בעיה...

Ethan16

New member
בעיה...../images/Emo4.gif

היי קוראים לי איתן, ואני חדש... אני דו-מיני ולא יצאתי מהארון. הבעיה היא (כמובן) ההורים. אמא שלי הומופובית רצח(
) וכל פעם שאני מזכיר הומו בבית יש לה צמרמורת... בעיקרון, אני לא יוצא מהארון כי אני רוצה קודם חבר שאני יוכל להרגיש יותר ביטחון וגם שלא יגידו שזה סתם במוח שלי... מה כדי לעשות? אני מרגיש שאם אני יצא מהארון אני יהיה מנודה מהמשפחה (יותר נכון מההורים), אבל מצד שני אני מרגיש לכוד...

Devilish Angel

New member
אני יכולה להבין את הבעיה שלך...

גם אימא שלי כל פעם כשמזכירים לסבית היא לא מבינה מה גברים מוצאים בזה מושך... ואני חושבת, שאם תכיר מישהו... תצבור קצת ניסיון ותצליח לפתח רגשות לגבר אז אולי יהיה לך יותר קל... ואגב אומרים ביסקסואל או בי לא דו מיני... דו מיני זה אחד שיש לו שני אברי מין... :) מקווה שעזרתי ועוד חברי פורום ישמחו לעזור

vogue15

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo80.gif

הא!?!? דו מיני זה יצור בעל 2 איברי מין? ממתי? מי אמר לך את זה?! אני שמעתי על זוגות חד מיניים... כאילו. מה זה אומר? בעע תסבירו!

adamsplit

New member
מצטער על

איך שאני הולך לדבר כרגע זה מגעיל אבל חייבים להגיד את זה בחיים יש את הרצוי ויש את המצוי אתה ביוסקסואל(מצוי\רצוי) יש לך הורה הומופוב רצח(ברוך הבא למועדון...) אף אחד משני הנתונים האלה לא עומד להשתנות יכול להיות באמת שהתגובה שלה תהיה מאד מאד קשה אפילו הגיוני ואני יודע שזה לא מעודד אבל למרות תורתו של פרויד מגיע הזמן שבן אדם חייב לעמוד לבד הזהות המינית שלך לא ניתנת למיקוח ולכן חייבים להתמודד אתה עדיין צעיר בגיל שאפשר לחכות לפני שמספרים להורים אבל זו כבר ההחלטה שלך אם אתה אוהב אותם(ואם איכפת לך ברור שאתה כן) ברור שזה יהיה קשה להסתיר מהם אני יודע שזה לא קל,הארון הוא מקום די בודד ישר כוח ילד

sexytoy

New member
אני איתך!

החברים שלך יודעים? להם סיפרת? אני סיפרתי לכולם, חוץ מהמשפחה שלי... שהם כמובן חלק גדול מהחיים שלי. אמא שלי מוכנה לקבל הומואים/לסביות בתנאי שזה לא בבית שלה ואבא שלי... שלא נדע!!! אם יתנו לך עצה טובה איך ואם לספר, בבקשה, תגיד גם לי! תודה :)

למעלה