גם צרות של עשירים הן צרות!
מצחיק שאיך שמישהו כותב משהו שהוא לא - בגדו בי, רמסו אותי, דרכו עלי, העליבו אותי, לא מתייחסים אלי, לא אוהבים אותי, אין לי חברים, אין לי חבר - אז ישר מדובר ב"צרות של עשירים". אני יודעת שהכוונות שלך היו טובות אבל לדעתי זו הערה לא לעניין וגם לא נכונה. חבר שלה לא מבין אותה וזה בטוח מתסכל וזה מראה שיש להם סדר עדיפויות שונה. עכשיו זה גורם לה חוסר נוחות, בעתיד זה יגרום למריבות. זה דבר שצריך לדבר עליו ולנסות לפתור אותו בין אם זה צרות של עשירים ובין אם לא! ולכותבת ההודעה הראשית - אולי חבר שלך טיפוס של בית אבל את עדיין יכולה לשכנע אותו אחרת - תעשי לו כיף בימי שישי, תיזמי דברים ותראי לו שאפשר לבלות את השישי בכיף מחוץ לבית, וכמובן תנסי להסביר לו שזו לא סתם גחמה שלך אלא שזה באמת מפריע לך ושיעשה מאמץ ללכת לקראתך, למשל שבועיים בבית שבוע בחוץ. חוץ מזה כמובן שאת יכולה ללכת את לקראתו - תצאו באמצע השבוע ואת סוף השבוע תשאירו להתפנקות אצלו - זו פשרה מצד שניכם. גם יכול להיות שהוא סתם טיפוס עצלן ואף פעם אין לו כוח אבל אם תראי לו שגם את שותפה לקבלת ההחלטות בעניין מה עושים ביום שישי אז לא תהיה לו הרבה ברירה לקבל גם את דעתך וליישם אותה מדי פעם. מתפשרים אין מה לעשות - לפעמים עושים דברים גם כשלא ממש רוצים, כי אין פתרון אחר ורוצים לעשות טוב לבן הזוג. וגם יכול להיות שהוא פשוט עייף בסוף שבוע כי הוא עובד קשה במשך השבוע אז לגיטימי, אני באופן אישי יכולה להזדהות עם זה ובעיני להישאר שישי בבית עם החבר ולהתפנק זה ההיי-לייט של השבוע שלי. אולי תוכלי להתרגל לזה, שגרה זה לא בהכרח דבר רע. ואת יכולה גם כמובן לצאת עם חברות שלך ולא לבוא אליו... ובעיקר את יכולה פשוט להסביר לו שוב ושוב את העניין שזה מפריע לך ושלא יקח את זה כמובן מאליו שאת באה אליו כל שישי. הוא גם צריך להתאמץ בשביל הצרכים שלך ותנסו לפתור את זה בדיוק כמו כל מחלוקת אחרת שיש ביניכם. בכל אופן זו נראית לי בעיה ברת פתרון, פשוט תלבנו את העניינים, תציבי בפניו עובדות ותקבעו מסקנות...