסו תחת הבוסים של האוונט לא ידוע מתי המשחק יחזור.. >< הם פרסמו את זה מאוחר עוד אחרי הבעיה שקרתה לכולם

נעים מאוד מאיה ../images/Emo9.gif

יכול להיות שיש להם קצת בעיות בגלל הפאץ', אני מקווה שיסתדר במהרה

למעלה