בעיה רצינית

פשושית55

New member
אני חושבת גם שאת יכולה לפנות למשטרה

את חייבת להיות חזקה ולפנות למשטרה או לתקשורת ואפילו לתבוע את העירייה על עוגמת הנפש והסבל שנגרמה לך. זאת דעתי. זאת רק עצה.

numberjacks33

New member
ילדתי בת 9 ללא זכויות

המשטרה לא מתערבת בענינים של הרווחה ולא חוקרים פקידות סעד הן מעל החוק תביני עד כמה הכל מאורגן 8 חודשים אין ביקורים כשבאתי לבקר הזמינו משטרה וחקרו אותי 3 שעות . המנהל אמר שיש צו הרחקה המשטרה אמרה שאין מאז שביתי סיפרה על ההתעללות אני לא פגשתי אותה והיא אמרה לי שהיא כותבת ותספר את כל מה שעושים לה .

פשושית55

New member
לא הבנתי ממש

שלום האם את מועשמת בזה שאת מתעללת בבתך? מי פנה לרווחה? ילדתך ללא זכויות? לא יכול להיות מצב כזה המשטרה הוציאה צו הרחקה נגדך? למה? באשמת מה?

numberjacks33

New member
12 חודשים מחוץ לבית בת 9 הוצאה באשמת שווא

ביתי הוצאה באשמת שווא , בית הספר פנה לרווחה 8 חודשים מנותקת בגלל שהילדה סיפרה על התעללות בפנימיה פורסם בכתבה מאז אין פגישות עם הילדה המשטרה אומרת שאיו צו הרחקה מנהל והעוו"ס אמרו שיש צו הרחקה כך ביתי כלואה 8 חודשים בפנימית נרדים כלא ילדים בערד עברה 4 פנימיות ביתאפל , טירת הילד ,ולב הדסים ,נרדים בערד .ב7 חודשים פקידות סעד משקרות לשופטת , התיק נסגר הילדה אין אישום רק פקידות סעד שקרניות .

פשושית55

New member
אני באמת לא יודעת מה לבגיד לך

אני מצטערת לשמוע. אבל אני לא מבינה איך זה שאני ילדה נכה בת 23 וסיפרתי לעו"ס על דברים נוראים שעשו לי הוריי, שאמא שלי קראה לי היטלר ואבא שלי הטריד אותי, והוא קורא לזה "משחק", יום אחד חזרתי הבייתה אחרי הבית ספר בתקוופת התיכון, והלכתי לדבר עם אבא שלי ושכבתי לידו עם כותונת לילה, והוא תפס לי את היד וניהנה אותה וכך ראה לי את השדיים מתוך המחשוף וכשהבנתי את זה רצתי לחדר שלי ובכיתי. וסבא שלי קראה לי היטלר גם בתקופת התיכון. והעו"ס לא עשתה כלום

numberjacks33

New member
חוק דווח ומלאי ילדים בפנימיות

גם אני התלוננתי וביקשתי עזרה כי אבא שלי הרביץ לאמא שלי ואף אחד לא עשה לאבא שלי כלום . היום הוא נשוי לאחרת וכמעט שאין לי קשר איתו . החוק דייוח הוא על קטינים פנימיות מלאות בילדים חלק בהסכמה של פתיון כלכלי קשיים ,לא שמעתי על ילד הנעזר בקהילה וחזר הביתה כי זה פתרון זול ונוח . עלות ילד בפנימיה בין 13756 ש"ח ל1748 ש"ח לחודש מקבלים 3 ארוחות מיטה ולימודים . ילד בפנימיה אין לו דמות מכוונת לחייו הוא מסתמך על עצמו מפתח חיים של יחיד בתוך עדר . אם אצליח להחזיר את ביתי אלחם על עזרה בקהילה כי 3 שנים ביקשתי חונכת 4 שנים התראתי על לקות למידה . וכל הזמן זיבלו על בעייה ריגשית יש לי הרבה תוכניות לא אוותר לעולם על ביתי .

פשושית55

New member
את צודקת, אני מחזקת אותך

ומה לגבי הילדה? מה היא רוצה? על מה היא התלוננה? אני לא מבינה בדיוק את הבעיה, אני ישמח לתת לך עצות.

numberjacks33

New member
לילדתי יום הולדת בת 10 נלקחה ב4.1 יום הולדת 6

הילדה רוצה הביתה היא אומרת שפנימיות זה חולרה . כל הזמן מבקשת לחזור הביתה , הלוואי והייתי איתכם . היא אמרה לאמא שלי בחנוכה שהיא יודעת שאמא נלחמת עליה ויודעת שאני אוהבת אותה . שלחתי לה מתנה ספרון על אהבה בין אמא לבת בתקווה שאם אמי תפגוש אותה היא תיתן לה . לשמחתי הילדה סירבה ללכת למשפחות זרות וביקשה לאחותי אחרי בכי הגיעה לאחותי לא היה לי מידע ועד הרגע האחרון לא סיפרו לי גילתי שהיא היתה באשדוד ובדימונה וכך בביקור פתע נודע לי שהיא היתה אצל אמי מזל שמסרתי לה את הספרון ויש בו דברים יפים שירונים על אמא ובת וכתוב שאני אוהבת אותה היא הראתה לאימי ואמרה שהיא יודעת שאמא אוהבת אותה . בניגוד לכל מיני מסרים שקיבלתי . נקווה שעורכת הדין החדשה תצליח להחזירה מהר מהר הביתה אמן אמן אמא

