בעיה,קשה מאוד מאוד מאוד

bluexx

New member
אבל...

אני בדקתי פעמיים שעקבתי אחרי כל המהלכים שלך כמו שצריך עכשיו אתה מוכן להסביר לי למה לבן מתעקש על קו ב O19 במהלך האחרון כשהוא יכול פשוט לחבר ב N17 שחור לא יכול לעשות אחרי זה שום דבר כי חיבור שלו ב O19 יוצר צורה מספיק גדולה כדי לתת ללבן לחיות ובחירה שלו לQ19 מאפשרת ללבן לשחק O19 ולסגור את העסק...(אני יודע שזה ברור לך ההסבר הזה לא בשבילך אלא בשביל האחרים) לא נורא כולנו מפספסים שטויות מדי פעם ^~

LeCagot

New member
חצי צודק ../images/Emo13.gif

שחור במקום L19 משחק Q19, וכאן הקו (כן כן, גם אני טועה
)

bluexx

New member
אז גם אתה חצי צודק ^~

עכשיו לבעיה השנייה בפתרון שלך אם אחרי ששחור משחק P19 לבן משחק Q19 במקום לשחק O19 מה יעשה שחור?

bluexx

New member
שוב אתה רק חצי צודק ^~

N19 N18 עכשיו שחור לא יכול לחבר, כל צעד שלו במקום אחר ולבן ישחק O19 וככה זה יגמר

vik212

New member
תשובה

שחור N17 לבן P16 שחור N18 3 אבנים של לבן מתות וגם כל הקבוצה שלו....

נראה לי שהגיע הזמן לגלות את התשובה

הרצף הוא כזה: B- O19 נפתר :) מפה יש 4 פתרונות שונים אני אציג את היפה ביותר W - O18 B - 17 W - 016 B - P19 W - Q19 B - P 18 W - N19 B - P19 ונפתר :D עוד לי עוד כמה כאלה ..... :D תחכו בסבלנות

bluexx

New member
אוקי אז

הבנתי שאם לבן עושה שטויות דביליות הוא מת אבל מה קורה אם O19 P19 מה עכשיו האדון שחור מתכוון לעשות? עכשיו האדון השחור אבוד אני די בטוח בזה הרצפים שיבואו אחרי זה: N17 P16 N18 O18 L19 N19- שחור בפנים מת ויש 2 עיניים זה בערך אותו רצף לכל צורה אפשרית אחרת.... אי אפשר ליצור bulky five ואי אפשר להימלט

לגבי השאלה שלך:

אם אכן נתחיל ב O19 P19 B-P16 W-N17 B-O18 W-N18 ---- זה חובה כי אם לא אז השחור יאכל אותו אבל N19 יתן את אותה תוצאה B-Q17 W-N19 ----- אולי אכל את השחור אבל לא סיימנו :D B-P16 W-O16 ומת ---- R16 אם אתם עדין לא רואים את זה מקווה שעזר :D

bluexx

New member
תן לי לתקן אותך

המהלך האחרון של שחור הוא O18 ובשום אופן לא R16 אלא אם בא לך לתת ללבן לחיות עוד תיקון , בלי N18 או N19 שחור לא הורג את לבן אלא יוצר סאקי זמני שיתבטל כשQ16 יעלם פתרון מעניין....

למעלה