בעיה רצינית

Unflushable

New member
בעיה רצינית

אני לא כותב פה הרבה אבל אני בבעיה די חמורה. בבי"ס שלי יש מבצע של התרמות לחול לוקמיה שגם אנחנו משתתפים בו באישור הורים. הם עומדים לקחת את הדם של כולם, רק מה הקאטץ'? הסעיף!!!!!!!!!!!!!!!!!! אסור לתרום דם אם קיימ יחסי מין הומוסקסואליים אין לי פירסיג או קעקוע ואני לא יילך לעשות גם, וגם אין לי אף בעיה גופנית או רפואית, אז אם אני אומר שאני לא יכול לתרום הם ישאלו למה ואני יצטרך לספר הכל למורים שלי, לא תודה. מה עליי לעשות?

TwelveEyes

New member
תגיד שההורים לא אישרו.

זה מה שאמרתי כשבאו להתרים אצלנו דם.

לא חושבת שהמורים יעשו

מזה עניין...אתה גם יכול להיות בטוח שהם לא יפיצו את זה.

Don't worry

הסעיף לא מונע ממך לתרום דם, הוא פשוט שולח את מנת הדם שלך לפח. או במילים אחרות: אתה מגיע לתרומה, יש טופס עם רשימת מצבים ושואלים אותך עם אחד מהמצבים ברשימה נכון לגביך, ואתה צריך לסמן כן/לא. את מנת הדם שלך יקחו בכל מקרה (וגם תקבל את הביטוח), ולא יהיה לאחות מושג אם סימנת כן כי יש לך המופיליה / נולדת באפריקה / הזרקת סמים / קיימת יחסים הומוסקסואלים. אתה יכול להיות רגוע בקשר ליציאה מהארון. כל זה לא מפחית בכלום את העובדה שמדובר בסעיף פרימיטיבי ומעליב. אם אתה רוצה להצטרף למאבק, או אם אתה רוצה להעלות את המודעות בבית הספר שלך, אתה מוזמן ליצור קשר עם "הצבעים שלנו".

daryali

New member
אני לא בטוחה , אבל

אתה יכול להגיד שאין לך אישור מההורים , ואם אפשר , פשוט תגיד שיש לך פוביה ממחטים או משהו בסגנון . ואם אתה ממש לא רוצה לחשוף את עצמך , אתה יכול פשוט לבקש לא לתרום , לא ?

ketty the sheep

New member
אם אתה רוצה לתרום דם ../images/Emo62.gif

אז פשוט אל תגיד להם שזה נכון לגביך, הם לא הולכים לבדוק או משהו. אם זה לא ממש עקרוני לך פשוט תגיד שאתה לא רוצה/לא מאשרים לך, או שפשוט תגיד את האמת, המורים לא אמורים לראות מה סימנת בשאלון שלך, לפי מיטב ידיעתי.

ComeUndone

New member
תסמן לא וזהו.

זה עובד. מניסיון. ואת רגשות האשם ששיקרת תחליף בתחושה שיכול להיות שמנת הדם שלך תציל חיים. אלא אם כן קיימת יחסי מין לא מוגנים, ואז אסור לך לתרום.לא חשוב אם היית עם בן או בת. גיא.

Nizzan Cohen

New member
לא נכון.

השאלה לגבי קיום יחסי מין לא מוגנים לא מופיע בטופס. לא לגבי בנות ולא לגבי בנים. הינה לינק לטופס מאתר מד"א .

The Snow Goose

New member
אתה לא רוצה לתרום וזהו!

אתה לא באמת חייב להם שיט, ועוד עם הסעיף המטונף הזה..

פשוט תגיד שאתה לא רוצה!

גם אצלנו התרימו ולא התרמתי מה זה השטויות האלו? אני מפחדת ממחטים, מה אני חייבת לתרום? אז אל תתרום אף אחד לא יעשה מזה סיפור גדול אני יודעת שאני בחיים לא אתרום דם בחיים שלי כי אני מתה מפחד מזה, מפגרת עד כמה שאני, פשוט לא מסוגלת לראות מחטים אז אני לא אתרום עד כמה שזה חרא מצידי אולי אני לא מסוגלת אז אני אל אלך לתרום זה הכל.

Sonata Of Tears

New member
אם זה מפריע לך תגיד שיש אנמיה

אבל בסוף מכבלים בפלה וטרופיט, תעשה את השיקול שלך לבד.

דיברו על משהו שביטלו את זה לא?

יותם תזכיר לי על מה דובר החברה מהצבעים שלנו נלחמים על זה כבר הרבה זמן....

למעלה