בעיה

moran hamalka

New member
בעיה

לפני כארבעה חודשים התחלתי לקחת גלולות ועליתי כמעט חמישה ק"ג! מה עושים? האם זה קשור לסוג הגלולות? יכול להיות שאם אחליף אותן זה יסתדר? אנא עיזרו לי אני במשבר!

little shorty

New member
הולכים לרופא

שנתן לך את הגלולות, מסבירים לו על מה שקרה ושימצא פיתרון.

Magic Melody

New member
../images/Emo32.gifהתייעצות דחופה. בבקשה תכנסו.

בגדול- מישהו שהיה ידיד טוב, התוודה שיש לו רגשות אליי. נקרא לו יוסי. אמרתי לו שאני לא מעוניינת, הוא התרחק. אחרי שבוע בערך, חבר טוב שלו - נקרא לו - אברם חח - התחיל לדבר איתי. נפגשנו אתמול ב"אישורו" של יוסי. היה לי מדהים. באמת שלא נהניתי הרבה זמן ככה, והבנתי ממנו שזה היה הדדי. באמת, כל היום חשבתי עליו. הכל. אני ממש מעוניינת. היום, אברם מתקשר אלי ואומר לי שהוא הרגע יצא מיוסי, שאמר לו שהוא פשוט ישנא אותו אם הוא ואני נצא, שהוא יתרחק מאיתנו.. הוא אמר לי שהוא כמעט התחנן שלא נצא. "מצידי תצא עם כל הבנות שאי פעם הייתי דלוק עליהן , חוץ מיעל." ככה הוא אמר. אברם מצידו כולו מבולבל, לא יודע מה לעשות.. מרגיש רע על יוסי אבל רוצה להמשיך איתי את הקשר. אני לגמרייייי מבינה את יוסי, כי אני יודעת מזה להיות דלוקה על בנאדם שלא רוצה אותך , ואז לראות אותו עם מישהי אחרת, ואני לא רוצה לדמיין בכלל מה זה כשאותה אחת זו חברה שלך... אבל אבא שלי אומר שיוסי ילדותי אם הוא מפיל על אברם מניפולציה רגשית , שזה ילדותי והכל, ושאברם צריך לעשות מה שהוא מרגיש, כי אם טוב לו לצאת איתי והכל, הוא צריך לעשות את זה, ויוסי יצטרך להתגבר. אנחנו לא ילדים קטנים.. בצבא ולקראת צבא.. אולי באמת יוסי צריך לקחת את עצמו בידיים ולפרגן לאברם אם טוב לו? מה אתן אומרות?

EVE Lights

New member
חח יוסי ואברם ../images/Emo6.gif

תהיי בריאה. תכלס ? איך היית מתנהגת אם זה היה הפוך, למשל - בחור שרצית אותו, הצעת לו לצאת והוא סירב מתלהב מחברה ממש טובה שלך? לא היית מתבאסת רצח? אנחנו מצפים שהוא יפרגן אבל פרגון זו תכונה מאוד נעלה ולא לכולנו יש אותה אם אברם באמת ירצה אותך, הוא ייצא איתך no mattar what ובלי קשר למה שיוסי אומר זו דעתי בכלאופן

PixieDust

New member
לדעתי

תצאו קצת בסודיות בלי שהוא ידע, תראו בכלל אם זה עובד אם לא-תחתכו ואף אחד לא נפגע אם כן- תבווא ותדבר איתו על זה, תגידו שנשארתם בקשר [אולי אל תגידו שממש יצאתם והכל] והחלטתם לנסות ושאתם מקווים שהוא לא יפגע

טווליי

New member
שלי קצת דומה

תראי בסיפור שלי אני יצאתי זבל ואני יודעת את זה אני יצאתי עם אחדד ונפרדנו והתאהבתי באמת בחבר הכי טוב שלו הוא כעס בהתחלה זה ברור אבל יצאנו ואנחנו אוהבים ואנחנו כב ריותר מחצי שנה ביחד לא וויתרתי על האושאר שלי בגלל איזה זבל בהתחלה אולי הוא ינסה להפריד והתנהג כמו תינוק אבל זה יעבור ועם אמרת אתם גדולים אנחנו בני 16 והסתדרנו יפהה.. אין סיבה שאתם לא.!!

efratbosem

New member
שמעתי את זה מכל כך הרבה בנות!

