בעיה ?

adii123

New member
בעיה ?

אני ילדה די חברותית ואני מדברת כמה שאפשר. אבל לפעמים אני מרגישה כאילו אין לי חברות ואני לבד. אני מריגשה בצד קצת ואני מנסה להשתלב אבל נגיד בכיתה שלי הכל קבוצות וכולם כזה לא מגובשים יש לי חברות. יש לי חברה הכי טובה ואני יוצאת מדיי פעם אבל אני מרגישה לפעמים כ"כ לבד. כאילו שאין לי חיים. אני כל הזמן לומדת ואין לי זמן ליציאות כבר לא יודעת מה לעשות עם זה. היו לי פעם מלא חברות אבל פתאום הכל השתנה. עכשיו יש לי מעט ואני מרגישה תקועה בבית מפחיד אותי מה היה כשאני אסיים את הביצפר. אני אהיה בבית? יהיה לי בן זוג? חברותת? אני אמצא עבודה אני מרגישה רע לא טוב לי עם זה אני פשוט כותבת מה שאני מרגישה בלב שלי. אני לא יודעת מה לעשות שירות לאומי או צבא? זה מבלבל אותי וזה מפחיד יש כל כך הרבה דילמות ומצבים שאין לי אפשרות להתמודד איתם מה לעשותתתת? יש לי כזאת תחושה לא טובה

RayoDeLuz

New member
יהיה טוב...

כבר התחלת לעשות משהו ע"י זה שפנית לפורום. הרבה פעמים קורה שאין לנו תחושה טובה אבל, הכל יסדר לבסוף.... נסי קצת לצאת יותר ואולי אפילו ללכת לחוגים(אני לא יודעת בת כמה את)...

אמאלה ..

את כל כך דומה לי שזה מפחיד.. אני גם מרגישה בדיוק ככה.. וגם אני מתלבטת אם ללכת לצבא או לשירות לאומי וכל זה ><"

למעלה