בעיה

amitush26

New member
|פטרי|האה, וזה מה שאמרתי.

זה רע כשהפיקות מתרגלות להיות בצד מסוים

מרנינית

New member
../images/Emo29.gif חחח שרוטה!../images/Emo6.gif

קיק זה לא אמור להוות לי בעייה...אז מה אם זה מהירך?זה לא קשור לדעתי.. ואני אומרת שבעמידוץת קשה לי לא בתנועות... ובלי שום קשר יש לי בעיות בברכיים...נולדתי עם הפיקות קצת מסובבות פניה...אז יש פיזיותרפיה והכל...
אבל בלי שום קשר לפיקות הרגליים שלי כבר התרגלו לעמוד בטרן אאוט ואני לא מסוגלת לעמוד הרבה זמן בטרן אין...
חבל

מרנינית

New member
../images/Emo29.gif חחח ליאור

אני ואת עוד שנייה תאומות!
ולא, אין לי סרטים לבנים אבל היה לי פעם,שהייתי צריכה לשים מתחת לברך כי כאב לי...
אבל כרגע אני לא עושה עם זה כלום כי כבר לא כואבות לי הברכיים... אבל כנראה בעוד כמה זמן אני מתחילה פיזיותרפיה

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאת לא אמורה לשמוח?../images/Emo3.gif

פיזותרפיה זה טוף!

מרנינית

New member
../images/Emo29.gifזה טוב אבל...

זה משעמםםםםםםם!חחחח
וזה גם קצת כואב... אוףףףףף להיות רקדנים זה מזה בעייה!

Vitamin Chick

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אוי הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחח

amitush26

New member
../images/Emo187.gifלא נכון...

הבעיות האלה בברכיים- יש את זה גם לחברה שלי... זה בכלל לא קשור לריקוד
היה לך את זה גם אם לא היית רוקדת...

מרנינית

New member
../images/Emo29.gif עמית...

חבל סתם להגיד דברים אם לא באמת מבינים בהם,נכון?
בכל אופן, אם לא הייתי רוקדת לא היה לי עומס על הברכיים מה שלא היה מוביל לכאבים...לפחות אצלי-מילה של אורטופד! למרות שהוא מזה שמח שאני רוקדת למרות הברכיים,הוא אומר שאסור לי לוותר!
(זה לפעמים כואב אתם יודעים בברכיים בגלל שהפיקות הן פנימה
) הבנת?

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאהא

אבל גם לחברה שלי יש את זה... לא יודעת איך זה אצלך
אצלה זה ככה... אבל נראה לי שאני מבינה.. הבעיה אצל שתיכן כאילו רדומה.. הברכיים שלכן לא צריכות לכאוב אלא אם יש עליהן עומס יתר. הבעיה רדומה עד שרוקדים [ואז יש עומס, והברכיים כואבות]. אני צודקת?

1שמוקי

New member
זכותך לחלוק על דעתי :)

אבל התשובות שלי מבוססות על מידע עובדתי, ולא על הדעות שלי. את יכולה לראות שרוב, אם לא כל הרקדנים המקצועיים (וגם ספורטאים) חווים פציעות במהלך הקריירה שלהם, וזה לא תמיד בגלל טכניקה לא נכונה. ואין שום סיבה שזה יעצור אף אחד מלעשות מה שהוא אוהב.

dancer14

New member
../images/Emo140.gifחחחחחחחחחח

זה דיי קטנוני זה כמו שאני אומר למורה שליי "יווו אני לא מצליח זה קשה ליי"!! והיא מתעצבנת את פשוט צריכה להסתכל באו לדעת ולהיות מודעת על זה שאת עושה הקשתה בגב שזה מאוד מסוכן! וליישר את הגב אני בטוח ב100% שאם תשאלי את המורה שלך מה לעשות היא תגיד לך... ברור במידה ואת לא מצליחה ליישר לבד את הגב.. בקציור אם תעשי את זה עוד פעם ועוד פעם בלי ריקודיות ורק חשיבה על הגב זה יישאר ככה. מניסיון בידיים!

פיפוש5

New member
הצלחתייי

כל היום ביליתי מול המראה, מכניסה בטן, מורידה עצם אגן, כל מה שאמרתם. אחרי לא מעט מאמצים (אני מקווה) שנפתרתי מהקשת. ממש תודה לכם

amitush26

New member
../images/Emo187.gifשמחה בשבילך../images/Emo24.gif

רק תזכרי, צריכה להיות קשת. חייבת להיות. רק לא גדולה מדי

dancer14

New member
מה פתאום!!!

אסור שתהיה קשת המורה שלי אומרת לנו להישען ממש צמוד לקיר ולעשות גראנד פלייה!! טעות

למעלה