תודה.. ואם אני ימחוק את היוזר , יש אפשרות לפתוח אחד חדש על אותו מייל ושהמשתמש הקודם יימחק לגמרי?
R Reut2222 New member 7/8/09 #21 תודה.. ואם אני ימחוק את היוזר , יש אפשרות לפתוח אחד חדש על אותו מייל ושהמשתמש הקודם יימחק לגמרי?
K KaNiJa New member 7/8/09 #22 לא. ברגע שתשתמשי באותו מייל, פייסבוק יזהה... לא. ברגע שתשתמשי באותו מייל, פייסבוק יזהה אותו ויחזיר את החשבון ה"מחוק".
לא. ברגע שתשתמשי באותו מייל, פייסבוק יזהה... לא. ברגע שתשתמשי באותו מייל, פייסבוק יזהה אותו ויחזיר את החשבון ה"מחוק".
R Reut2222 New member 7/8/09 #23 אוקיי הצלחתי לתקן את הבעיה בעניין אישור היוזר אבל הבעיה הקודמת חזרה... זה משתנה לי מאנגלית לעברית ולהפך , לא שומר לי שינויים וכו'...
אוקיי הצלחתי לתקן את הבעיה בעניין אישור היוזר אבל הבעיה הקודמת חזרה... זה משתנה לי מאנגלית לעברית ולהפך , לא שומר לי שינויים וכו'...
K KaNiJa New member 7/8/09 #24 ניסית למחוק את הזכרון (cache) של הדפדפן? עם איזה דפדפן ואיזו גרסא את משתמשת? אולי אני אוכל לעזור לך לאתר את זה...
ניסית למחוק את הזכרון (cache) של הדפדפן? עם איזה דפדפן ואיזו גרסא את משתמשת? אולי אני אוכל לעזור לך לאתר את זה...