בעיה

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

מצד אחד את צודקת, כל דבר אפשר לתת לגוף לעשות. אבל לא כל דבר חדש הגוף מסוגל לעשות בצורה אינטסנסיבית. לא להכל הגוף שלנו רגיל. לא לקשת, לא לפוינט, וגם לא לטרן-אאוט. כי ביומיום אלו לא דברים שאנחנו עושים. לכן צריך להתאמן על הדברים האלה בתדירות מסויימת. וקשת יתרה בגב זו בהחלט תוצאה של בלט והגמשת הגב.

מרנינית

New member
../images/Emo29.gifחחח אני דווקא

הולכת עם טרן אאוט...חחח טוב לא בהגזמה של 180 מעלות כמו בשיעור אבל בהחלט המפרקים שלי התרגלו להסתובב ואני כבר לא הולכת עם רגליים מקבילות
ואפרופו רגליים מקבילות,היה לי שיעור מודרני לפניי כמה זמן(היה זוועה אבל עזבו את זה)והיא ביקשה לעמוד בפרלל(נו בעמידה מקבילה)ולא יכולתי...חחח הרגליים שלי אוטומטית פנו כלפי חוץ מהבלט,אבל היא הכריחה אותי לעמוד ככה ואחרי השיעור יצאתי עם כאבי ברכיים! מוזר...חחח

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאבל שימי לב,

רקדניות הולכות כמו ברווז לא כי הן ככה, אלא בהשפעה מהבלט
גמני לא הולכת מקביל לגמרי... גם בכל הזדמנות שיש לי בבית אני בטרן אאוט...
אבל זה לא משהו טוב... כאילו, זה כן! אבל.. לאדעת להסביר.. זו לא הנורמה של הגוף. זה כאילו פאק [אנחנו לא מקבלים את זה ככה] בגוף שנוצר בעקבות הבלט. טכנית, זה פגם... כי זאת לא הנורמה
בשבילנו כרקדניות זו גאווה
("היי כולם! אני הולכת כמו ברווז! אני רקדנית!
")

וואי

שמעי גם המורה שלנו למודרני התעצבנה עלינו שהכל אנחנו עושים באווט כשהיא מבקשת פרלל... היה איזה קטע שהיא פשוט עצרה את השיעור ושאלה את אחד הבנים אצלנו אם הוא גם משתין בעמידה ראשונה. וואי שמעי,זה בדיוק מה שקרה לי,המורה למודרני החדשה שלנו התחילה לשים לב בתרגילים על העמידות שלנו,שאנחנו לא פותחים את הרגליים בטעות...ומרגע שהתחלתי לעמוד בפרלל נהיו לי כאבים בברכיים...עד כדי אורטופד ופיזיוטרפיה. וגם עכשיו כשהתחלתי לחזור לרקוד יותר כואב לי מודרני מאשר קלאסי עם כל העמידות הפתוחות...וזאת הוכחה שהגוף כן מסוגל להתרגל לפוזיציות שהן כביכול "לא טבעיות",כמו שאני ואת התרגלנו לקלאסי

מרנינית

New member
../images/Emo29.gifמסכימה...

הנה עמית את רואה, אני וליאור התרגלנו כבר לקלאסי שקשה לנו מודרני...התרלגנו לעמידות "לא טבעיות"... אז נכון זה מוזר,זה שונה אבל ככה אנחנו...או לפחות אני...
ואני מתה על זה שאני הולכת בטרן אאוט...זה מראה שהמפרקים שלי(אחרי כ"כ הרבה שנים הגיע הזמן לא?
)התרגלו כבר להיפתח ככה ואני ממש לא מעוניינת לחזור להליכה של-"בני אדם נורמאליים" או מה שזה לא יהיה... וליאור...המורה שלנו לא העתצבנה אבל היא פשוט לא הבינה למה זה
כי כל אדם מסוגל גם לעמוד במקביל...כנראה שאני כבר לא...חחחח קיבלתי את הכינוי- בלטית!
ושמחתי דווקא... מודרני זה לא לטעמי וזה גם עושה לי כאבי ברכיים שחבלז...יותר ממה שהיה לי בקלאסי בהתחלה...קלאסי שליטה!

