בעיה קשה דרושה עזרה

d@r121

New member
נשמע מגרה....

אני יושב ומזיל ריר אחח איך בא לי פירה...

taz512

New member
פירה?????????

אני יושב פה ומדבר על סטייקים, ואתה מדבר לי על פירה? אתה התחרפנת לגמרי? אתה צריך לעבור קורס מהיר בסטייקים אחד על אחד. טאז, השד והבשר

אפי, סוף סוף הבנתי ! (חצופה)

עכשיו הבנתי למה הקמת את הפורום הזה! את רוצה לנצל את כולם לתועלתך האישית. טאז יבשל לך, נוטמג תפרש לך חלומות ותנתח אותך פסיכולוגית, אושר ולילו ימסרו לך מידע מודיעיני מהחזית ומהעורף, יובלב יקים לך אתרי אינטרנט שיהללו את קיומך, דור יסדר לך הנחות בחברת פלאפון, פרידום יבנה לך תרשימים וגרפים מתמטיים של שכרך העצום, עידן תלמד אותך עברית תקינה מהי, צימעס תניק במקומך, שלי תקנה לך דיסקים ברזילאים ותלמד אותך לרקוד, שירה תעדכן אותך בכל התפתחות באופרות הסבון האהובות עליך (כך שלא תאלצי להקליט) ואני... אני כנראה הייתי אמור לספק לך פאקטים רבים ואת מכתביך עד למפתן דלתך. לא עוד! מחר בבוקר אני מרים טלפון לגדעון עזרא שיעיף אותך על טיל למשימה מסוכנת במחסני הנשק של סאדאם. היי שלום!!!

ליאן.

New member
מה הולך כאן לכל הרוחות ?..

אפי מנצלת את טאז.. טאז גומר והולך.. ועוד בלי כל בושה לספר על כך לכולם בפורום ?? ומה עם לילו?? עם מי היא ´מבשלת´ בלילות ??

shellyland

New member
טאז - אתה ממש שד יפה תואר!

אם הייתי יודעת את זה קודם הייתי מנסה להתלבש עליך לפני שליאת תפסה אותך. אין דבר. אני אסתפק בלהעריץ אותך מרחוק. והבחירה של חבר השופטים הירושלמי: במקום השלישי - אדום. לא לעניין. דבילי. זעקה מעוררת רחמים לתשומת לב. אתה לא זקוק לזה. במקום השני - בלונדיני. חביב. הולם אותך. עדכני. אבל משדר משהו בין הומוסקסואליות לערסיות. ובמקום הראשון... ההתרגשות גואה... המתח עולה... נכון! במקום הראשון - "שחור אני ונאווה" אמנם לא ראיתי תמונה של הפנים שלך עם השחור, אבל עשיתי לי בראש, וזה נראה לי ישתלב יפה עם העיניים שלך והעור שלך וחוץ מזה - זה מה שליאת אוהבת וזה טבעי ויפה ושיער שחור על גברים זה סקסי רצח.

GirlFriend

New member
אמממ

אני אולי לא ממש קשורה כאן, (קוראת נסתרת
) אני חייבת להסכים עם הדעה הירושלמית......

taz512

New member
נרא הלי אני צריך לפתוח מועדון...

מעריצים, שלי אני אוהב את הצומת לב הזאת, האגן השברירי והרגיש שלי צריך כל חיזוק שהוא מסוגל להשיג. ואת יודעת מה אומרים, "יו סנוז יו לוז" אני של לילו והיא שלי, היא ידעה להקדים את העניינים, אז היא זכתה בג´קפוט.... בנתיים כמו שאמרת אפשר להסתכל אבל לא לגעת... טאז, השד והמבטים

shellyland

New member
האגן שלך שברירי ורגיש?

אתה צריך לקחת תוספת סידן (ויש גם התעמלות מיוחדת - שאל במתנ"ס הקרוב לביתך). ובדיחת קרש ליוצאי עדות ברזיל: יש מאכל טעים נורא שקוראים לו (בצרפתית) פה-ווה - Pa-Ve (ובטח אני לא מאייתת את זה נכון) והילדים בברזיל אומרים שאסור לאכול ממנו אלא לראותו בלבד. בוא נראה אם אתה מבין למה. זה הזמן להוכיח לי שאתה אכן שד ברזילאי.

taz512

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif נפלה החלטה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אחרי הרבה התלבטויות, הרבה חילוקי דעות ביני לבין עצמי, וכמה קיבים עצבנים, קיבלתי מכות רציניות מעצמי. הגעתי להחלטה סופית. והיא...... הייתם רוצים לדעת... אני הולך לבצע את ההחלטה בימים הקרובים, ואף אחד לא יודע מה היא, אפילו לא לילו, זאת תהיה הפתעה גמורה, אבל אני מבטיח לכל הפורום קבל עם ופורום, שברגע שההחלטה תבוצע אני מצטלם במצלמה דיגטאלית ומראה לכם את התוצאות, בזכותכם הגעתי להחלטה הזאת בכל זאת. אז בנתיים תחיו במתח. טאז, השד וההחלטות

מירב ד

New member
רגע!!!

איך אתה מעיז לחהליט החלטות בלי לשמוע את דעתי??? סתם... תעשה מה שבראש שלך.. (משחק מילים משעשע שכזה..) רק רציתי לספר לך...שבקיבוץ יש מישהו שדומה לך בטרוף.... אבל ממש ממש... עמית קוראים לו... וגם לו היה שיער בדיוק כמו לך..באותו אורך..וגם מחומצן... והוא החליט שנמאס לו... והסתפר.... וזה ממש ממש לא מתאים לו... ובגלל שאתם כל כך דומים... נראה לי שלא יתאים לך.. (אגב..אם מישהו פוגש את עמית שלא יספר לו שאמרתי... כי כשדיברנו אמרתי לו שזה ממש יפה..
) בכל אופן...אני סתם מזיינת בשכל...הייתי בסרט מטורף עכשיו... למי שרוצה לקרוא.. הקישור... לילה טוב לכולם

למעלה