בעיה קשה דרושה עזרה

d@r121

New member
ראסטות ירוקות

תראה כמו דשא

The Charmd One

New member
תגובתי הכנה../images/Emo26.gif../images/Emo79.gif

וזאת רק דעתי
) בלונדיני-הגבות לא משתלבות יפה בעסק..זה כזה..לא אסתטי כזה.. אדום סגול- כנ"ל אבל כבר יותר יפה
אז כמובן...אני אומרת- שחור

resputin

New member
The Charmd One+טאז

"בלונדיני-הגבות לא משתלבות יפה בעסק..זה כזה..לא אסתטי כזה.." מחזיר אותי לשיחה שעשינו לפני כמה, ארבעה חודשים.? שלושה.? אני: טאז, אתה בטוח שאתה לא רוצה שנצבע לך גם את הגבות.? אתה יודע, לאזן קצת.? טאז: מה.? עוד חמצן על הפרצוף שלי.? לאאאאא... אני כבר מרגיש את המח שלי מתייבש! תרחיקאת זה ממני, איפה המאוורר?! אני: אולי בכל זאת.? אתה יודע, גבות שחורות- שיער מחומצן.. טאז: שטויות, אני אוהב את זה. זה נותן לזה... קונטרסט מעניין. אנשים! תצביעו לאדום\פלטינה!

tali_le

New member
לא דיברנו על זה מתישהו בצ´אט?

אני כבר אמרתי - שחור! ותסתפר! נראה לי שיתאים לך קצר.... טלי

leeloo

New member
מעין מעין..

אל תהרסי, אני צריכה תמיכה בעניין התספורת..

maayan15

New member
הייתי עוזרת...הייתי אומרת לו להסתפר

מה שהיית רוצה...אבל מעין זה עם שני י´ ולא י´ אחת! אז טאז- לא להסתפר!

leeloo

New member
אחרי שכל העולם משגע אותי

שמעין זה עם י´ אחת.. סורי דרלינג.. מעתה תקראי מעיין

מיטללל

New member
אממ

אני לא יודעת. אם ליאת אומרת ליאת אומרת. מבחינה עקרונית אני סבורה שאני צריכה לתמוך בעמדה שלה. למרות שאני חושבת אחרת. כפשרה, תצבע לשחור, תן לה קצת נחת. מקסימום, עוד כמה שבועות שתשתעמם, צבע שוב.

נקראתי בדחיפות לדגל

ולפני שאחלוק איתכם את דעתי, עליי לספר לכם סיפור שארע אך לפני שבוע. איתרע מזלי ונאלצתי לבשל ארוחת גורמה לאי אילו אנשים שמשום מה סוברים שהם חלק משמעותי בחיי. ההחלטה נפלה על תפריט בריא ועשיר בפרוטאינים, והיות ואנוכי איני מחובבות המטבח וגם הוא לא במיוחד שבע נחת מנוכחותי שם, הרמתי טלפון בהול למנהל פורום סוסים ובשר (לא ביחד), הלא הוא טאז יקירנו. במבצע חסוי ורב תכנונים, הצלחתי להגניבו לביתי הצר כשלוש שעות לפני שעת השין. בעודו טורח על הכנת האוכל: סטייק אנטריקוט מס´ 9 (אל תשאלו אותי מה זה היות והנהנתי בראש בהבנה לאור הסבריו), תפוחי אדמה מהבילים ברוטב פטריות ואף מוס שוקולד (תיכף מיטל תקפוץ, בואו נגמור עם זה מהר) - אנוכי ישבתי ועישנתי את נפשי, בעודי תוהה האם יסיים את הבישול בזמן בטרם יגיעו המוזמנים ואנוכי אתפס בקלקלתי. השד והבלונד עבד במרץ, הבית התמלא בריחות (חריגים,אגב, לבית) של בישול אמיתי, ושעת השין התקרבה. בשניות האחרונות סיים הטאז להקציף את המוס, להניח את חתיכות הסטייקים בצורה עניינית על הצלחות ונעלם אל החושך. כמובן שקצרתי תשבוחות רבות על ההתקדמות ברמת בישולי וכן על טוב הטעם בבחירת התפריט. את הקרדיט כמובן שלקחתי לעצמי למרות שגבות הורמו כאשר סיפרתי איך במיוחד פסעתי אלי הקצב וביקשתי סטייק אנטריקוט מס´ 9. מאותו היום שודרגתי לרמת שף 4, ואף הועלתה הדרישה לקיים ארוחה כזו שנית, עם תפריט קצת יותר מפותח. אז טאז, עם בלונד או בלעדיו (השחור נשמע לי מעניין, אגב, ולא רק מפחד זעמה של לילו) - אנא פנה את אחד השישיים הקרובים, ושכרך יושווה לשכר של אותו הערב.

taz512

New member
תיקון פלוס

קודםרכל היה מדובר בתפוחי אדמה אפויים ברוטב שמנת ופטריות, והסטייקים היו במחבת עם חמאה ושום, רק בשביל שיהיה דיוק בתפריט. עכשיו בנוגע לתפריט חדש, אין בעיה צריך פשטוט לבנות אחד חדש, רק תגידי כמה סועדים, ומה החגיגה, את יודעת שתמיד אפשר לארגן משהו, ועכשיו למזלי אני מכיר את המטבח שלך, ואת למזלי עכשיו יודעת את ההבדל בין מיקסר לבין מערבל, (מיקסר עם מערבל אחד זה לא טוב). ובנוגע לתשלום.... הפאקטים המדוברים עדיין לא הופקדו בתיבת המסרים שלי. ועכשיו נזכרתי שגם בנושא הסיגריות אני דאגתי לפנק אותנו עם מלבורו לייט נורמלי, כפי הזכור לי היה לך קנט. שזה ביברור בושה וחרפה. וכמובן שהתעריף על הארוחה השניה עולה בצורה משמעותית... טאז, השד והבישולים

למעלה