בעיה....

בעיה....

אוקיי אז ככה.... אני בת 15 וחצי ולפני שנה בערך עברתי מעיר לכפר ,הכפר די קטן ולא הצלחתי להתחבר עם אף אחת מהבנות ... כל בנות הכפר יוצאות למועדונים ,מעשנות ותחומי ההתעניינות שלהם הוא רק בנים ... וזה ממש לא אני ... כבר יצא לי להתחבר שנה שעברה לכמה בנות שגם מתנהגות ככה וזה ממש לא הלך .... והשנה הכרתי בנות חדשות מהכפר והם גם מתנהגות ככה.. הקטע הוא שכולם אותו הדבר וזה כמו סרט שחוזר על עצמו הם מציעות לי לצאת ואני פשוט דוחה אותם כי אני מכירה את סוגי היציאות שלהם ואני יודעת שאני לא יהנה ... ואז הם מתחילות להגיד איזה כבדה ,איזה מגעילה ועוד כל מיני דברים האמת שזה ממש נמאס לי ...שאני לא מוצאת בנות שכמוני.... השאלה שלי היא מה עליי לעשות ?! להתפשר ולהתחבר עם הילדות החדשות שהכרתי למרות שהם ממש שונות ממני ...ולא נעים לי להיות בחברתם או לא להתפשר ולהישאר לבד.... יש לציין שעברתי השנה בית ספר וראיתי בכיתה שלי ילדות ממש נחמדות אבל לא יצא לי כל כך לדבר איתם בגלל השביתה....

אל תתפשרי

אני גם ככה, לא יכולה להתחבר לסתם אנשים שתחומי העניין שלהם מסתיימים באיזה בחור חמוד פגשתי היום ואיזה ג'ינס כדאי לקנות... לא אוהבת שטחיות ואני לא מתחברת להרבה אנשים אני די קשה.. אבל חברים פוגשים בכל מני מקומות פשוט אל תסגרי את עצמך תני צ'אנס לאנשים חברויות טובות לא נוצרות ביום אחד.. את תמצאי את החברים שלך רק אל תחשבי שזה לא יבוא! תהיי נחמדה לעולם תראי שיהיה בסדר =)

butterfly2007

New member
אני רוצה לשתף אתכן..

אני היום בת 18 וחצי.. וגם אי לא התחברתי בכלל לאנשים שהיו בתיכון ובחטיבה שלי (ויש לציין שהייתי ב-2 בתי ספר שונים..). אצלי הייתה הבעיה שפשוט לא קיבלתי את עצמי כמו שאני, לא סמכתי על ההרגשה שלי שאומרת לי שכל היציאות האלה הן לא בשבילי.. למזלי יש לי חברה ממש ממש טובה שהיא באמת חברה אמיתית! היא אוהבת אנשים והייתי יוצאת כדי להרגיש ב"ח'ברה"ו"נורמלית".. בסוף הגעתי למסקנה שזאת פשוט לא אני.. היציאות היו ריקות מתוכן וממשמעות כלשהיא לא עניינו אותי רציתי רק להיבלע באדמה, לחזור הבייתה, יצאתי מרובן מרוקנת מאנרגיות... אני שמחה שהתקופה הזו עברה.. (אני ממש לא אחת שיושבת כל היום מול המחשב.. בתקופה הזו השתתפי בחוגים..) ולסיכום, תמיד צריך להקשיב ללב ולהרגשה! זה מה שאני למדתי על בשרי בכל אופן.. ובכלל לדעתי צריך למצוא 2-3 חברים טובים ואמיתיים.. זה פשוט מספיק..

למעלה