בעיה, רק שלי?

בעיה, רק שלי?

אני לא רוצה לקנות את הצבע השחור אבל מחוסר ברירה אתה תמיד נתקעת איתו למה אתן שואלות כי אני משתגעת עם צבעי הקיץ האלוווו צהוב בננה נו באמתתתתתתתתת ורוד צועק וכו לא מסתדרת איתם (כבר יש לי טורקיז - מי היה מאמין) זו רק אני שיש לה בעיה עם צבעי הקיץ ה"מדהימים"?

לא../images/Emo70.gif

גם לי יש את הבעיה הזו.... פשוט שחור לדעתי זה צבע חלק מתאים בכל מקום והכי הולם אותי... לבן יש לי אדום יש לי יש גם ורוד וטורקיז אך לא הולכת איתם.... צהוב בננה? פחחחחחחחחחחחח
לא אוהבת את צבעי הקיץ האלה...לפחות לא עלי!

maya 25

New member
גם לי...

תמיד תמצאי אותי ניגשתי ישר לשחורים בג'אמפ החנות שאני הכי אוהבת לקנות וכל הבגדים שלי משם החליטו להשתגע הקיץ הזה, כל הבגדים שם צבעוניים שחבל על הזמן!!! לא אוהבת

lizi100

New member
אחלה צבעים../images/Emo127.gif

לא חייבים להינעל על הצבע השחור מנסיוני רוב הצבעים מחמיאים אם הם מספיק רחוקים מהפנים הכוונה לוי עמוק לא גולף חחחחחחחח כל הצבעים מתלבשים יפה עם מיכנס שחור לי יש אפילו מיכנס תכלת והוא מאד מחמיא כי כל פעם שאני לובשת אותו חושבים שרזיתי

עוד פעם

זה בדיוק ההיפך אני לא רוצה את הצבע השחוררררררררררררר אבל אני רוצה צבעים שפוייםםםםםםם

החתולית

New member
לי אין בעיה עם צבעים בכלל

מתעבת את הפסטלים למיניהן ואוהבת צבעים עזים - יש לי שחורים ואדומים, כתומים (לובשת אותם בלי בעיה) וכחולים, ירוק זית ולבן. צהוב אני לא אוהבת, ואת הירוק הבהיר העז של השנה גם לא - אבל מצאתי בגדים בהרבה מאד צבעים.

דווקא טורקיז, ורוד צועק וכתום

אני מאד אוהבת - למרות שאהבת חיי הצבעונית היא האדום. גם שחור לא מפריע לי, והשילוב של שחור עם צבעים עזים כמו שהולך בשנה שנתיים האחרונות מאד יפה בעיני. אני מניחה שכמו כל טרנד אופנתי אחר, זה עניין גם של טעם וגם של הסתגלות. אני מאחלת לך שתמצאי דברים לטעמך!

Agnetta

New member
אין כמו הירוק הזה של הקיץ!!

ואני חושבת שלא צריך להימנע לא משחור ולא מצבעי הקיץ, ויש גם שילובים מאוד יפים בין טורקיז לשחור, בין ירוק לשחור ואפילו בין כתום לשחור (אבל לא הייתי מסתכנת כי אז היו חושדים בי פוליטית...)

יש לי שמלה כתומה...ושחור עם כתום...

אבל כל מי שמכיר אותי יודע שאני לא "חשודה" בהשתייכות למחנה הפוליטי הכתום. מי שלא מכיר אותי מוזמן לחשוב מה שהוא רוצה. (השמלה ממש יפה...)

DREAM111

New member
הבעיה שלי היא להיפך אני מאוד רוצה

להכיר את הצבעים החדשים אבל משום מה חושבים שבמידה שלי אני ארצה רק שחור. יכולה לומר לך שהשנה האמת פרט לחולצה אחת (זו שלבשתי אצל מקסי בחתונה) לא רכשתי חולצות שחורות. למדתי ללכת עם הקרמים התכלת כתום צבעוני אדום טורקיז וממש נהנית לפתוח את הארון שלי ולראות את כל הצבעים הללו על הקולבים. מודה הארון שלי השנה מוצא חן בעיני יותר ממה שהיה בשנים אחרונות שנים שחורות עם הדפסים שונים ומשונים עליהם בלבד.

למעלה