בעיה קלה בכלכלה...
לא יודעת אם אקבל כאן תשובה לבעייתי אבל החלטתי בכל זאת להעלות אותה. יהלי כמעט בת חודשיים (בעוד שבוע). החלטתי שאני רוצה לנסות להרגיל אותה לבקבוק על מנת שאוכל להשאיר אותה עם אב'שלה מפעם לפעם. אתמול אחה"צ ניסינו לראשונה, הכנתי בקבוק של תחליף (אני לא רוצה לשאוב) וכל המשפחה התיישבה בסלון לחזות בפלא. הניסיון הסתיים בהעווית תיעוב של הקטנה וצחוק מתגלגל של אחיה ואחותה. וכך במשך כשעתיים כל פעם שהיא נתנה קריאת "אוכל" ניסינו לדחוף לה את הבקבוק במקום ציץ. בסופו של דבר מתוך יאוש היא סיימה את הכמות המזערית שהקצבנו לעניין (120 מ"ל) ולקינוח נתתי לה ציץ כאות הערכה על התנהגות טובה
. בערב אחרי אמבטיה וארוחת ציץ נוספת היא הושכבה לישון ואנחנו הסתובבנו גאים כטווסים על כך שהצלחנו והיא הסכימה לאכול מבקבוק. בדמיוני כבר ראיתי את עצמי נפגשת עם חברות בלעדיה. לאחר כשעה היא התעוררה וביקשה לאכול שוב (לא נדיר במחוזותינו) התחלתי להניק אותה ופתאום היא החלה להקיא, הקיאה והקיאה (ללא בכי) וכשסיימה נשארה רגועה וערה... אחרי כשעה נרדמה שוב והלילה המשיך כרגיל (כרגיל זה אומר להתעורר כל שעתיים-שלוש, לינוק ולחזור לישון) גם הבוקר היא התעוררה רגיל, ינקה, שיחקה וחזרה לישון. מה אני עושה עכשיו? מנסה הערב שוב? האם זה מקרי או שהיא פשוט לא סובלת את התחליף? אני כל כך רוצה את האופציה להשאיר אותה לפעמים בלעדיי.
לא יודעת אם אקבל כאן תשובה לבעייתי אבל החלטתי בכל זאת להעלות אותה. יהלי כמעט בת חודשיים (בעוד שבוע). החלטתי שאני רוצה לנסות להרגיל אותה לבקבוק על מנת שאוכל להשאיר אותה עם אב'שלה מפעם לפעם. אתמול אחה"צ ניסינו לראשונה, הכנתי בקבוק של תחליף (אני לא רוצה לשאוב) וכל המשפחה התיישבה בסלון לחזות בפלא. הניסיון הסתיים בהעווית תיעוב של הקטנה וצחוק מתגלגל של אחיה ואחותה. וכך במשך כשעתיים כל פעם שהיא נתנה קריאת "אוכל" ניסינו לדחוף לה את הבקבוק במקום ציץ. בסופו של דבר מתוך יאוש היא סיימה את הכמות המזערית שהקצבנו לעניין (120 מ"ל) ולקינוח נתתי לה ציץ כאות הערכה על התנהגות טובה