בעיה שצריך עזרה

צרצר123

New member
בעיה שצריך עזרה

הייי אני חדש כאן, ואני חייב להודות שהפורום ממש נחמד וממש עזר לי לקבל כמה החלטות. לירונר בשבילי 2 סוכר בקפוצ´ינו..... בכל אופן יש לי בעיה: אני בן 16 וחצי, ואני עמוק עמוק בתוך הארון. וכמובן כמו בכל אופרת סבון אני מאוהב באחד החברים הכי טובים שלי. כל הזמן אני חושב עליו, ואני נפגש איתו מלא, כאשר אין לי מושג אם הוא מעוניין (תאמת אין לי מושג אם אני מעוניין). בכל אופן, הוא אמר לידיד אחר שלי (לפי מה שהידיד טוען) שאם גבר נחמד היה מציע לו, יכול להיות שהוא היה מסכים. למישהו יש רעיון איך לצאת מהסבך?

לירונר

New member
קפוצ´ינו + 2 סוכר ../images/Emo96.gif ~../images/Emo70.gif~

ברוך הבא יקירי..
נשמח להכיר אותך יותר טוב. ובקשר לשאלתך- אני בטוח שהחברים יגיעו עוד מעט עם עצות טובות...

MARMELAD

New member
להתאהב בחבר הכי טוב? ווי זמיר

הגישה המציאותית: אם אתם באמת חברים טובים אז הוא בטח מסתכל עליך כעל חבר ולא כאובייקט הגישה הפסימית: אם הוא היה רוצה היית יודע הגישה החיובית: כדאי לך לנסות בעדינות, במיוחד שהוא אמר שהוא היה מסכים לגבר נחמד. גם אם לא תעשה כלום זה בסדר.. הרי אתה בעצמך לא בטוח. הגישה האוחצ´ית: תתחיל איתו בכל הכוח! מה כבר יקרה? (יש עוד דגים בים) גישת הזן: תזרום עכשיו רק תבחר גישה

איסמע מינּי...../images/Emo22.gif

איך אומרים? been there, done it, וכבעל ניסיון, הרשה לי לומר לך שכח מזה!. למזלי, המקרה שלי יותר "קל" משלך, הוא לא היה בין החברים היותר טובים שלי, ואולי זו הסיבה למה הרשיתי לעצמי לגלות לו שאני דלוק עליו... כמובן שעשיתי את זה ב- SMS, כי לא היה לי האומץ לעשות זאת פנים מול פנים... ועכשיו הוא מתעלם ממני
בוא אני אגלה לך סוד (ככה בינינו, אף אחד לא שומע..
), אני חושב שעשיתי את זה יותר מכל כי לא רציתי לחיות בידיעה שאולי אני מפספס משהו יפה שיכול להתפתח בינינו... ואולי גם כדי להוריד את הכבדות הזו מהחזה, אבל שניהם פינו את מקומם לתחושת דיכאון כבדה - אומנם עכשיו אני לא יחיה בידיעה שהיה יכול להיות משהו, אבל אני לא אחיה גם איתו בתור חבר (במובן של ידיד, כן..). וזה גם לא ממש יורד מהחזה, כי אתה ממילא מרגיש חרא אחרי זה! קיבלת ממנו (או מחבר) רמזים? גם אני! תאמין לי שהוא נתן לי פול רמזים... אבל זה הכל פרשנות לא נכונה, הורמונים שמשתוללים ותקווה.. שאולי, רק אולי, הוא כן בקטע. והנה עוד סוד, ככה בשו שו... יש לך רק 10 אחוז (וגם זה, לפי הסטטיסטיקות האחרונות, בהגזמה) סיכוי שהוא גם הומו. אבל עוד פחות סיכוי שהוא ירצה אותך אם וכאשר! אני יודע שאני נשמע רשע, ואני לא רוצה להיות נביא הזעם פה, הלוואי שיכול הייתי להגיד לך שהכל ורוד... אבל מי הבטיח לך גן של שושנים? האגדות, לצערינו, קיימות רק באגדות... ובתור אחד שנכווה ממצב מאוד דומה לשלך, תן לי רק להזכיר לך שסייג לחוכמה - שתיקה! סיכום ומסקנות: תישאר בגישה מציאותית/פסימית של מרמלד, ואם עדיין נשארה לך תקווה, שמור אותה לאמונה בגורל שאם יכול להתפתח משהו ביניכם, הגורל כבר יביא לזה. שלום צרצר, שלום לכולם!! (ואם מחלקים פה קפה.. אפשר לקבל שוקולטה במקום?) אני חדש בפורום.. אז תהיו עדינים
. הבאתי גם איזה פוסטר, לקשט פה את הקירות.. שמתי לב שאין לכם אותו בגלריה!!
ומה שלומכם?

