בעיה..(?)

chen010189

New member
ואיך זה מצדיק את זה שהתנפלת עלינו?

ההודעה שלך נכתבה בגוף שני (הנה, תלמדי גם קצת לשון) אז מזה הבנו שאת באה אלינו בטענות. בפעם הבאה תהיי ברורה יותר ואולי באמת לא תזכי לנאצה. אנחנו פשוט שונאים שכל שבוע בא לפה מישהו חדש שכותב בדיוק את מה שאת כתבת ואנחנו כאילו אמורים אני לא יודעת מה לעשות עם זה. תאמיני לי שאם היית כותבת את מה שכתבת עכשיו כבר בהודעה הראשונה שלך היית חוסכת לעצמך ולכולנו את מה שהלך כאן. סך הכל מה שיצא מהאי הבנה הזאת זה אנחנו שיצרנו רושם עוד יותר רע ממה שבנית לנו ואת שסתם ספגת נאצה מכל כיוון. לא חבל?
בהצלחה עם ההיסטוריה.

GPBR

New member
אופסי..:/

סליחה.. לא רציתי להתנפל עליכם..זה פשוט תופעות הלוואי של השעות האלה על מוחי הקטנטן>< אהה ואני לא מוצאת את מחברת היסטוריה:/.. לא נורא.. אני יעתיק גם את זה מחר XD

BrokenRainbow

New member
לפחות את מודה שהמוח שלך קטן../images/Emo11.gif

סליחה אבל אני לא אוהבת בנות כמוך שנכנסות לפורום ומתחילות ללכלך ככה.

אז מה את רוצה מאיתנו? ../images/Emo101.gif

למה להיכנס לפורום שלנו ולהרוס את השלווה שיש לנו פה?
שלווה, יה רייט

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif טל מה הקטע עם הרווחים הענקיים בין שורה

לשורה???
נראה לי האנטר שלך תקוע חחחחח

אולי הוא באמת תקוע ../images/Emo12.gif ../images/Emo101.gif

~בודקת~ לא, זאת אני עשיתי את הרווחים X_X

BrokenRainbow

New member
GO חן! D:

צריך לטגלן את ההודעה הזאת נשבעת לך
קראתי עד הסוף ופשוט..הוצאת לי ת'מילים מהפה

JustEden

New member
../images/Emo203.gifלדעתי אפשר למחוק ת'שירשור הזה

זה היה סתם טיפשי כל העניין הזה, לטעמי.

chen010189

New member
חח אם היה לי כח..

אני הולכת עם אמא שלי לקנות מחר בגדים כי כל מה שיש לי זה מהתקופה ששקלתי 20 קילו יותר ולא נשאר מכנס אחד שיושב עליי כמו שצריך כבר.. וחולצות סמרטוטים ועד עכשיו הייתי בצבא אז אמא כל הזמן מצאה לתרץ לי לא לקנות לי כי אני במילא רוב הזמן עם המדים.......הבעיה שכבר 12 וחצי ואני עוד פה. מעניין מתי אני אקום לה חח.......היא לא תטרח להעיר אותי היא מזה בקטע של להתקמצן עכשיו

chen010189

New member
הלוואי שזה היה שופינג

אמא שלי כבר הכינה אותי שהקמצנות לא נגמרה אמא: "אז תקני מחר 2 ג'ינסים וחולצה..." אני: "3 ג'ינסים ו2 חולצות..." *בודקת בארון* "3 חולצות..." *נזכרת שכל המכנסיים ענקיים עליי* "2 ג'ינסים, מכנס רגיל ו3 חולצות..." אמא בחוסר ברירה ובידיעה שאם היא לא תסכים השלב הבא יהיה צעקות וויכוחים: "טוב..."

JustEden

New member
../images/Emo207.gifשאלה...

יש מנהלים לפורום? אני רואה שבדף למעלה רשום שיש שניים, אבל לא נתקלתי בהודעות שלהם...

למעלה