בעיה

Ana Lyn Newkirk

New member
בעיה ../images/Emo4.gif

אני הבן-אדם הכי איטי בעולם. בכללי (לא רק בלימודים) יש לי תחושה שכל החלטה שאני מקבל, או כל משהו שאני חושב עליו, או שאני עושה, לוקח לי יותר זמן ממה שזה אמור. למשל: להכין אוכל/לעשות שיעורים/לדבר בטלפון. גם אנשים מסביבי אמרו לי את זה.. שכל דבר לוקח לי 10 שעות יותר ממה שצריך. בלימודים זה במקרים רבים פגע בי בבגרויות (זה גרם לי לצאת בדקה ה-90 משתי הבגרויות בהסטוריה, הבגרות במחשבים, הבגרויות במתמטיקה, הבגרויות באנגלית) זה גם מקשה עליי בהמון מבחנים. היו לפי לפחות 20 מבחנים עד עכשיו מתוך ה-50 מבחנים/בחנים (לא יודע בדיוק כמה, סתם זרקתי מספר) שעשיתי בתיכון עד עכשיו, שאו שלא הספקתי, או שהספקתי ממש בלחץ. כשהחלטתי ללמוד לפסיכומטרי, ידעתי שאני אהיה בלחץ של זמן, אבל לא תיארתי לעצמי עד כמה זה ישפיע עליי. חשבתי שיהיה לי קשה עם הזמנים, אבל אני אצליח לעמוד בזה. בסוף התוצאות היו מבאסות.. מתוך ה-220 שאלות של הבחינה אתמול, היו לפחות 40 שהימרתי מחוסר זמן. היו מקרים שבאנגלית הספקתי איזה 18 שאלות מתוך ה-29 ואת השאר פשוט נאלצתי להמר. מבחינת לקויות למידה, אז אני לא מאובחן באופן רשמי כמישהו עם איזו בעיה מיוחדת שגורמת לעניין הזמנים, אבל בחופש הגדול הוצאתי אצל מאבחנת הטבה של תוספת זמן בבגרויות. מה שאמור לעניין אתכם מתוך כל החפירה הזו זו השאלה הבאה.. האם ישנה אפשרות (הבנתי שזה כמעט בלתי אפשרית, השאלה היא האם ואיך כן עושים את זה) להוציא תוספת זמן בפסיכו, בידיעה שהמקרה שלי עם זמנים הוא מקרה ממש קשה, ושבלי התוספת הזו אני מבחינה הגיונית אוציא 50-70 נקודות פחות ממה שאני יכול? ידוע לכם על מישהו שיש לו תוספת זמן בפסיכו? אם ישנה אפשרות כזו.. למי פונים ומה עושים?

MARLA4

New member
אני לא ממש יודעת..

אבל אני מצרפת קובץ של המרכז הארצי בנושא שאולי יוכל לעזור לך.

Pearle River

New member
ב-ה-ח-ל-ט !

יש שלושה מועדים לליקויי למידה. כמובן שתצטרך לדבר עם האגף, ללכת ולעשות איבחון מיוחד, ואם באיבחון תתגלה כבן אדם בעל מוגבלת במהירות עבודה, אתה תקבל תוספת זמן. בהצלחה :)

למעלה