רוצה הביתה
מתגעגעת הביתה רוצה להיות איתנו , בחקירת משטרה היא סיפרה שהעוו"ס אמר שאמא מרביצה בחגורה - אני ידעתי שיתנקם בי על שהפסקתי את הקשר אם הרווחה ואיים עלי כי לא נתתי לו איבחון מקצועי שלי שעשיתי בכספי , ניסה לשכנע אותי לא ללמוד ולא לעבוד 3 שנים שאני לא בקשר ו3 שנים ביתי בחקירות יש מסמך מהמשטרה על חקירת שנתים של ביתי בביה"ס אני אפרסם אותו מזל שלקחתי אותה אחרי שסגר אותה בחדר היועצת ולא חזרה הביתה וכך הגעתי לביה"ס מחפשת את ביתי באותו היום שמעתי על הילדה ברמת הגולן וחששתי לירון תמיד חוזרת הביתה אחרי ויכוח עם העוו"ס ביקשתי שיתרחק ממני סטרתי לו ולמזלי רצתי למשטרה עם ביתי הילדה סיפרה שאמא לא מרביצה לי העוו"ס אומר שאמא מרביצה והיא נשאלה מספר פעמים ,היתה לי הרגשה רעה כי צעק לי יהיה לי עוד משהו לכתוה וניסה לשכנע אותי לעבור לגור במקום אחר . ביקשתי ממנו לא להגיע כשאני לבד בבית רק כשבעלי נמצא וסירב לכן לא הכנסתי אותו יותר , אשה לבד למי יאמינו וכך נקם בי וביתי אמרה לשוטרת 4 פעמים אמא לא מרביצה לי גם חמותי שגרה לידי אמרה היא לא מרביצה כל הצעקות רק בגלל שלא רוצה ללכת לביה"ס ולא רוצה להתקלח אפילו חמותי עזרה לי ומידי פעם התקלחה אצלה וקנתה לה סבונים ריחנים . התיק נסגר הילדה 12 חודשים מחוץ לבית , ילדתי מתחננת לחזור הביתה וליבי נשבר לא הייתי נותנת לה לילה אחד בפנימיה , לפעמים מרוב כעס לא רואים את הסביבה כל יום אני בוכה ובוכה כי אני בעצמי הייתי בפנימיה ולעולם לא הייתי שולחת את ילדי לפנימיה אני עקרת בית בלב שלם אוהבת את ילדי מאוהבת בהם הם כל חיי . אפילו הצלתי את הילד שלי היו לו שקדים מוגדלים ונחנק מנקנקיה בפיגמה לא ויתרתי עליו 40 דקות הנשמתי אותו עד שהאמבולנס הגיע 4 ימים הייתי איתו בבית החולים שנה ישבתי איתו בביתועכם תינוקת ולא ביקשתי עזרה נכנסתי לדירה ללא חשמל אחרי שנתיים ב30 מטר מרובע . נקמת קיבוץ רק בגלל שאני לא חברת קיבוץ להוציא אותי מהבית . רק אמונה חזקה בבורא עולם ואנשים טובים נותנת לי כוח . רק אם הייתי יודעת להסביר לה מה ההבדל בין שקר לאמת כי היא קצת שיקרה לצומת לב לא הסברתי לה וכל הכשלונות שלי עליה . אני בטוחה שהיא תחזור זו תהיה אהבה חדשה . לילה טוב אמא .