בעיה..(?)

תנחשו ../images/Emo11.gif ../images/Emo101.gif

נכון שלא ידעתם שזה מה שאני אעשה?

liorez

New member
../images/Emo45.gif

זאת הלהקה הכי אהובה עליי בעולם! מ כ ו ר ה אליהם. תכלס אף אחת לא תצביע V =/

mili2828

New member
אוי נו זה באמת לא הכרחי! ../images/Emo210.gif

אנחנו לא חייבות להוכיח כלום לאף אחת

DontWakeMeUp

New member
../images/Emo127.gif\../images/Emo45.gif

אני הכרתי את הלהקה בזכות פיט. אבל הצטרפתי לפה בגלל הלהקה! לא בגללו

chen010189

New member
ובכל זאת את בפורום

לא אתם כאילו באמת לא מבינים את רמת ההשפלה והצחוק שאתם עושים מעצמכם. [כל חבורת המשמיצים שלהם] אלא אם כן לא התכוונת אליה ולא הלך לך כל כך הפעם עם אמנות השרשור אז שכחי מזה

mori mor1

New member
חן?!

יואו נראה לי שאני מכירה אותך{חן} את החיילת שפגשנו בדרך לסנטר ביום של המפגש?

chen010189

New member
../images/Emo45.gif

אבל הכי כיף, זה שמיום שני שעבר אני כבר לא חיילת טוב. קראו לי משתמטת, קראו לי אני לא יודעת מה. אני מ-א-ו-ש-ר-ת
את אחת משתי הבנות שעלו לאוטובוס ואחת החזיקה שלט שחשבתי שנרטב בגשם
?

mori mor1

New member
אהמ...

חחחח כן אני הייתי עם הז'קט הירוק ודורין החזיקה את השלט הרטוב ולמה יצאת מהצבא?{רק רוצה להדגיש שאני לא באה להגיד שזה לא בסדר או משהו כזה פשוט מה הסיבה} 3>

liorez

New member
התכוונתי אלייה אבל..

פשוט הסכמתי איתה לגבי זה שתופעת "הבנות שאכפת להן רק מהחיצוניות של פיט" מעצבנת!

chen010189

New member
בואו נגיע למסקנה מסכמת

מגזין GO קורא למר וונטז פיטוש. אף אחת מהפורום עוד לא הקלידה את רצף האותיות הזה[חוץ ממני, ברגעים שבא לי להקרע מצחוק.] אנחנו במצב טוב. ואני אומרת שתתנו לשרשור הזה לרדת למטה קאפיטוש?

FOBit

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אני כן כתבתי להודעה ששמת את המגזין חח כתבתי: יאו פיטוש המושי מושלם!! D: חח ו..

chen010189

New member
פיטוש../images/Emo6.gif חחחחחח דיי אני לא יכולה להפסיק עם זה

זה עושה אותו כל כך ילד כאילו, אני מנסה לחבר את השם חיבה הזה לתמונה שלו וכל כך לא הולך שזה מצחיק!

../images/Emo207.gifמהיום אני לא מתאפרת יותר ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo108.gif

זהו הגזמתי ! מהיום אני מכריזה על שבוע בלי איפור! בלי עיפרון שחור! בלי צללית שחורה ! בלי איליינר ! בלי כלוווום!@!~! מהיום ה-30.12 ועד ה-6.1 אין איפור!! מי מצטרף?

chen010189

New member
אצלי זה ההפך..

בגלל שהשילוב של עיפרון שחור\מסקרה עם הרוח לא עושה לי טוב לעיניים אז אני כבר בערך איזה חודשיים לא מתאפרת וגם שפתון אני לא יכולה לשים כי אני 24 שעות עם הלובלו הזה כי גם שילוב של הרוח וחוסר-לובלו-על-השפתיים לא עושה לשפתיים שלי טוב[נו רוח קרה, יובש] אבל עכשיו אם אני אתחיל לעבוד[היום אני מקבלת תשובה אהההה!!! הלוואי
] אני מן הסתם אבוא מאופרת, זה גם בתוך קניון ככה שהרוח לא תפריע.. חח ואני דווקא התגעגעתי לאיפור. אבל אני שמה מסקרה ועיפרון..לא יותר מדי

BrokenRainbow

New member
I wish I could ../images/Emo10.gif

אני מכורה לעיפרון שחור, אין מצב שאני יצליח בוקר אחד בלי לשים

למעלה