בעיה \=

בעיה \=

היי אני שיר , הייתי פה מיזמן , ויש לי בעיה שנה שעברה הייתי מוקפת במון חברים ממש וידעתי שהם לא אמייתים , והתחרקתי מהם כי הם דירדדרו אותי ועכשיו אני לבד יש לי שתי חברות די טובבות שאני בכלל לא איתם יש להם את החברים שלהם אני כ הזמן לבד מפחדת להיות לבד ואני מחפשת באמת שאני מנסה להתחבר ללכת לחברים אבל אין אף אחד אני רוצה ללכת לטייל ואין אין אף אחד ובאמת שאני מנסה לא יודעת כבר , אני רק רוצה להעילם לא יודדעת מה לעשות

elia1989

New member
שירשורינה?../images/Emo41.gif

את לומדת בבית ספר? את בצבא? או שסיימת את שנייהם..??

elia1989

New member
מה שאני חושבת על כל המקרה

הזה , תעזבי גם את החברות שלך שנמצאות עם החברים שלהם כל המזן תתחברי למישהי אחרת מהבית ספר תאמיני לי שאולי זה יעזור גם לי היה מקרה שהיה לי חבר ופשוט התנתקתי מכל החברים והם החליטו לא לדבר איתי..אבל בסופו של דבר הכל הסתדר כי גילתי שהחבר שלי מדרדר אותי ,ואני והחברים שלי השלמנו את פשוט צריכה למצוא את האנשים הנכונים בבית ספר!!

אני לא יודעת אם אשר לעזוב

הם היו שם הרבה בשבילי תמכו עזרו ולא עזבו , אחת פחות השנייה יותר והם יותר אם חברות שלהם ואני מנסה להיות אם החברות שלהם אבל כיאלו החברות לא רוצות כי אתתמול שהייתיי רק איתם אז הם לא התיחסו והרגשתי לבד אז הלכתי , ואני שמחה שמצאת את אנשים הנכונים , ואני מחפשת תאמיני לי באמת אבל המייקרה די אבוד כולם ערסים או פרחות ככה העיר שלי נהייתה כולם נהיו ככה וזה מגעיל אני לא רוצה להסתובב אם אנשים כאלה , שהולכים מכות שמדברים כמו חיות \= אולי זה גיל שצריך לעבור לא יודעת מנסה שיהיה טוב ותודה באמת

כן בחוג ריקוד אבל גם שם

יש לי כמה חברות מדהימות אבל מרוב שכל הזמן אני ביית ולא יודעת אני לא יודעת איך לפנות מה להגיד מה לעשות :[

elia1989

New member
תתחברי עם הבנות מהחוג

את נשמעת אחלה בחורה אני לא חושבת שיהיה לך בעיה עם זה

למעלה