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאין כזה דבר../images/Emo6.gif

אין מצב שאת לא יודעת לעמוד מקביל. זה דבר בסיסי של הגוף
פריקית
ולא הבנתי למה "בלטית"?
אה, ואם את לא יודעת מקביל זה אומר שאת לא יודעת טרן אין ובלה בלה ושאת לא מצליחה במודרני, ואני מניחה שזה לא ככה
ועוד משהו
טרן אאוט בא מהירך. את בעצם אומרת שאת לא יכולה לעשות קיקים לצד הנגדי של הרגל [נגיד לעשות קיק לשמאל עם רגל ימין.. כמו קאן-קאן
] כי זה בעצם נוגד טרן-אאוט של הירכיים? לא נראה לי
אבל כן יש מצב שאת כל כך רגילה לטרן-אאוט שזה סתם מרגיש לך מוזר

פיפוש5

New member
משו לא קשור, לעמית../images/Emo13.gif

בת כמה את? ואיפה את לומדת? דרך אגב, אני הולכת רק עם רגל שמאל בטרן אאוט (זה גם לא תמיד, לפעמים זה יוצא שאני הולכת בטרן אאוט עם שמאל, זה לא בקביעות), הימנית נתקעה חחחח

מרנינית

New member
../images/Emo29.gifחחחח עמית

מה נראה לך שאני עובדת עלייך?? ברור שאני יכולה לעמוד במקביל אבל זה מכאיב לי מאוד מאוד בברכיים!אז למה לי לעשות את זה לעצמי??זה נוח לי ככה ללכת בטרן אאוט...
ולמה בלטית?חחחח כי הכל אני עושה כמו בבלט...היא השתגעה ממני...חחחח אני כולי מרגישה כמו בשיעור בלט..בגלל זה
ואני יכולה לעשות קיק(?)לשמאל עם רגל ימין מה זה קשור?חחח קיק אם אני מבינה זה בעיטה וזאת לא עמידה...אני מדברת על עמידות לא על תנועות,הבנת?
וזה לא רק מרגיש מוזר זה גם כואב מאוד בברכיים...למה לי לסבול?? רקדניות בלט לא צריכות טרן אין וגם אני לא! ופליז אל תתחילו אם הנאום-"כל רקדן טוב זה רקדן שיודע לרקוד כל מיני סגנונות"...שמעתי את זה מספיק בחיים שלי...ואני לא מאמינה בזה בכל אופן...אז כן מודרני אולי זה חשוב אבל זה יותר מדיי נוגד את הגוף שלי...אולי ג'אז יהיה יותר מגניב

אויי כל כך נכון

שמעי יש לי בגרות לעשות גם במודרני,וזה הדבר היחיד שגורם לי לא לבוא ולצעוק על המורה שלי למודרני על זה שהיא הורסת לי את הברכיים... אני אוהבת מחול,זה לא כמו שיעור עיוני שהסטוריה אני אוהבת אבל מתמטיקה לא.... אני אוהבת את שניהם,בנויה ומתמחה יותר בקלאסי,מעדיפה קלאסי,אבל גם רקדן מודרני הוא מבורך.

מרנינית

New member
../images/Emo29.gifאכן מבורך...

לא אמרתי שרקדני מודרני לא מבורכים חחח
רק ציינתי שזה לא בשבילי ושאני לא מתחברת לזה...

amitush26

New member
../images/Emo187.gifחח סתומע אני../images/Emo122.gif

חשבתי שהכינוי "בלטית" בא מהמילה "בלטה" אז לא הבנתי מה הקשר
חשבתי יש לך פלטפוס או משהו
והקטע עם הקיק אמרתי בגלל שטרו אאוט נובע מהירך. עזבי, לא הבנת
ואת מרגישה כשאת עומדת במקביל שהברכיים שלך כאילו יוצאות החוצה.. לאדעת להסביר אוףףף
כאילו סיבבו לך אותן?
זה די מעצבן כי אני מרגישה בטרן אין כשאני עומדת במקביל
אבל זה לא כואב לי
אני גם לא רוצה שזה יכאב
אני אוהבת את כל הסגנונות אבל בחיים אני ארצה להיות מורה לפאנק או משהו... הכי משחרר
ומודרן ג'אז גם מדהים
נכון, אין כמו בלט.. אבל בלט לא משחרר כמו פאנק ומודרן ג'אז:]

אממ

אולי הפיקות של הברך מתרגלות להיות בצד מסויים(שזה רע,אבל לא משנה) . נגיד שהן לא בצד שפונה לפנים הירך,זה יוצר מצב של לחץ כשעומדים בפרלל,ודה סיים שיט לגביי פיקות שפונות לבפנים ועמידה ראשונה=לחץ. קיצר,עדיף פיקות ישרות.

למעלה