בעיה..(?)

וואי, סתמי ../images/Emo11.gif ../images/Emo101.gif

אם פיט כל כך לא חשוב לך אז למה את פותחת עליו דיון שנפתח כבר 203 פעמים? ומי שקורא לי טיפשה הוא טיפש בעצמו.

FOBit

New member
!!! ../images/Emo110.gif

עדיף שאני לא יענה על כל החרא הזה שכתבת פה. היו פה שרשורים שלמים, את חדשה אז לא ידעת המ הולך פה. לךכל אחד יש תדעה שלו. אבל עכשיו כ"כ התעצבנתי גאאאאד נשים עשו המ שהם רוצים, יש תמגזימות ויש את אלה שאוהבות אותו באמת. אז זה לא אמור כ"כ להיות לך משנה. אם את רוצה ת\חזרי דפים אחורה ותחפשי תשרשורים ותראי כמה חרשנו על הנושא הזה. אז שוב לדבר על זה? די, נמאס!!!!!!!!

FOBit

New member
אחותך טיפשה! ../images/Emo110.gif

[התכוונתי לסתומה שכתבה את ההודעה על כל השיט הזה]

liorez

New member
ניראה לך?!

מה פתאום! הבנות פה בפורום ממה שיצא לי להכיר במפגש נחמדות לאללה והכל.. היא התכוונה שהיא ראתה בפורום אחר והיא כבר כתבה את זה אבל בכל מקרה לא לזה התייחסתי. התכוונתי שגם אותי מעצבנת התופעה הזאת של כל הילדות ש"אוהבות" את פול אאוט וכל מה שאכפת להם זה רק פיט והם בכלל לא מכירות את אנדי ג'ו ופטריק ושומעות רק שיר וחצי וכל זה. פשוט תת רמה.

אז היית צריכה להגיד שאת מסכימה איתה רק ../images/Emo101.gif

על חלק מהדברים כי שאר הבנות בפורום הבינו שאת מסכימה איתה בהכל =\

תזהרי. אנחנו נושכות ../images/Emo11.gif ../images/Emo101.gif

סתםסתם
ככה זה כשהפורום מוצף בהורמוני בנות

liorez

New member
מה?!

בנות כנראה שבאמת לא הבנתן למה התכוונתי.. התכוונתי לזה שאני מסכימה איתה שנמאס מהתופעה של הבנות שכל מה שאכפת להן זה המראה של פיט! ואם יש מישהי שחושבת שאתן טיפשות זאת בטוח לא אני P=

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif ../images/Emo4.gif בואי נבדוק באמת כמה כאלה יש כנסו!!

כל מי שפה רק בגלל פיט וונטז השאווה שתצביע ככה
כל מי שפה בגלל הלהקה, המוזיקה וכל השאר שתצביע ככה
אז אני יהיה ראשונה ויצביע ככה

mori mor1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני חושבת שכולנו פה בשביל הלהקה כי אם לא מישהי הייתה פותחת פורום לפיט את לא חושבת?!

chen010189

New member
../images/Emo127.gif

מה אתן רציניות שפול אאוט בוי זה השם של הלהקה? דיי איזה פאדיחה חשבתי זה פורום לפיט בכלל, שקוראים לו ככה כי הוא מפוזר כזה יענו pete is a fall out boy כאילו נו הבנתם כן אה? לא מצחיק כמובן ש
זאת אחת מ4 להקות הפייבוריט שלי

Fall Out Liel

New member
אף אחד לא תעשה וי..../images/Emo168.gif

כי אחרי הדיון לאף אחת אין אומץ להודות באמת.
וזה באמת כי אני שומעת את השירים של הלהקה ולא מתעניינת במי שבא.. אל תסתכל על הקנקן אלא במה שבתוכו. וזה נורא מזכיר את הסיפור על מעריצות טוקיו, שאומרים שכולן מריצות פנאטיות ואובססיביות ומטומטמות ולא מבינים שנכון, יש כאלו אבל יש גם נורמליות שאוהבות אותם על גבול הנורמל וממש ממש ממש לא מטומטמות..

למעלה