בעיה..

Reut2222

New member
בעיה..

פתחתי פייסבוק לפני כמה ימים בעברית , אחרי זה שניתי לאנגלית אבל זה לא משתנה לי בצורה רציפה. לפעמים מופיע לי באנגלית לפעמים בעברית. וגם.. אם אני שמה תמונה בפרופיל זה לא מתעדכן ולא שומר אותה.. רציתי לדעת אם יש דרך לטפל בנושא או שאני צריכה לפתוח מחדש פייסבוק? ואם צריך לפתוח מחדש, יש דרך למחוק את הישן , שלגמרי יימחק (גם מהמנוע חיפוש)? תודה מראש על העזרה, רעות

KaNiJa

New member
לפעמים יש בעיות, לא צריך לרוץ ולמחוק.

"בצורה רציפה" - את מתכוונת שפעם אחת את מתחברת וזה בעברית ופעם אחרת מתחברת וזה באנגלית? או שבעודך מחוברת זה משתנה מאנגלית לעברית?...

Reut2222

New member
בזמן שאני מחוברת זה משתנה לאנגלית ועברית..

נגיד אני עוברת מההגדרות לפרופיל זה נהפך לעברית ולהפך.. וגם העובדה שאם אני משתנה משהו בפרטים ומוסיפה תמונות זה לא מתעדכן לי.. - יש לציין שזה קורה רק אצלי בפייסבוק. תודה..

KaNiJa

New member
תנסי את תרופת הקסם - מחיקת cookies

וגם מחיקת ב-cache של הדפדפן יכול אולי לעזור...

KaNiJa

New member
cache / זכרון מטמון זמני, זה בעצם כל מיני...

כל מיני קבצים מהאתרים שבהם אנחנו גולשים, שהדפדפן שומר אצלנו במחשב כדי שפעם הבאה שניכנס, האתר יוצג מהר יותר על המסך. הבעיה שלפעמים דברים השתנו באתר, והדפדפן מציג חומר ישן. בכל דפדפן זה קצת שונה, אבל תמיד אפשר לרוקן את ה-CACHE. נסי לחפש בהגדרות, זה צריך להיות בסמיכות לאיפה שמחקת את ה-Cookies.

Reut2222

New member
מה האפשרות למחוק את הפייסבוק ולפתוח חדש?

הפייסבוק נמחק לחלוטין? גם ממנוע החיפוש?

Reut2222

New member
אולי משהו אחר...

Confirm Your Email Account אתה יודע מה זה אומר? הפייסבוק מבקש שאני ייאשר את החשבון אימייל אך אומר שיש בעיה ( An error has occured ) , אולי זה קשור לבעיה...? תודה :)

KaNiJa

New member
יעזור אם תכתבי את כל המידע יחד...

תרשמי את כל ההודעה/הודעות. איפה קיבלת את ההודעה? במייל? בפייסבוק?

Reut2222

New member
אני ינסה להסביר את זה יותר ברור...

כנראה שהבעיה שרשמתי בהתחלה (על זה שהפייסבוק משתנה לי מאנגלית לעברית ולהפך) נפתרה איכשהו. אבל עכשיו כשאני עוברת בין הפרופיל , הגדרות , תמונות או כל דבר בפייסבוק , מופיעה לי ההודעה Confirm Your Email Account אבל לא נשלח לי למייל שום דבר כדי לאמת את החשבון וגם שאני מסמנת את האפשרות שישלחו לי שוב למייל זה רושם שיש An error has occured. מצורף צילום (מהצילום מחקתי את הכתובת מייל אבל כן רשום שם הכתובת).. מה עושים? ושוב המון המון תודה..

KaNiJa

New member
בהנחה שאכן יש לך גישה למייל המצוין בהודעה...

כנראה שזה הגיע בטעות לדואר זבל שלך. תיכנסי לשם ותבדקי אם זה שם. אין לי הסבר אחר... אם הם שלחו - זה 99.9999% הגיע אלייך

Reut2222

New member
אוי כמה שאתה צודק.. יצאתי מפגרת... אבל..

אני מכניסה את הקוד שמצויין שם וזה כאילו לא עושה כלום... מחזיר אותי לאותו עמוד שמבקש את האישור. יש לך מושג למה?

KaNiJa

New member
זאת לא אשמתך... זה לא אמור להגיע לשם ../images/Emo13.gif

בדר"כ יש במייל קישור שצריך ללחוץ עליו. קראת טוב טוב את כל המייל?

Reut2222

New member
אכן כן...

לחצתי על הקישור , רשמתי את הקוד שמוצג במייל אבל זה כביכול לא מקבל את זה. :(

Reut2222

New member
הוספתי כבר למעלה... אבל עשיתי שוב...

בעיקרון הוא לא עושה הודעת שגיאה , אני מכניסה את הקוד והוא פשוט חוזר לאותו מצב כאילו לא שמתי את הקוד. במידה ואני עושה Resend אז הוא כותב לי את ההודעת שגיאה שכתובה באדום בתמונה המצורפת... :/ ושוב אני מודה לך על העזרה..

KaNiJa

New member
הודעה מעצבנת כי היא לא מסבירה כלום...

אבל ככה זה פייסבוק. יכול להיות שלא העתקת מדויק את הקוד. נסי את זה: - סמני את מילת הקוד באי-מייל. - לחצן ימין בעכבר ו"העתק" בתפריט. - סמני את שדה הקוד באתר. - לחצן ימין בעכבר ו"הדבק" בתפריט.

KaNiJa

New member
אין לי עוד הצעות...

דרך הפורום יש קצת מוגבלות ברמת העזרה האפשרית... אם אין לך מישהו אחר שיכול לעזור לך, לא אכפת לי שתשלחי לי בהודעה את פרטי ההתחברות ואני אנסה לפתור לך את זה.

למעלה