../images/Emo32.gifהתייעצות דחופה. בבקשה תכנסו.
בגדול- מישהו שהיה ידיד טוב, התוודה שיש לו רגשות אליי. נקרא לו יוסי. אמרתי לו שאני לא מעוניינת, הוא התרחק. אחרי שבוע בערך, חבר טוב שלו - נקרא לו - אברם חח - התחיל לדבר איתי. נפגשנו אתמול ב"אישורו" של יוסי. היה לי מדהים. באמת שלא נהניתי הרבה זמן ככה, והבנתי ממנו שזה היה הדדי. באמת, כל היום חשבתי עליו. הכל. אני ממש מעוניינת. היום, אברם מתקשר אלי ואומר לי שהוא הרגע יצא מיוסי, שאמר לו שהוא פשוט ישנא אותו אם הוא ואני נצא, שהוא יתרחק מאיתנו.. הוא אמר לי שהוא כמעט התחנן שלא נצא. "מצידי תצא עם כל הבנות שאי פעם הייתי דלוק עליהן , חוץ מיעל." ככה הוא אמר. אברם מצידו כולו מבולבל, לא יודע מה לעשות.. מרגיש רע על יוסי אבל רוצה להמשיך איתי את הקשר. אני לגמרייייי מבינה את יוסי, כי אני יודעת מזה להיות דלוקה על בנאדם שלא רוצה אותך , ואז לראות אותו עם מישהי אחרת, ואני לא רוצה לדמיין בכלל מה זה כשאותה אחת זו חברה שלך... אבל אבא שלי אומר שיוסי ילדותי אם הוא מפיל על אברם מניפולציה רגשית , שזה ילדותי והכל, ושאברם צריך לעשות מה שהוא מרגיש, כי אם טוב לו לצאת איתי והכל, הוא צריך לעשות את זה, ויוסי יצטרך להתגבר. אנחנו לא ילדים קטנים.. בצבא ולקראת צבא.. אולי באמת יוסי צריך לקחת את עצמו בידיים ולפרגן לאברם אם טוב לו? מה אתן אומרות?