בעיה קשה..

SeXy AnGeL 17

New member
בעיה קשה..

יש לי חברה טובה כבר הרבה זמן.. אבל בזמן האחרון התרחקנו מסיבות שונות... אנחנו כבר לא מקורבות לאותם אנשים שתינו השתנינו ושתינו מבינות שהקשר הוא לא כמו שהיה פעם אבל לאף אחת מאיתנו אין את האומץ להגיד את זה לשנייה בפנים אני מסננת שיחות שלה.. והיא כבר בקושי מתקשרת ואני בטח שלא מתקשרת השאלה שלי היא איך סוגרים את זה יפה..? אם יש בכלל אפשרות לעשות כזה דבר או שהקשר הזה יכול להיגמר רק בצורה מכוערת?!?!?

למה מכוערת?! למה..?

הקשר ידעך מעצמו..יסגר מעצמו. אתן לא חייבות לתת לזה את הפיינאל קלוז. מה גם שאני לא חושבת שזה כדאי, יש לכן עוד שנה לבלות באותו ביצפר ואותה שיכבה..ואם תכריזו על נגמרה החברות..אתן תתחילו לעשות פרצופים אחת לשניה. כי אתן כאלה. תני לזמן לעבוד, תפסיקי לנסות להעביד את עצמך כפרה!! מי לאב יו!!

SeXy AnGeL 17

New member
אבל בינינו..

אם הקשר לא ייסגר היא תמשיך להיות כזאת ניג'ס כי זאת היא!!!! היא לא מבינה רמזים ועד שהדברים לא נאמרים חד וחלק היא לא קולטת אותם... השאלה היא איך אני מבהירה לה שאין עוד מצב לקשר טוב כמו שהיה.. ויותר חשוב איך אני מבהירה לה שהיא השתנתה ובגדול???

נינושש

New member
../images/Emo45.gif צודקת.

רק הזמן יעשה את העבודה. אתלא צריכה לעשות כלום... חבל לסיים את זה מכוער...

הייתי בסרט הזה

מי אמר שצריך לסיים הכל ? לעיתים אנשים משתנים , מרחיבים את הידיעות שלהם מבינים מה הם רוצים ומה פחות מוצא חן בעינייהם . אנשים מתבגרים ומוצאים תחומי עיניין אחרים ומן הסתם נמשכים לאנשים שדומים להם ובעלי תחומי עיניין משותפים . לא תמיד נמא את עצמינו חברים של אותם האנשים שהיו איתנו ביסודי , זה מאוד מאוד נדיר. לדעתי קחו הפסקה אחת מהשניה, פחות שיחות , יותר חברים אחרים , תראי איך את משתלבת איתם , מי יודע אולי עוד חודש חודשיים היא תחסר לך מאוד , לדעתי אל תסימי איתה את הקשר. לדעתי הקשר אומנם ידעך בעצמו אבל , אם תסיימי את זה סופית בחיים לא תוכלו לחזור להיות כמו פעם כי יהיה קשה לבנות את האימון . לעומת זאת אם זה יגמר לאט לאט, אולי ביום מן הימים תוכלו לחדש שוב...

ת מ ו ז

New member
מסכימה אם קרן....

תראי גם אני וחברה טובה שלי התרחקנו, לצערי. לדעתי חבל שתסיימי איתי בכלל, יכול להיות שתצטרכי ממנה משהו פעם ואז תצטערי על זה. לדעתי כשהיא מתקשרת אז תעני...? תדברו חמש דקות אזמה קרה? כואב לך? עולה לך? מה עניין? וזהו זה לא סיפור גדול כמו שאת עושה אותו.

sh53

New member
מצטרפת למה שאמרו לפניי ומוסיפה

תני לה את הקרדיט שהיא תבין בסוף מכך שאת מתעלמת ממנה, שנכון לרגע זה היא לא רצויה בסביבתך. היא בסוף תקלוט את זה, אולי קשה לה עם זה, אולי היא מבולבלת ולא מבינה בינתיים מה קורה, אבל בסוף היא תקלוט. אל תסיימי את זה סופית והרמטית, השאירי תמיד פתח, מה גם שממש לא חייבים ומוכרחים לומר לה את זה בפנים ובצורה מוחלטת (אני מניחה שהיא הבינה את השורה התחתונה של הדברים, רק שקשה לה עם זה ואולי בגלל זה היא קצת ניג'סית אלייך, אבל אל דאגה בסוף היא תבין לבד וחבל סתם לפגוע בה).

לדעתי

רק הזמן יסדר את זה.. נראה לי שאם תחפרי בזה זה יגמר רע.. ואף אחד לא רוצה שזה יסתיים רע בה ביי

למעלה