בעיה

איתי בן

New member
זוית ראיה אחרת שהיום אפילו כואבת לי

בעלי היה תחת סינרה של אימו ז"ל (4 שנות נישואים)שיחות טל' מס' פעמים ביום עד כדי מה אכלת ואם שבעת רק חסר האם עשית גרפ'ס וביקורים 3 פעמים בשבוע שכל נסיעה לא משנה לאן עוברים דרכה... ההיתי רבה המון עם בעלי על הקירבה הנון סטופית שיודעים הכול עלינו בקיצור אין פרטיות. כיום לאחר מותה 6 שנים כואב לי על בעלי על החוסר ששמלא את ליבו החוסר של אימא שלו שתדאג לו (אימי אוהבת ודואגת לא יותר מאשר לי ורואים זאת בכל דבר) עדין אני חשה את זה דרכו את החסך לכן עצתי לך תתני לו את הספייס שלו עם הוריו עצם העובדה שהוא נוהג עם אימו כמו גבר שבוגד מראה שאולי את מקטרת באופן אוטומטי ללא סיבה מוצדקת תמיד. כאשר תראי לו את תמיכתך יהיה לך מקום אחר כך לשים גבול על חשבון מה בטוח הוא לא יכול ללכת אם זה ע"ח סופ"ש רומנטי וכו' אבל את המשחק עם הילד אפשר לעשות יותר מאוחר או למחרת אל תחפשי בקטנות וככה תשמרי על זוגיות יותר נעימה וכמו כן יחסים עם הלב והרגש בהמשך החיים שלך במיוחד תחיי יותר טוב חלילה אחרי מותם.. בהצלחה

אוסה

New member
נורמלה מה קרה?

למה להתחזות? וחוץ מזה לא חייבים לחשוף את כל מה שאחרים כותבים בפורום אחר. כל פורום נכתבים בו המילים המתאימות , פה זה חמותי שם זה זוגיות במשבר ואם זה ייעוץ פסיכולוגי אז יכתבו דברים אחרי. (אני מתכוונת לשתי ההודעות לך). תני לאנשים להתבטא.

נומלה

New member
זה לא בפורום אחר

זה בכרטיס שלו. ואני מתעבת גברים שמתחזים לנשים ומספרים סיפורים מצוצים מהאצבע כדי ל"חנך" אותנו הנשים.

פרצלה

New member
חמוד

כמו שאת המשחק עם הילד אפשר לעשות מאוחר יותר גם את התמונה של אמא אפשר לתלות מאוחר יותר או את התריס שלא ניסגר או מה שלא יהיה הטירטור היומי. מדובר פה על גבר שמטורטר ע"י אימו באופן קבוע יום יום, על חשבון הזמן החשוב עם משפחתו וילדיו משפחתו הגרעינית והראשונה בעדיפות,ככה שהעיצה שלך לא תופסת בכלל ולא קשורה לבעיה.

למעלה