בעיה קשה.. צריכה עצות

תחזרי אותה אליו

תבהירי לה חד משמעית שאם יש לה בעיה עם ההחלטות שלו שתפנה אליו ולא אליך. תעני ותסרבי לשתף פעולה.

יש הרבה אימהות לצערי שלא משחררות את הבנים שלהן. ויש הרבה אימהות שמאוחר יותר הופכות להיות חמיות מהגיהנום.

ולגבי החבר, את צריכה לשבת איתו ולסכם איתו שאת מבינה שלא מתאים לו (ובצדק) להיות באמצע ולשמוע כל היום תלונות של אחת על השניה (בטח לא לקבל בכי הסטרי אחת לכמה ימים) ובגלל זה את מוציאה את עצמך מהמשוואה. אם הוא לא מסוגל להעמיד את אמא שלו במקום אין לכם מה לחפש ביחד. ולפני שאת מדברת איתו, תשנני את המילים האלו גם לעצמך, אם הוא לא מסוגל להעמיד את אמא שלו במקום - אל תכניסי ראש בריא למיטה חולה.

אוי ואבוי

את נותנת לו לשטוף כלים?? את השתגעת? הוא גבר! יש לו ידיים עדינות. הן עלולות להתקלף, לנשור....

אם אמא שלו חושבת שהיא תמצא בשבילו היום אישה שתנקה,תבשל,תכבס,תהיה צייתנית וקטנה היא צריכה לחפש מישהי שגדלה במערה או במשפחה שמרנית עד חנק.
ואת זה אגב את צריכה להגיד לו. למרות שנראה שלו עצמו אין בעיה עם עזרה, כשמישהו קודח לך (במיוחד מישהו אהוב שאתה סומך עליו כמו אמא) אתה הדברים עלולים לחלחל.

מה את עושה?
לפני שאת חוזרת אליו, ובטח לפני שאתם חותמים על הסכם שכירות שחייב אתכם אחר כך, את מבהירה לו חד משמעית, שאת לא מוכנה שאמא שלו תתערב לכם בחיים. ואחרי שהתרחקתם ממנה, גם לך אין יותר סיבה להתבכיין עליה. נתק. ושיהיה מסוכם מולו מראש.

נומלה

New member
ב-50 שקל לשעה

אמא שלו תמצא אשה שתנקה, תכבס ותשטוף כלים.

וואו יקר אצלכם

אגב, ב200 שקל לדעתי הוא תוכל למצוא לו גם מישהי שתחמם לו את המיטה.
מי צריך היום בת זוג.

הדסהש1

New member
ה וא לא יעזוב את הסינר של אימו.

יש לו הכל לפה בשביל דירה צריך לשלם הרבה כסף ואמו לא תיתן לו.
הוא עדיין ילד.ולא יהיה נורא עם וכאשר תגורו יחד הוא ישטוף כלים.
גם בעלי היה בהן של אמא ושהתחתנו שנינו עשינו שווה בשווה.

תני לו את הזמן שלו

תני לו עשרים שנה, בנתיים תמצאי לך גבר שלא צריך לטפל בו. גבר שמטפל בעצמו, שיטפל בך כשתתעייפי ואת תטפלי בו כשהוא יתעייף.

גם אם הוא התנצל, כל מה שהוא אמר לך אלה דברים שלא עוברים עליהם לסדר היום. להגיד שיחפש דירה - אחרי מה שהוא אמר, הוא יכול להעיז להראות את פניו עם חוזה לדירה שהוא רוצה שתחתמו יחד.

חפשי לך דירה עם שותפה, לא יתכן שתהיי תלויה באמא שלך למגורים - את ממש לא עצמאית.

את לא מסתדרת עם אמא שלך, וגם עם אמא שלו כי

את רוצה שאמא שלו תקבל אותך בתנאים שלך.