פשושית55

New member
אני מאחלת לך המון בהצלחה

ושתיהיה בריאה את והילדה. בהצלחה ואת צריכה המון סבלנות והתמדה, לא לוותר. ומכאן אני שולחת לך חיבוק ואת תראי שהכל יהיה בסדר

פשושית55

New member
אין בעד מה

זה נורא מה שעברת, ושוב המון בהצלחה, ואם אני יכולה לעזור במשהו אני ישמח.

numberjacks33

New member
רוצה הביתה

מתגעגעת הביתה רוצה להיות איתנו , בחקירת משטרה היא סיפרה שהעוו"ס אמר שאמא מרביצה בחגורה - אני ידעתי שיתנקם בי על שהפסקתי את הקשר אם הרווחה ואיים עלי כי לא נתתי לו איבחון מקצועי שלי שעשיתי בכספי , ניסה לשכנע אותי לא ללמוד ולא לעבוד 3 שנים שאני לא בקשר ו3 שנים ביתי בחקירות יש מסמך מהמשטרה על חקירת שנתים של ביתי בביה"ס אני אפרסם אותו מזל שלקחתי אותה אחרי שסגר אותה בחדר היועצת ולא חזרה הביתה וכך הגעתי לביה"ס מחפשת את ביתי באותו היום שמעתי על הילדה ברמת הגולן וחששתי לירון תמיד חוזרת הביתה אחרי ויכוח עם העוו"ס ביקשתי שיתרחק ממני סטרתי לו ולמזלי רצתי למשטרה עם ביתי הילדה סיפרה שאמא לא מרביצה לי העוו"ס אומר שאמא מרביצה והיא נשאלה מספר פעמים ,היתה לי הרגשה רעה כי צעק לי יהיה לי עוד משהו לכתוה וניסה לשכנע אותי לעבור לגור במקום אחר . ביקשתי ממנו לא להגיע כשאני לבד בבית רק כשבעלי נמצא וסירב לכן לא הכנסתי אותו יותר , אשה לבד למי יאמינו וכך נקם בי וביתי אמרה לשוטרת 4 פעמים אמא לא מרביצה לי גם חמותי שגרה לידי אמרה היא לא מרביצה כל הצעקות רק בגלל שלא רוצה ללכת לביה"ס ולא רוצה להתקלח אפילו חמותי עזרה לי ומידי פעם התקלחה אצלה וקנתה לה סבונים ריחנים . התיק נסגר הילדה 12 חודשים מחוץ לבית , ילדתי מתחננת לחזור הביתה וליבי נשבר לא הייתי נותנת לה לילה אחד בפנימיה , לפעמים מרוב כעס לא רואים את הסביבה כל יום אני בוכה ובוכה כי אני בעצמי הייתי בפנימיה ולעולם לא הייתי שולחת את ילדי לפנימיה אני עקרת בית בלב שלם אוהבת את ילדי מאוהבת בהם הם כל חיי . אפילו הצלתי את הילד שלי היו לו שקדים מוגדלים ונחנק מנקנקיה בפיגמה לא ויתרתי עליו 40 דקות הנשמתי אותו עד שהאמבולנס הגיע 4 ימים הייתי איתו בבית החולים שנה ישבתי איתו בביתועכם תינוקת ולא ביקשתי עזרה נכנסתי לדירה ללא חשמל אחרי שנתיים ב30 מטר מרובע . נקמת קיבוץ רק בגלל שאני לא חברת קיבוץ להוציא אותי מהבית . רק אמונה חזקה בבורא עולם ואנשים טובים נותנת לי כוח . רק אם הייתי יודעת להסביר לה מה ההבדל בין שקר לאמת כי היא קצת שיקרה לצומת לב לא הסברתי לה וכל הכשלונות שלי עליה . אני בטוחה שהיא תחזור זו תהיה אהבה חדשה . לילה טוב אמא .

numberjacks33

New member
הסרט נעשה על ידי אחיה של הילדה בת ה9

האח בן ה8 פקידת הסעד קוראת לו אוטיסט הוא אובחן כאספרגר . לצערי היא לא מבינה ואפילו לא יודעת את שמו ועליו -לא אפרט . פקידת הסעד היתה רק פעם אחת בביתי ואחרי שניתקתי קשר בגלל שאמרו שאין יכולת לעזור ,ורק לילד המאובחן ולא לילדה . הילדה קינאה בחונכת וכעסה . אח מחונן ששם שעושה בעצמו סרטים לבד סרטיו כבר יש מעל 5 אלף צופים . למען פקידת סעד שחצי לא תוכל לעשות .

למעלה