בעיה רצינית- מיואשת : (

עזרה123

New member
בעיה רצינית- מיואשת : (

אז ככה- אני יולי בת 15 מיהוד.. אני מרגישה שאני אובססית לגבי חברה שלי, וזה פשוט לא עובר לי. היינו חברות מכיתה ה' עד ח', ואז עברתי לתיכון חדש והיא לחדש, והחלטנו לשמור על קשר. עברו כבר בערך שנתיים והקשר כבר לא משהו(היינו ממש ממש חברות טובות) ואני לא מצליחה להחזיר את המצב לקדמותו, שתינו השתננו (היא יותר). עכשיו כל הזמן אני חושבת עליה, מה היא עושה עכשיו, אני נכנסת לאיסיקיו רק בתקווה שהיא תהייה מחוברת ונדבר, מנסה ליצור קשר, כל הזמן חושבת עליה (ולא אני לא בקטע של לסבית, אני לא נמשכת אליה). אני מרגישה שהיא חסרה לי ואי אפשר לדבר איתה כי לא ממש חשוב לה כבר מהקשר(לא כמו לי בכל אופן) ויש לה חברות חדשות שאני שמה לב שהיא ממש אוהבת אותן. ושוכחת ממני.. פעם אחת, אחרי שנפגשנו והיה ממש יבש, חזרתי הביתה והרגשתי שזהו הקשר לא יחזור להיות כמו שהיה והיא לא רוצה אותי כחברה יותר והתחלתי לבכות ולהיות בדיכואן של איזה שבועיים שהיה לי ממש קשה. אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליה, או שכשאני כן מצליחה קצת לשכוח משהו קורה,כמו שאנחנו מדברות באיסי או משהו. אני פוחדת להיכנס לדיכאון כזה שוב.. ואני רוצה כבר להפסיק עם האובססיה או מה שזה לא יהיה נ.ב- היה לנו קשר ממש חזק והיא ילדה ממש מיוחדת שכיף לי איתה תמיד, וכל הזמן אני מנסה להשוות את החברות מהתיכון החדש שלי אליה ופשוט אף אחת לא מגיעה אליה באף רמה שהיא, ובגלל זה גם קשה לי להתחבר לאחרות... תעזרו לי בבקשהההה!!!! מה עושים?!?!!?

ItsyPitsy

New member
אוקיי דבר ראשון תזכרי שאף אחדלא מוש

לם! דבר שני פשוט תביני שבאמת היא המכשיכה הלאה ולא כי היא לא חושבת עליך יותר ולא כי היא לא אוהבת אתך אלא כי היא כבר כנראה במקום אחר בחיים שלה יותר חשוב זה האובססיה שלך ואיך את מתמודדת איתה, שתדעי שהאובססיה הזאת בטח פוגעת בחברות האחרות שלך שמקנאות באהבה הגדולה שלך לחבה חת. יש לי חברהשאובססיבית כלפי חברה שהיתה הכי טובה שלי וזה גרם לי לשנוא את שתתיהן..אני בקשר עם שתיהן היום אבל לא מושלם. היא לא מצליחה להפסיק להיות דכאונית וההיא לא שומרת על קשר בגלל האופי שלה לא כי היא רעה..באמת חמודה. מה שאני בעצם אומרת זה שתנסי לפחות לרפא את האובססיה ע"י זה שתתחברי יותר לחברות האחרות שכבר יש לך. תעריכי אותם אולי אם תנפחי קצת את הבטחון העצי שלך כבר לא תרגישי תלויה באף אחד.ל יש חברה שני טיפטיפה אובססיבית לגבי ההישגים שלה בחיים בגלל שהינו גם כמו אחיות ורבנו ואני רואה אותה המון בבצפר לפעמים באמת לא אכפת לי ולפעמים כן לפעמים אני רואה אותה ומתחרבן לי המצב רוח אז אני פשוט הולכת לחברות שלי ולאט לאט אני שוב מרגישה יותר טוב ופעם הבאה היא כבר לא גורמת לי להרגיש חרא כי אני יודעת למה טוב לי אז אני לא מחפשת יותר את החיים שלה. אני ממש מקווה שעזרתי לך ילדונת :) dont worry be happy

Looovely Girl

New member
היי יולי...

יש לי שאלה לפני שאני עונה, את הולכת לתיכון יהוד?
ועכשיו לבעיה. היא כל כך מוכרת. אני גרה בחו"ל כבר כמעט שנתיים. יש לי חברות פה והכל מצויין אבל, אני כל הזמן משווה אותן לחברות שהיו לי בארץ. הבעיה די קשה. תנסי להתרכז במה שאת אומרת או חושבת. תנסי לשלוט בזה. קרנושית

sh53

New member
החברות האחרות לא משהו כי

את משווה אותן לחברה הקודמת וגם כל מה שהן יעשו, זה לא יהיה מספיק טוב בשבילך כי תמיד יש משהו שבו אחד יותר טוב מהשני ואת תתייחסי רק לדבר הזה, אבל תתעלמי מדברים טובים שיש לחברות החדשות כי קשה לך לעזוב את העבר מאחור ולצעוד לכיוון העתיד. כמו שאמרת בעצמך "שתינו השתננו (היא יותר)" - אז אולי הגיע הזמן להבין שהיא כבר לא כמו בעבר? שהיא לא כמו שאת זוכרת אותה? עברו שנתיים ואתן כבר לא יחד המון זמן, ואולי אם היית מכירה אותה לא היית מעריכה אותה כמו שאת מעריכה אותה? הרי את לא ממש מכירה אותה כי היא כבר השתנתה המון. אני חושבת שאם יש דברים שמקשים עלייך להמשיך הלאה (כמו ICQ בו את מחפשת אותה) אז נסי להימנע מזה עד כמה שאפשר, אם את לא ממש חייבת. נסי לפתוח את הלב לאנשים אחרים שהכניסה ללב שלך תהיה קלה, תחייכי יותר ונסי ליצור חברויות עם החבר'ה החדשים וגם אם לא הכי הולך בהתחלה - אל תתייאשי ולא להרים ידיים.
ונקווה שנשמע חדשות טובות ממך

קורה לי בדיוק אותו הדבר....\=

גם לי היתה חברה ממש טובה ועכשיו הקשר דעך והיא מצאה חברות שנורא אוהבות אותה והיא נורא אותן... גם אני מנסה תמיד לשכוח אותה אבל אני מוצאת את עצמי משווה את חברות שלי אליה וגם הם אפעם לא מספיק טובות... אני לא יכולה להגיד לך שיש לי פתרון, כי גם אני לא מצאתי אותו עדיין, אבל אני יכולה להגיד לך שתנסי אולי קצת לחדש קשרים איתה, זה לא חייב להיות כמו פעם וזה לא יהיה כמו פעם, אבל אולי אם קצת תדברי איתה ותנסי קצת להתקרב אליה (לא באופן אובססיבי), אולי זה יעזור לך קצת למתן את הרגשות שלך.. אני יודעת שאני מנסה לעשות את זה וזה קצת עוזר, זה עדיין מתסכל כי היא התקדמה ואני עדיין תקועה במחשבות על מה יכול היה להיות אם היינו נשארות חברות...אבל אין מה לעשות החיים נמשכים... בהצלחה(=

למעלה