סליחה, עם כל הכבוד לחברות שלכם, הוא עדיין גר (אמנם ביחידת דיור, בחצר) בבית הוריו, הם מספקים לו את כל צרכיו כי הוא חוסך כסף (זה כן מתאים לך!) ועכשיו, כיוון שנכנסת לחייו , ועדיין לא מדובר על עתיד משותף קרוב כי שניכם צעירים . את רוצה שהוא יתנתק בבת אחת מאמו (שכיום היא הסלע האיתן המייצב את חייו), ואת כותבת "אבל הוא תמיד פחד שיהיה בעיות עם אמא שלו ". למרות שהוא היה ישר וכנה אתך ואמר לך מראש שייתכנו בעיות עם אמו (כי הוא מכיר אותה) וכל זה כי אינך רוצה לשוב לבית אמך " ומאוד קשה לי שוב לחזור לגור אצל אמא שלי" , ואינך רוצה לשכור דירה.

"חבר שלי כבר התחיל להתחרפן מהטענות שלה כלפי ושלי כלפיה והוא החליט לקפל את החבילה," משפט חזק.

בדמיונך ראית הכל ורוד, נגור ביחד, וננהל חיים עצמאיים, אני אגור בלי לשלם שכירות, הוריו יתמכו בו בלי להתערב (אמו תשתנה ותשנה כל הרגליה למענך) , אנשים מבוגרים יודעים שלא הכל הולך בהתאם לתוכניות שלהם.

עצתי לך שכרי דירה והזמיני אותו לגור אתך ( כי הוא לא יסכים להשתתף בשכירות, הוא חוסך!)ואז תהיי פטורה מאמך ואולי גם מאמו.

chenr22

New member
אני לא מצפה מאמו

שתלך לפי התנאים שלי, בסך הכל רציתי להתנהל בעבודות הבית ובחלוקה שלהן באופן עצמאי (עם הבן זוג כמובן)- לא להטריח אותה ולנהל אורח חיים שנוח לכולם.
לא עברתי לשם כדי לא לשלם שכר דירה, לי זה לא מפריע, עוד לפני שהכרנו תכננתי לעבור ולהיות עצמאית. הוא אוהב את הסביבה בה הוא חי לכן באתי לכיוונו וחיינו באופן ניסיוני, חשוב לציין, אצלו.
לא הלך, אין ברירה, אני בחיפושים אחר דירה עם חברה. אם הוא ירצה עם הזמן להצטרף אז בשמחה.

אוי ואבוי

בחיים אל תכניסי אותו לגור אתך ועם חברה. זה מתכון בטוח לצרות. עם החברה, עם החבר ועם שניהם.

יופי, טוב שהגעת למסקנה ואת מחפשת דירה עם חברה

הוא חמוד אבל כנראה מאוד קשור לאמא'לה, ורגיל שעושים לו הכל (קצת מפונק בלשון המעטה). אז תמשיכו להיות חברים עד ש... או .. או.

אתם כנראה קצת צעירים לשחק אבא ואמא

אם את אוהבת אותו, תמשיכו להנות מלהיות "סתם" חברים, באמת ששום דבר לא בוער.

ayaht

New member
התפוח לא נפל רחוק מהעץ.

האמא שלו לא מעניינת במקרה הזה.
הבחור - תברחי ממנו כמו מאש.
לא בוגר וגם לא יתבגר.
מחפש תחליף אמא/משרתת.

קחי אחריות על חייך.
מצאי את הדרך לפרנס את עצמך ולעזוב את בית אמך.
אבל לא לדירה של הבחור הבא.
לדירה משל עצמך, שאת מממנת בעצמך.

קיבלת שיעור לחיים: בעל המאה הוא בעל הדעה.
הגיע הזמן לדאוג לעצמך.

avigimel

New member
נשמע שאת בסך הכל חכמה

וטוב שאת מחפשת לשכור עם חברה. החבר שלך לא בוגר, והוא אשם בהכל, כי הוא מאפשר לאמו לנהוג כך. הוא פשוט ילד מגודל. ובכלל, תזהרי לך מבחורים שהאמהות שלהם לא מרשות להם לנקות בית וכלים, כי הם כבר הטמיעו את השטויות האלו בראש שלהם.

chenr22

New member
דווקא אצלה היא כן מרשה לו לנקות

היא תמיד מתלוננת שפעם הוא היה עוזר לה לשטוף את הבית וכאלה דברים... אולי היא פשוט רוצה אותו לעצמה, שיעזור רק לה.

למעלה