בעיה

KarenTheGoddess

New member
לא בוגדים באמון של אח..

במיוחד שהוא ילד טוב והעגיל הזה לא ישנה כלום במקרה כזה תצפי מראש שההורים שלך ידעו שהיית קשורה לזה אבל תכיני נאום על האמון שיש בינכם והאחראיות שלך עליו.. :) חוצמזה, עוד שלוש שבועות הילדה הגדולה שלהם עוזבת לצבא.. הם לא יכולים להיות יותר מדי כועסים עליך.

N o o s h y

New member
מזל שאת כאן :]

באמת.
.

Tin Doll

New member
מעולות

קשה להמליץ על גלולות כי על כל אחת כל גלולה משפיעה אחרת... אני שמעתי שזו הגלולה עם המינון הורמונים הכי נמוך. הגינקולוג הביא לי אותן כי יש לאמא לחץ דם גבוה וגם לי טיפה אני חושבת. הן לא עשו לי שום תופעת לוואי חוץ מהחזה שגדל לי בקאפ, ואולי גם גרמו לתאבון מוגבר? לא יודעת. בכל מקרה, אני נוטלת אותן כבר שנתיים (פייי הזמן עף), לא מרגישה אותן, וגם כששכחתי פעם אחת לקחת 2 גלולות רצוף, הן לא עשו לי שום בעיות עם המחזור. אני נורא נורא מרוצה ולא אחליף את הגלולות האלה באף גלולה אחרת. P: אבל שוב, על כל אחת זה שונה. לי זו הגלולה המתאימה ביותר

Ms Kuolema

New member
אני.

הן דווקא סבבה לגמרי, רק החודש הראשון עשה לי בעיות, אבל אני מניחה שלכל אחת זה שונה :).

MC SammY

New member
איזה בעיות הן עשו לך?

כל תופעות הלוואי האלה מפחידות אותי רצח :|

Ms Kuolema

New member
לא איזה משהו נורא.

אממ אני רגישה הורמונלית, אז התופעות לוואי שלי מועצמות הרבה יותר. כעיקרון היו לי התקפי בכי [כאילו, נעלבתי מכל דבר והתחלתי לבכות לחבר כל הזמן], כאבי ראש ודיממתי טיפות כל החודש הראשון. כל יומיים התקשרתי לגניקולוג שלי ו"נונו אני עדיין מדממת ;(!!" "זה בסדר, אל תדאגי". הגלולות עצמן הן ממש טובות ואני לא חושבת שהן יעשו לך בעיות :)

NoFaRi1

New member
אני

הן בסדר אם אני לוקחת הכל אם בטעות אני שכוחת גלולה יום למחרת אני מקבלת מחזור X: אבל חוץ מזה אני מניחה שהן בסדר

גם אני!!

כאילו אני מתה על החורף אבל כל פעם שיש ברק אפילו כמה מטרים ממני - הלב של נופל. והמקרה שהיה אתמול לא עוזר לזה! היום כ"כ פחדתי שהתקשרתי לאבא שלי מבוהלת וביקשתי שיבוא להחזיר אותי מהעבודה ): אין פשוט לא יכולתי

למעלה