בעיה

אני לא אמרתי בשום צורה

שהוא מטרידן! מה שכן, אני רוצה לדעת אם הוא אי פעם הגיב על דברים שכתבתי, הייתי מתה לדעת כמה מתוך הדברים הוא קרא, ולמה הוא חיכה עד היום, אם כבר לספר לי דבר כזה, למה עכשיו, בדיעבד, ואם כבר נחשף בפניי, למה לא עד הסוף?

Barbie

New member
למה הוא לא חייב לך שום דבר.

תפנימי - הבנאדם משחק איתך. משחקים עם האקסיות זה גן עדן לסאדיסטים. למרות שאתם לא ביחד (או שמא בגלל ?) הוא שולט בך. לכל דבר יש סיבה - אולי הוא מחזיר לך ? אולי הוא אוהב לקרוא את ההודעות של ליאן ?

Barbie

New member
ואם הוא גר באותה מדינה כמוך,

ולא מדווח על כל תנועה שלו, זה גם בלי ביצים. אם אתם לא ביחד, אז הוא לא מסתתר ממך. הוא לא כ ל ו ם ממך.

Barbie

New member
כל מה שאני אומר,

זה - אין טעם לקרוא לו אקס, אם את עדיין מדברת רק עליו.

זה משפיע עלי

אין מה לעשות. ואקס זה מה שהוא ואקס הוא ישאר. אני חושבת שדי ברור שזה ישפיע עלי. אין לי ספק שזה היה משפיע גם עליך.

Barbie

New member
אז מה ?

בדיוק בגלל שזה השפיע, משפיע ולצערי גם ישפיע עליי, אני מבין אותך. אני גם יודע שזה מצב לא טוב (אפילו רומנטיקן חסר תקנה שכמוני משתדל שלא לחשוב על העבר בהקשר הזה. ככה זה). אם כבר את ערה עכשיו, אפשר לדבר על הירח היפה.

Barbie

New member
רילקס, האני.

בניגוד למה שחושבים עליי, יש לי דווקא יכולת להרגיע אנשים. מה מציק לך באמת ?

Barbie

New member
אני רציני.

מה שורש הבעיה ? אם זה באמת אני, וזה מה שישמח אותך, רק תגידי. תוך דקה אני לא פה.

ברבי

אתה לא באמת מציק לי, רק אל תרמוז שהרגשות שלי בנושא לא רלוונטיים! ואל תחשוב לרגע שאני טועה, כי זה מעצבן אותי

Barbie

New member
אני חושב שהכתבת מחשבות

מעצבנת אותי יותר. הרגשות שלך רלוונטיים. זה עוזר לך ?

נקודת מוצא, נקודה למחשבה...

קודם כל אני מקווה שאת לא נסערת *מידי*, אני יודע שאני במקומך הייתי די נסער... אחרי הכל זה לא נעים לגלות שמישהו שאתה אוהב ונפרדתם, קורא ויודע הכל על מה שעובר עליך ועל מה שבפנים. נכון שהמעשה הוא מעשה פחדני ונצלני, עם זאת לדעתי עלייך פשוט להתעלם מזה. ברבי - אין טעם ושום סיבה להגן על הבחור, הדבר שהוא עשה, לדעתי איננו מוסרי. לכל הרוחות, אדם שאתה אמור לאהוב שופך את הכל, לא מודע לזה שאתה יודע, ולאחר מכן אתה עוד מעיז להשתמש במידע הזה? לא מוסרי בעליל. אני בהחלט מבין איך נקודת מוצא מרגישה... נקודת מוצא - עצתי לך, LET IT GO. זה לא צריך לשנות לך. מה שכתבת - כתבת, וזה לעצמך, בשביל להרגיש טוב. זה הדבר החשוב. אל תתעסקי בדברים שלא גורמים לך להרגיש טוב, זה בזבוז זמן ואנרגיה. ולסיכום, עבורך, אלמונימי, מי שלא תהיה... הגיע הזמן לעשות חשבון נפש... כיפור ממש לא רחוק. מאגיוס הקרימינל.

Barbie

New member
באמת היה חסר פה שומר מוסר.

אני ואתה יודעים באותה רמה של דיוק מה הוא עשה ("עוד מעיז להשתמש במידע הזה?"). הרמה הזו היא אפס. ההבדל הוא שאני יודע מה אני לא יודע. אני אגן על מי שבא לי, במיוחד אם קולו לא נשמע, וכל המידע מגיע אליי מצד אחד. עשה אתה חשבון נפש. אל תאשים בלי לדעת.

תראה, אני לא תוקף אותך, ובטח

לא מותח ביקורת עליך. א-ב-ל, תשמע, זה אמור להיות אדם שאוהב אותה. וכן, הגיע אליו מידע שלא היה אמור להגיע אליו. אוקיי. קורה. אבל לפחות תהיה בן אדם, אל תעשה שימוש *ציני* בעובדה שהבחורה שפכה פה את הלב. זה לא בסדר.

Barbie

New member
עשה מה שאתה רוצה.

אבל - מה זה "לא היה אמור להגיע אליו" ? אהה, כשהמסיכות הוסרו, גילינו מי לא בסדר...

למעלה