תעבירי לפמינט, זה יפתור לך את כל הבעיות. תאמיני לי. מנסיון!

השתמשתי ביסמין

מעל לשנה ולא קרה לי כלום. ההפך, עשה רק טוב. זה באמת משתנה מבחורה לבחורה

Sivanz123

New member
אני בחורה שאוהבת

סקס, ו"יסמין" העלימו לי את החשק המיני לחלוטין!

N o o s h y

New member
../images/Emo32.gif התייעצות: אח שלי רוצה לעשות עגיל בגבה

והוא פנה אליי כדי שאתלווה איתו לכבוד יום הולדתו ה14 (כיתה ט'). ללכת איתו ולשתף פעולה איתו מאחוריי הגב של ההורים שלי כאשר ברור לי שהם לא יסכימו? אם אני לא אסכים, הוא יכול ללכת לאיזה מקום לא מסודר ולפגוע בעצמו, אבל אם אני אתלווה אליו זה יהיה במקום מסודר ונקי. (צריך לנסוע מחוץ לעיר בשביל זה, והוא לא יעשה את זה לבד). מה גם, שאאל"ט מתחת לגיל 16 צריך אישור הורים... כבר הסכמתי ללכת איתו וביררתי לגבי מכונים מסודרים כדי ללכת אליהם, ועכשיו אני קצת מתחרטת. קיצר, מה אתן אומרות?

מממ..

אז מה הוא יעשה בלי אישור מההורים ? ולמה הם לא מסכימים בעצם ? אידיאולוגיה/חושבים שזה טיפשי/חושבים שהוא קטן מדי ?

N o o s h y

New member
את יודעת, הם... הורים.

הם לא יסכימו לזה בחיים, מכל מיני סיבות הגיוניות יותר (מותיר צלקות) ופחות (פירסינגים זה לעבריינים). הם מעדיפים להתנגד עד שזה יעבור לו.

אם ככה

לא הייתי מצטרפת אליו. כאילו אם ההורים שלך ככה מתנגדים לעניין, צריך להבין את זה וזה יכול לגרור ריבים אם תעזרי לו לעשות פירסינג בגבה מאחורי הגב שלהם. אין מצב שהם יגיעו לאיזו פשרה? נגיד לעשות פירסינג במקום אחר שישאיר פחות צלקת ואז גם אם הוא יצטער על זה, אז בקטנה ?

RainbowL

New member
אני חושבת שקודם כל כאן

זה העובדה שהוא אח שלך, והבריאות שלו. הוא יעשה את העגיל הזה כי הוא לא יוותר על זה, והוא גם בטח עושה את זה קצת בשביל ה'דווקא' להורים שלך... וההורים שלך ישימו לב בכל מקרה שהוא עשה לא? אז עדיף שאת לא תהיי נגדו בקטע הזה, וזה כולה ללכת איתו, זה לא שאת עוברת על החוק או משהו.

K a y a 1989

New member
במקום לעשות מאחורי

הגב,תפעילי לחץ על ההורים בתור האחות הגדולה שזה שטויות ושהוא ילד גדול שיודע מה הוא רוצה. ואם לא אז שתפי פעולה :)

N o o s h y

New member
אוף. אני באמת לא יודעת מה לעשות :[

והוא חפרררררררררררר לי על זה כל היום! נו מתי הולכים? יום חמישי טוב?? אבל בטוח כן?? אווווווווף.

למעלה