באמת הגזמת קצת..../images/Emo223.gif
אז נכון שיש מלא "בנות 11" שפתאום שמעו שיר אחד שלהם וראו את פיט ואת כל מה שהולך סביבו והתחלו לסגוד לו, אבל זאת ממש הכללה להגיד שכמעט כולם בפורום הם ככה אין מה לעשות בכל להקה יש בדרך כלל אדם אחד או שניים שיותר מסתכלים עליהם בגלל שהם הסולן, הפרונט מן או הכי "שווים". פיט אוהב את זה אז שיהנה, ואם זה עושה טוב לבנות האלה לקרוא כל היום לפיט המושי מושלם ולשמוע את הלהקה בגללו או לא שיהנו עם זה [מה שמזכיר לי אמא שלי אמרה שהעלו להוט VOD תוכנית על הערצה.. אני צריכה לראות את זה מתישהו] אני בטוחה שהלהקה עושים מה שהם עושים לא בשביל שיהיו להם מעריצות שחושבות שהם הכי שווים בעולם אלא בגלל המוזיקה, ומי שיודע להעריך אותם מעריך, תאמיני לי. ככה שלא משנה לי עם ג'ו מתחיל להיראות כמו האדם הקדמון, ואם פטריק מקריח או משמין בלי סוף[למרות שזה לא בריא אז זה באמת אכפת לי שלא יגזים
] אני אוהבת אותם בגלל שהם חלק מהלהקה הזאת ובגלל שכל אחד מהם טוב במה שהוא עושה, ואחד התפקידים של פיט הם להיות "הפרונט מן" של הלהקה שהוא זה שמייצג אותם ומדבר הכי הרבה ואם הם בסדר עם זה אז אנחנו לא צריכות להתלונן על זה ועכשיו באמת די עם כל השירשורים על כמה שאתם אוהבים או עצבניים על פיט זה רק נותן יותר תשומת לב מעצבנת אליו. והפורום הזה לאט לאט מתחיל להזכיר לי את פורום גרין דיי בתקופות ההמוניות שלו...