בעיה קשה שלי..
שמעו.. אני.. אממ איך להגיד.. נמצא בתקופה של תסיסה מינית.. בתקופה זאת(אחחח סיקסטין) אני ממש חרמן! אני מאונן כל יום-יומיים... ועומד לי מייד אחרי שאני רואה תמונה של גבר ערום באינטרנט. החרמנות הזאת ממש מדאיגה אותי... וברגעים כאלה אני הופך לבנאדם תוקפני ורגזני ורגשני(
), כמו אישה במחזור
. מצד שני.. אני גם מת שיהיה לי חבר(מי היה מאמין שכל כך מוקדם אחשוב על דבר כזה? ) שיהיה צמוד אליי.. אמנם לא 24 שעות.. שיאהב אותי.. שישתף אותי בבעיות שלו.. בצרות.. בחיים.. שיסמוך עלי.. שיאמין בי והכל הכל הכל! ויש לי מועמד... אבל הבעיה שאני פוחד להיפגש איתו כי ניסיתי פעם ואמא שלי כמעט תפסה אותי על חם. וזה ממש בעסה.. כי הילד מדליק אותי! אמנם במציאות אני לא יודע.. כי במציאות עוד לא נמשכתי לבנים אףףףף פעם! רק על בנות נדלקתי... אבל למשל כשאני רואה מזוויות כלשהן, בנים משתינים או עושים מעשים כלשהם עם איבריהם, זה גורם לי דווקא לזקפה. בקיצור, אני לא יודע מה אני רוצה מהחיים שלי. מישהו מוכן לעשות לי סדר?
שמעו.. אני.. אממ איך להגיד.. נמצא בתקופה של תסיסה מינית.. בתקופה זאת(אחחח סיקסטין) אני ממש חרמן! אני מאונן כל יום-יומיים... ועומד לי מייד אחרי שאני רואה תמונה של גבר ערום באינטרנט. החרמנות הזאת ממש מדאיגה אותי... וברגעים כאלה אני הופך לבנאדם תוקפני ורגזני ורגשני(