campari

New member
../images/Emo94.gif ברוך הבא../images/Emo70.gif

אני כבר מאוהב - איזה כרטיס אישי מ-ק-ס-י-ם שיש לך. ממש עושה חשק להיות שוב בן 17. למזלי אני עוד זוכר במעורפל איך זה באמת להיות בן 17, אז אני מעדיף להשאר איך שאני היום
להתאהב בחבר סטרייט - זה כנראה משהו שכולם עוברים בגיל הזה. ובאמת הכי טוב (וגם הכי קשה לביצוע) זה לא לעשות כלום. או ללכת לפגישה של קבוצת הנוער באגודה ולהכיר אנשים מקסימים שגם בקטע. כי לדעתי, הרבה מההתאהבויות האלה נובעות מבדידות, בגלל המצב המבאס של להיות בארון

../images/Emo9.gif

סליחה שאני סוטה מהנושא, אבל מה רע בגיל 17? בכל אופן, עוד חודש יש לי יום הולדת!!!
|מתנה| חוץ מזה, כנראה שבאמת זו הבדידות

campari

New member
סטיה מהנושא היא...

הנושא העיקרי של הפורום הזה (נא לקרוא את השורה הזאת שוב). וסטיות בכלל. גיל 17 הוא גיל מקסים, אבל יש לו את המגרעות שלו (כמו לכל גיל, כן). אם למנות כמה: בגרויות, לימודים, מורים, הורים, הורמונים משתוללים, הדחקה*, חוסר שליטה בחיים, צבא שמתקרב*, בגדים מכוערים**, ואתם מוזמנים להוסיף... *-אופציונלי **-רק אם היית בן 17 בשנות ה-80

קבל תיקון ידידי:

מגרעות גיל 17: בגרויות* + לימודים* + מורים* : לא חייבים ללמוד, לא חייבים לקבל בגרות הורים* : תאונות קורות הורמונים משתוללים** הדחקה חוסר שליטה בחיים*** צבא שמתקרב**** בגדים מכוערים** * - אופציונלי ** - ניתן לגוון בכימיקלים משתוללים *** - אשליה של שליטה בחיים מתחילה להתגבש לקראת סוף שנות ה- 20 **** - בעוד כשנתיים שלוש יהיה מדובר על הצבא הסורי. לא תלוי בגיל. ***** - רק אם היית בן 17 בשנות ה- 80, אבל התלבשת סטייל שנות ה- 70

../images/Emo8.gif זקני הפורום! סלחו לי מאד!

מה היה כל כך גרוע בשנות ה80?! טוב נו... והבגדים לא היו מכוערים! אני מוחה!

ושוב אלאדין לא הובן כהלכה

אלאדין מת על שנות ה-80: מוסיקה בגדים טלוויזיה הכל משנה - אנחנו צריכים למצוא מועדון רטרו טוב בשבילנו

xanadu

New member
לחצתי על השלח בטעות מרוב רוגז../images/Emo5.gif

מתגעגע לבגדים אלאדין? כן, אתה בטוח? חותלות??? חולצה שנופלת על הכתפיה של החזיה??? כריות כתפיים??? כפפות חצי??? מגפי ירדנה ארזי??? חגורות פלסטיק???? אתה בטוח שאנחנו רוצים להמיט על עצמנו את האסון הזה פעם נוספת????

taxi555

New member
צרצרון?

מה אני אמור להגיד? אם הוא אמר מה שהוא אמר, תנסה אותו, ולא חסרים אופציות איך להתחיל עם חבר, יעני בצחוק, ואז לנסות להמשיך הלאה. ומי שלא מסתכן לא..... בהצלחה.. ודרך אגב, אין לך שום זכות שבעולם לרדת על הומואים ולא משנה מה הסיבה גם אם באמת היית סטרייט.. ביי

גן עדן של אחד הוא גיהנום של השני

תוריד מהרשימה את החותלות מחד, ותכניס למגפי ירדנה ארזי את ירדנה ארזי והכל יהיה מושלם

רגע רגע רגע

ואני ספגתי את המתקפה הזאת ממישהו ששם בכרטיס האישי תמונה של אלכסיס וציטוט מאחד השירים האיומים ביותר של שנות ה- 80???

xanadu

New member
הבט,

יש אייטיז ויש אייטיז|סדגש. כמו שיש בננהרמה ויש גו גו´ס דבר נוסף, של פלטרפורמותיך כשאתה דן בג´ואן קולינס, האישה השעווה והאגדה.

כן! כן! כן!../images/Emo6.gif

חותלות??? - כן! חולצה שנופלת על הכתפיה של החזיה??? - כמובן! כריות כתפיים??? - בוודאי! כפפות חצי??? - למה לא?! מגפי ירדנה ארזי??? - כן! כן! כן! חגורות פלסטיק???? - בהחלט!
וג´ואן קולינס...אוח...אלכסיס קרינגטון...איזו אישה...איפה יש עוד נשים כמוה?... טוב, איפה שמתי את העיפרון-השחור לעיניים שלי?...ואת הספריי-לשיער?....אה, שכחתי...אין יותר ספריי לשיער, זה לא ידידותי לסביבה...שיט. תסרוקת ...A-flock-of-seagulls אין מה להוסיף יותר. והמבין יבין. ...IF I HAD A FOTOGRAPH OF YOU

למעלה